Бременни майки в чужбина - 27 тема

• 24 643
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Боби, доколкото знам цвета на тапата може да варира, от бял слузест до жълтеникав или зеленикав с кървенисти жилки.
Иначе да , тук е прохладно и много много дъждовно, ей удави ни!
При вас темепературите наистина чукнаха рекордни стойности.Нашата къща в Париж е с южно изложение и познайте следобед и вечер не се диша сега с тия жеги.Тук ми е много добре  Simple Smile

# 61
Така ли, ай Joy и какво сега Joy ще зяпам какво става сега ... но нямам грам контракции от 30 часа поне Joy
... довечера имам рандеву Joy на частни разпродажби съм Wink 
***(в Париж са започнали истинските, тук се моткат с една седмица)

# 62
gerchy,душко, недей да спориш с кака си (мен)  Joy освен това чаках 37 навуршени седмици. демек според докторски сметки идния понеделник ги правя,а според мен два,три ддена по-късничко:) и от тук натам план-графика (минимума0 съм го изпълнила,ама просто невярвам да имам тоз късмет и да родя примерно другата или по-другата седмица:) мани ти тия тапи.какви легенди съм чувала за това чудо...тапата е фантом хахахахахаха. аз даже не съм сигурна тапа ли беше или повечко секреция примесена с кръвчица малко,което не е необичайно за мен последния месец. все пак имах кървене и разбриацана палцентичка.милата тя се вълнува от всяко нещо (плаценатата де) хахахахахахаха.
абе как вика боби-ножа е дървен вече.

абе девойки,искам да ви питам нещо аз вас. тези дето пият чая от малинови листЯ  Joy от него получавате ли слабителен ефект? значи случая ми е такъв: преди все имах проблем със запек.ама цялата си бременност направо не съм се оттървавала от това чудо. единствено магнезия ми помагаше донякъде.имало е много често дни и особено напоследък да не ходя по три дена по нужди разни,обаче откакто почнах чая струва ми се вече доста често ходя. ненормално често! по два пъти на ден,а днес май и три ще станат! това за мен е феноменално! та викам дали е от чая? между другото аз мисля да го спирам,че нещо не ми харесва.пия го с погнуса:( направо ми вгорчава дните:( като се събудя и се събуждам с мисълта,че трябва да почна да пия това гадно нещо:( май,май....ще го оставя,пък каквото ще да става.все ще родя някакси и без него:)

# 63
Аз вече честитих на Веси в другата тема, но и тук ще се повторя - честито на цялото семейство!  Hug

bobi40 наблюдавай го изтичането, че мойте води изтичаха на малки порцийки цял час... Peace

# 64
Честито на Лястовичката да е жив и здрав малкия Борис!!!

И стига сте се надлъгвали кой познал датата  Laughing , аз още януари месец познах и датата, че и името, Весето ще потвърди като се върнат  Mr. Green .

Боби и според мен се наблюдавай осторожно. Така, както го описваш ми звучи като води+част от тапата  Flutter .

# 65
Ауу, да пуснем анкета-прогноза, кой ще роди следващ - с награда  Laughing Аз залагам на Боби. Много ме е яд, че Пиронкова не успя да надвие рускинята, много си ни е добро момичето, още малко опит и ще ги бие наред. Мойта мома днес е много спортна, навряла се е от дясно и ме изкорубва, дано не ми ритне нещо бъбрека, че точно там ме болеше. Аз сигурно щото месих кифлички и тя такова чудо не е виждала още, няма и да види скоро пак де  Laughing  На мъжо на работата днес е имало съкращения и той се е разминал. Попритесних се, защото тя неговата позиция е малко измислена, дано всичко е наред и за вбъдеще, че ще стане сложно  Crazy
Маритке, майка ти дойде ли  newsm78 Трябваше да е тия дни помня.

# 66
tsvelichkova аааа аз казах един път за боби,че ще е много скорошна още в мин. тема.не с епререждай в прогнозите хахаха...плюс това залаганията за нея се закриват,защото тя.....вече май тръгна и е много очевидно Mr. Green
мама идва в неделя:)и уцелва цюрих фест:) ще я водиме да плющи вурстчета по цюрихско хахахахах.....та да и дойде акъл:)

# 67
Лястовичке, честит Борис на цялото семейство! Да расте здраво и силно момче, много умно и талантливо! На теб бързо възстановяване и чакаме снимки! bouquet  bouquet  bouquet

Лама честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена! Пожелавам ти най-сладкото бебе на финала! newsm59  :ura

Извинявайте забравих да кажа на всички:

Happy July! Нека слънцето изгрява в душите ви всеки ден и ги пълни с много любов и щастие!
http://www.youtube.com/watch?v=JLZMMk8KZSU
Ех, как ми липсва посрещането на изгрева на плажа в моя роден град! Sad Нищо, догодина!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 21:00 от Journey

# 68
Честито на Веси  newsm44 newsm51, да е жив и здрав малкия Борис и много да го слушат  Mr. Green.

bdbaloni на lammah

маритке, ти къде се буташ в А група? Нали ти казах, че и ти, и боби ще преносвате  Whistling.

боби, в момента съм на The Swan Thieves. Интересна е, но далеч по-бавно ми върви от Историкът. И "Десет малки негърчета" на испански - не знам защо реших да си опреснявам испанския точно когато ми е най-исфирясал мозъка  hahaha

Моята мама идва утре по обед  newsm44. Щяла да почука по корема и да каже "Хайде, тук съм, можеш да излизаш вече"  hahaha. Аз бодежи, менструални болки и т.н. си имам вече 3 седмици вече и като гледам, не ми пречи да откарам още 3 седмици така  Crazy

# 69
Juturna да пренося няма:) а на бас:) аз немога да видя в книгите,дето съм писала предишната бременност,но по спомен знам,че родих сина ми три дена преди термин,а е рдоен на 23-ти декември. егати съвпадението. сега термина ми е 26 юли...демек на 23 ще раждам Mr. Green а може и да не е съвпадение.явно имам много регулярна менструация:) иначе боби незнам ще преносва ли,ама ще и честитиме и на нея утре лааса:)

# 70
  • Edinburgh-UK
Честит син Борис на Веси.Бързо възстановяване на мама и малкият да расте голям и да радва цялото семейство newsm44

Лама newsm59 и много здраве и щастие и едно сладко бебче на финала  bouquet

Аз залагам за Боби да е следващата и след нея Сю.Хайде чакаме най-хубавите новини.Стискам палци за всички ви включително и мамите който не споменавам.

Маритке аз преди да разбера за бебо имах проблем с запека.Един съвет от мене ако се върне отново яж на гладно 2-3 меки кивита и студено прясно мляко.Много помага.и сушени сливи.
Тука в шотланско времето захладня и тези дни голям дъжд ни чака после ще дойде при вас спокойно ще се разхладите.Днеска цял ден моят ме нерви направо цял ден съм нервна оставих го да готви сега като прави така.Вика ми че съм с откачени хормони абре човек бременна съм нормално е . Close
Момичета моля ви ако знаете нещо по моят въпрос който ви писах ми кажете-за коркоренето на корема днеска и през деня откачи може би защото цял ден ме ядосва това диване.

Спирам за днеска че направо съм фурия.надявам се утре да е добър ден за мене.пазете се и чакаме новините от следващата мама която и да е .важно здрави малки бебчета да има през юли месец.целувам ви Heart Eyes

# 71
swetla99 ами и аз имам проблеми със стомаха. например бях забелязала,че магнезия ми дейсства бунтуващо,плодовете  и особено черешите. чак ме уплашиха тия череши,та ги спрях. незнам....бременна си. имам чувството,че всичко оказва влияние сега.

# 72
Весе, честита ви рожба! Пожелавам му много здраве, безгрижно детство и да слушка много мама и татиura smile3525
Боби така като гледам може вече и в болницата да си, така че стискам палци за бързо и безпроблемно раждане. Hug
Лама честит рожден ден! Пожелавам ти бързо и безпроблемно раждане, както и сбъдване на всичките ти мечти.  bigdance2  party023
Маритке и аз като теб си правя сметки по първото ми раждане. Ния я родих точно 2 седмици преди термина и сега си мисля пак така да процедирам, да видим обаче госпожицата на какво мнение е.  Laughing За мен деня е 26 юли, но майка ми ми е казала да стискам до 29, че на 28 вечерта се прибира тя. Аз обаче искам да е 26, че е рождения ден на баща ми и знам, че ще се зарадва, мъжо не, че ако вземе твърдия характер на баща ми яко ни дупе на всички hahaha.
Journey и аз се сетих тази сутрин за изгрева, но геройски го проспах. Нищо догодина ще се класираме.
Juturna значи и ти дочака мама и сега ще чакаме новини за бебе  Hug. Вие сега американките да не вземете да си харесате 4 юли и да родите всички на тази дата Wink.
Сю няма да се даваш да те пререждат, сега си е твой ред и това е. Naughty Направо ти завиждам на желанието и енергията които имаш да  правиш нещо. Аз съм като парцал, че и в последно време съм и много сантиментална станала, абе не съм за пред хора.
Аз обявих на нашият татко, че в събота сме на покупки за беба и той се съгласи. Сега само си набелязвам кои магазини да обиколя. Иначе приятелите ни които идваха този уикенд ни донесоха доста дрешки за малката от тяхната дъщеричка, направо са страхотни, както и стерилизатор за микровълнова и сега и такова си имам. Сега се чудя на мама от Бг какво да поръчам да ми донесе, че да не сме капо.
Оставям ви, че е време да пращам дребната да спи. Много  Hug Hug Hug за всички.

# 73
Ехооооо,
Дойде си от командировка мъжа ми, вечеряхме, аз пак с течове и хоп - в болницата. Обаче ТЦ, не са води, ни тапа. То и там тече - имало си силни влагалищни секрети в края. Но най-сетне - шийката е започнала да се скъсява - вече е 1,5 см, но бебка високо си седи и много шава, което не предвещава скорошно раждане!

Хайде лека нощ!

# 74
Вие сега американките да не вземете да си харесате 4 юли и да родите всички на тази дата Wink.

Сакън  Stop. Аз от тази дата се пазя откакто си изчислих термина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт