МАЙчетата ни красиви, направиха мама и тати щастливи! № 3

• 25 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Гали, АниК, , след като почна да цвърка, дадой й да яде, хапна, успокои се, върна съвсем малко, почна да се унася и оп.. отвори очета и почна да цвърка пак. сега мисля, че й се спи, ама не знае...
иначе и тя бута с езиче, много е сладка, и се хили, като не иска да яде, а й предлагам.
Гали, и аз се замислих, че скок в разстежа има и в 3ти месец, та дали наистина не може да е нещо такова?!? яде много, връща много, но наддава.
обаче днес ако продължи така да ми мрънкоти, направо ще откача, както не съм се наспала...

# 676
Привет

С риск да натъжа всички ненаспали се, аз поне откъм сън не мога да се оплача, младежа си спи и се събужда след 7 сутрин даже вчера и днес чак в 8.30 та баща му пак закъсня за работа че няма кой да го събуди  Mr. Green Иначе през деня ми разказва играта - мрън квик рев по цял ден го занимавам с нещо ама маймуна легнал не седи иска все изправен. Одеве обаче го оставих да си пореве защото и той не знам защо му се реве. Иначе жегите хич ги недолюбва най му е хубаво на дъжд и хлад

И аз водя борба с лапането на ръцете ама като е супер кисел само така пък се успокоява и после я маха затова не съм го взела още много навътре. Иначе биберон рекорда ни на задържане в устата е 30сек и се плюе веднагически после

За пюретата, аз бях намерила една тема тук из форума преди време и там прочетох за замразяването във форми за лед и направих една партида ама няма да се занимавам като че ли повече, някой беше написал - Да е жив и здрав чичко ХИП,  а и смятам че това пюре ще е доста по-чисто от нашенските безвкусни зеленчуци и плодове дето само в изкуствена среда растат.

Малини, стискам палци да се преборите с повръщането

Вивид, и аз си бях докарала един слънчев удър преди време много неприятно не се показвай на пряко слънце известно време че то не минава за 1 ден, поне дано повече не повръщаш

Пипи, не съм му пуснала контролен секрет още защото доктора каза да изчакам 1 седмица след последното намазване

# 677
  • Пловдив
оф, пак върна.... добре де, нали прехранено с кърма няма  newsm78  каквото му е в повече - го връща? на моето явно й е много в повече. тя още в болницата на пробното кърмене изяде двойно на това, което й е нужно, а аз се чудех защо връща по 7-8 пъти.... и ето я - пак лапа ръцете. сюзиьюхс коремчето...и почна да скърца  #Crazy
това преди коремчето да се чете като: ОПРАЗНИЛА... нещо ми даде дефект клавиатурата
направо реве сега, не скърца  #Crazy ще се побъркам днес.....

Кали, не се тревожи - моята дебеланка е същата история - връща и реве, че пак е гладна... Не е проблем, отминава този период - щом не е на фонтан връщането  Hug А и детето  наддава - това е най-важното

От сутринта като се е събудила в 8 без нещо не е спряла  Tired дремва за 15 мин и пак рев уффффф
А като вземе да суче се сърди на млякото, че й тече... лудница...

И аз този път няма да замразявам - нямам време и сили /трябва да се клонирам вече  Crazy/, а и Кали после не ги ядеше особено...
Пюретата на Гербер помня, че много ги тачеше, аз  понякога смесвах готово с току-що приготвено и така карахме  Peace

Софиянки! Да напомня, че в събота сме на ваша територия - към 13-13,30 пристигаме към зоопарка  Hug

# 678
Привет момичета , успявам да ви чета , но не и да пиша редовно.
Аз не смятам да замръзявам нищо, няма от къде да си набавя всичко да ми е домашно производство, такаче също ще разчитам на Хип и Гербер  Mr. Green
За храненето , никакъв режим нямаме, давам му когато и където поиска. Като сме навън добре си поспива в количката и ми е прави паузи от по 3, 4 и даже 5 часа. Като сме в къщи яде по начесто , на 2часа, на 1,5 часа, различно. Вече започна да бодува по повечко, гука и се хили, много е сладък ,направо се разтапям като го гледам  Heart Eyes

Искам да питам тези от вас които са запознати със законите за движение по пътищата, може ли дете на 6 години да се вози отпред , в седалка и всъответно с колан ?

# 679
  • Русе
Върнахме се от консултацията.За 5 седмици е наддал 1800кг и 7 см.Т.с. сега сме 5700кг 60см.Добре си е сложил Кардамеца  Crazy Биха ни противохепатитна 2-ри прием,поплака си милото,но бързо му мина.Голямо ми е слънце Hug
Не съм баш героиня,по едно време съжалихме,че не си извикахме майстори за всичко.Стреса на който се подложихме беше безумен,но пък бяхме набрали скорост и беше тъпо на финала баш да викаме.И сега не се справям точно сама,майка ми живее в нас,когато Дидко е на път и доста ми помага,защото се занимава с Бойко.Много ми се иска да се справям абсолютно сама и скоро ще имам този шанс,да пробвам дали ще мога,понеже нашите заминават на почивка,а Дидко още няма да е вкъщи.Ще ми се с Бойко и Кари да влезем в ритъм и хармония.
Кардам също повръща пресечено.Преяждат или не се оригват за това така става.Ние се храним на поискване и долу горе така 2-3 часа.Ако сме навън може повече.
Аз ще замръзя това,което ми го дават от село и е подходящо за захранване.А самото захранване ще направя с тиква,тя е м/у плод и зеленчук и е пълна с минерали,приема се добре от стомаха.Ноември си е и тиквен период. Peace
Ще ходя да подремна с него! Hug

# 680
цяла сутрин бяхме на двора - там е сянка и е супер приятно преди обяд - Ани, може да изприпкаш с Крисето някоя сутрин да пием по един чай за кърмачки  Joy сега мънечкото ако пожелае да спи ще взема да направя някоя диктовка на баткото  Wink

моето дете пък не гука, много рядко се усмихва..... ще дойде някой сърдитко май  Grinning

мимак, голям мъж този Кардам  Simple Smile

# 681
Привет!

Мимак, браво за хубавите резултати, Кардам е голямо момче.
Ужасих се като прочетох за количката, то бива луди хора ама чак пък толкоз #Cussing out

Вили, радвам се че вече сте добре, как е баткото Hug

Силве, ама тази лекарка какви неща говори за хубавото момче ааа Naughty #Cussing out

Вени, браво на Ники за хубавите резултати.И ние имаме такова картонче и е много удобно Hug Heart Eyes

dudunski , и аз съм на твоето мнение за замразяването и ние ще ядем ХИП или Ганчев, каквото му хареса Hug

Малини
, как съм те изпуснала за Свети Мина , та ти си минала през нашия квартал , можеше да пием по кафенце. Hug другия път ще се разберем ако идваш Simple Smile

Тези жеги май пак започнаха да ни морят децата, едвам съм приспала Борис, горкото спи му се а не може да заспи Sad

Приятен ден от нас! Heart Eyes

# 682
Да се включа и аз преди да сме затворили темата, че напоследък само ви чета без да пиша.

Да се оплача малко аз - моето дете е много ревливо вчера и днес Sad. Нощем спи добре, вече започна да прави пауза от по 8 часа, но не всяка нощ.
Днес за първи път го заведох в МОЛ-а, че трябваше да купя подарък на таткото и бебо като заспа, пу-пу, и аз като реших, че сега ми е паднало да пазарувам и чудо стана #Crazy. Добре, че детето се събуди след час и това сложи край на порива ми, защото иначе не знам къде щеше да му излезе края....

Днес отново звънях да проверя дали са пристигнали ваксините - уви, не все още - да се обадя другата седмица. Претръпнах вече и ми е все тая кога ще ги слагат. То няма оправия в тази държава!!!

Утре пак ще отида на вилата, за да водя баткото на плаж, а бабата да подържи на ръце малкия Tired. Не мога да изляза на глава с последното!

# 683
  • гр. София
Привет!
Немога да се включа тези дни, да ви се похваля че в събота правихме погача и мина удесно. Сутринта ходихме с баща и и баба и на църква за очистителна молитва- и понеже я храня на поискване бях приготвила едно шише - та попа докато чете, Вики си похапваше блаженно Joy След това празника у дома мина прекрасно- дойдоха орисниците, вики се държа чудесно, не се киселееше , даже проспа упенето на погачата. Доста хора бахя, но тя се чувстваше прекрасно. Беше много хубаво!!!! Ето и снимчици, за тези на които нямам фейсбука http://koliin.snimka.bg/baby/pogacha-viki.516967.19585218

Имам питане за документа, който ми издаде нашата счетоводителка за 12 месеца назад за социалните. Понеже почти през цялото време бях в болнични , не фигурира заплатата ми там и затова трябва да ходя до НОИ за тези месеци??????( хич не съм наясно)

# 684
марая , това бележката за детските ли е ?Ако да - от социалните по служебен път си гледат сумите , които са ти изплащани от НОИ като обезщетение! Peace

п.п. Страхотни снимки! Hug

# 685
  • гр. София
meli_80 , да за детските е, много ти благодаря  Hug

# 686
Аз също в началото н амесеца си пуснах документите за детски , и не са ми искали документ от НОИ- затова съм сигурна! Peace

# 687
  • София
Момичета, вчера ни биха Пентаксима и Синфлорикса - и на двете крачета е зачервено и втвърдено, колкото монета от 1 лв, дали е нормално? Също така снощи вдигнахме и висока Т  Sad , но сега е ок.

# 688
Момичета, вчера ни биха Пентаксима и Синфлорикса - и на двете крачета е зачервено и втвърдено, колкото монета от 1 лв, дали е нормално? Също така снощи вдигнахме и висока Т  Sad , но сега е ок.

реакция от ваксината. направи му компресче с риванол на крачетата за да му мине червенината и втвърдяването.

# 689
Дойде времето и аз да се разпиша за днес ,моя бебок пу-пу снощи като заспа към 11.30 се събуди чак в 6.30 ,като последното му ядене беше в 21 часа ,надявам се това да стане режим ,но също и се притеснявам дали му стига кърмата ми през деня първите хранение в 6,9 и 12 имам достатъчно ,но сега вече в 15 положението никак не е розово.Ох и така тук пак от тия дъждове човек не смее да излезе ,омръзна ми вече всеки ден все едно сме на тропиците.

Общи условия

Активация на акаунт