Мами в Австрия - 45та тема

• 55 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Dobrich,Mariazell/ Österreich/
Здравейте момичета!Чета ви редовно, но за съжаление рядко успявам да се включа. Имам един въпрос и ще се радвам,  ако ми помогнете! HugДецата ми са в БГ и решихме баба им да ги доведе. Направихме  нотариално заверена декларация в БГ, че децата могат да пътуват без придружител. Достатъчна ли е тая декларация ?Някой ако знае повече моля да пише. БЛАГОДАРЯ!   bouquet

# 316
Вили, на мен всеки път ми искат акта за раждане на Даниел, но предполагам е защото той няма бащино име. За всеки случай се обадете на летището на паспортна проверка и попитайте. Аз съм звънила, бяха учтиви.
Дежурен ГКПП - 937 3060 ( летище София)

# 317
За който се интересува, в БГ училиЩе търсят учител по български
http://www.bulgarische-schule.at/#/page/4536893124

# 318
Благодаря, Лили   bouquet

# 319

Моля  Grinning
Имам и още малко инфо за теб. Въведох данните в Google Maps и ми сметна отсечката около 5 км. Пърите 4 км x 1,29 плюс 1 km x 0,97 плюс някакви Gruntaxe на километър около 1 евро общо и прибави малко чакане на светофарите и първоначална 2,50.. 15 евро ще ти стигнат по мои изчисления и даже с включен бакшиш!

П.П. Вижте какво ми прати позната по темата Kinderbetreuung- www.fleki.at/ ..
Лошото е, че е изцяло на лични разноски, но пък могат да се смъкнат от данъците.

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 13:59 от Лили - Лу

# 320
здравейте и от мен.Ние сме все още в Бг.Умираме си от жега,но успяваме да си починем.Да попитам нещо-къде е Рени,нещо не се мярка,а ние сме отдавна в България,не успявам дори да изчета всичко.

# 321
П.П. Вижте какво ми прати позната по темата Kinderbetreuung- www.fleki.at/ ..
Лошото е, че е изцяло на лични разноски, но пък могат да се смъкнат от данъците.

20 ЕUR на час Shocked
Някой иска ли да му гледам отрочето ? Правя го само за 18,39 на час. За първите 10 часа отстъпка 5%  Money Money Money

# 322
  • Dobrich,Mariazell/ Österreich/
Усмивка,fat.wombat  благодаря много!Ще звънна на тия тел ,дано стане .  bouquet

# 323
Здравейте отдавна не съм писала тук Simple Smile, но постоянно ви чета. И във връзка с това да пожелая на маним лесно и безпроблемно раждане, ако вече не е родила Simple Smile

Искам и да попитам някой може ли да ми предложи агенции за недвижими имоти в Австрия?

# 324
здравейте, трябва ми спешно телефона на Маргарит, който се занимава със сателити,
майка е ве4е в криза, 4е няма бг телевизия. cry

# 325
Искам и да попитам някой може ли да ми предложи агенции за недвижими имоти в Австрия?

Делта, ние сме били клиенти на Re/Max Immobilien. Доволни сме  Simple Smile

# 326
здравейте, трябва ми спешно телефона на Маргарит, който се занимава със сателити,
майка е ве4е в криза, 4е няма бг телевизия. cry

искам голямо браво! върнах се до 40/та тема на 8 страница да намеря съответния телефон #Crazy отне ми час и половина.
лека за сега.

# 327
Здравейте отдавна не съм писала тук Simple Smile, но постоянно ви чета. И във връзка с това да пожелая на маним лесно и безпроблемно раждане, ако вече не е родила Simple Smile

Благодаря ти, Делта!  Hug Още не съм! Simple Smile

# 328
  • варна/виена
Di-to златна си Grinning
Благодаря  bouquet

# 329
Преписвам дословно началото на една детска приказка "Малечко Палечко"
" Имало едно  време мъж и жена, които имали седмина синове. Те живеели в схлупена къщурка близо до гората. Най-големият син бил на десет години, а най-малкият едва на седем..."

Може ли някой по-вещ в математиката да ми сметне как стават тия работи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт