Мами в Австрия - 45та тема

• 55 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Един път по изключение не може ли брънч в локал с детски кът или дезайнерските локали изкючват бъзможността да си куул и да имаш дете  newsm78

Аз така или иначе няма да се натрапвам дълго, а и детето ми не е разюздано и непоносимо... щъ мъ изтърпите, пък!

Нещо интересно
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=622449

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 09:20 от fat.wombat

# 511
добър ден ,мами .приемате ли и нови попалнения за срещата.от  известно време ви чета и ще ми е приятно да се запозная и с някои от вас.

# 512
Еееех, и аз искам на брънч....от кога го чакам, но точно тогава ще ходим на църква за молитва за 40 дена на бебето. Може би към 13ч ще сме свободни, но май ще е късно за бръбча.  newsm78 До четвъртък ли е записването?

# 513
  • Viena
Zdraveite mili mami, az sasto sam ot novite popalneniq Simple Smile moje li da se merna na vasta sresta za okolo chas.
Ako otgovora e da smqtaite dvama dushi men i sina mi , koito e na 12, no sam sigurna che  nqma da iska da ostane u doma i molq za kordinati na zavedenieto.
Blagodarq !
Do skoro!

# 514
  • Виена, Варна
Здравейте, мили мами. Искам да се похваля: благодарение на сайта вече имам няколко предложения да гледам деца. Много съм щастлива! Имам един въпрос- какво е заплащането на час за гледане на дете? Благодаря ви предварително и хубав ден.

# 515
Записвам 8. мондфазе за срещата в неделя.

# 516
здр мами.броитеме и мен ,моето дете е на 11 год и верояно няма да иска да доиде .така 4е 6те сам сама.напи6ете само адреса на заведението.лек ден на в.си4ки

# 517
Набързо за срещата:

приемаме и нови, разбира се  Hug

Резервацията ще е от 11ч, местата се пазят 30мин след това, така че моля в списъка да се запишат тези, които могат да дойдат навреме. За останалите ще придърпаме стол, когато дойдат, стига да има възможност.
Маним, обикновено седим по 2-3 часа поне, така че ако искаш заповядай
Желева и РалиИВ, кажете да запазваме ли за вас.
Резервацията ще я направим в четвъртък и тогава ще пишем адреса на заведението на лични на всеки желаещ  Peace

1. Джиджи
2. Ани
3. Съни
4. Уомби
5. Мегало
6. Патенце
7.

лек ден

Желева, пишем по едно и също време, така че потвърди пак за часа

# 518
здр анна аз сам сигорна 4е 6те мога да доида.така 4е ме броите.мерси

# 519
1. Джиджи
2. Ани
3. Съни
4. Уомби
5. Мегало
6. Патенце
7. Желева
8.

# 520
модфазето що я няма в списъка  newsm78 Да я броите, ей, че ще ме бие  Sunglasses

# 521
Сори, не съм видяла, нищо лично  Hug

1. Джиджи
2. Ани
3. Съни
4. Уомби
5. Мегало
6. Патенце
7. Желева
8. Мондфазе
9.

Допълвайте в списъка направо, че иначе всеки втори пост мой  Rolling Eyes

# 522
Не ме бройте за резервацията, но ми пишете на лични адреса, моля! Предполагам, че към 12ч ще знам вече дали ще дойда или не и ще звънна на Уомби да кажа дали да дръпнете столче и за мен или не Wink  Hug

# 523
  • На Дунава
1. Джиджи
2. Ани
3. Съни
4. Уомби
5. Мегало
6. Патенце
7. Желева
8. Мондфазе
9. Bibiana

# 524
  • wien
Здравейте на всички мами, искам да се похваля че най после имаме далгоочакваното бебче - ЕЛИЗАБЕТ, вече сме на 7 дни,родихме се на 21 септември . И много сме щастливи с татко, макар че малката ни прави на луди още от първия ден , почти не можем да спим, ама живи и здрави май всички деца са така в началото.

Общи условия

Активация на акаунт