Бременни майки в чужбина - 27 тема

• 24 649
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
рали,ами то си е реално да гледаме по предишните бременностти.казват,че не си приличат бременностите при една жена,но кой знае......

боби ааа не така:) твойта мома се запъна нещо:) накрая сю ще вземе верно да те варне:)

# 76
Аз докато ви проследя, 5 страници сте изписали  Shocked
Честит юли месец! Стискам палци на всички юлки да минат плавно и леко в другата тема при бебоците! И да си ревем заедно  Joy
И да ви изклюкаря Journey колко е прекрасна и какъв хубав корем си има! Страхотна бременна е, просто красота за очите!
Това е от мен.  Hug

# 77
Хуничка, мила, недей, че ме изчервяваш...  Embarassed Embarassed Embarassed
Ако снимките са станали хубави, то заслугата е само твоя!  Hug Hug Hug

Боби спокойно скъпа, когато Бебка е готова, тогава. Може пък да си харесва френския термин повече!  Wink Ти се забавлявай с мама и си почивай, това и без това ни е за последно, нали  Hug Може да е толкова добро дете, че да те остави и световното да си догледаш на спокойствие....
Мен такова невероятно спокойствие ме е обхванало..., хич и не бързам този път!
Един съвет към всички мами които ще им е за пръв път,  наслаждавайте се на последните дни от бременността си, това е последното ви време само за вас!

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 01:58 от Journey

# 78
Веси честита ти рожба- да е жив и здрав и много спокоен. HugНа теб бързо възстановяване  и всичко да бъде леко от тук нататък с новия член на семейството

Ламмах честит рожден ден, една лека и безпроблемна бременност  ти пожелавам  и пухкaв бебок на финала! smile3510 bdbaloni

Гледам доста сте били активни днес, че чак и залaгания има.Да дам и моите предположения - първо Сю, после Боби , а след това незнам.Маритка за мен ще ни изненада, но кога идея си нямам. newsm78Американските мами ще преносват по тяхно желание..... Sunglassesаххахаха

Аз тези дни съм си ок да чукна на дърво.Използвам времето вкъщи да се образовам за кърменето и ваксините.Чета ли, чета  smile3529 - да видим какво ще реша за ваксините.А относно кърменето намерих много интересни видео клипчета- дано и на практика е така лесно, въпреки че се съмнявам, но пък искрено се надявам. Praynig

Остава ми да си избера педиатър, ама задачата много сложна и ще почвам проучванията май другата седмица.А ако бебeто слуша и нямам пак проблеми може след 2 седмици и до Disney World да ме заведе мъжа ми. Joyстискайте палци, че така ми се ходи на почивка... Crazy

Толкова от мен - продължавам да следя юлките и залaганията.....хахахахаха

# 79
мики, и аз бях полудяла на тема ваксини,но мисля,че взех вече решение и няма повече да го мисля,че колкото повече мисля-толкова повече се обърквам и нервирам.
а за раждането ми...значи постигнах успех:) искам да е изненада хахахах

никой нищо не казА за чая от малинови листа:(

# 80
Марита, и аз мисля, че Сю ще ме мине на финалната права Wink Моята мацка си е екстра на топло Wink щом е добре и няма проблеми с води и течове - да си седи на топло. Мама ме е преносила 17 дни (термин 21.07, аз съм благоволила да се покажа на 07.08), няма да се учудя ако след 6 месеца лежане , накрая пренося хахахаха).
За чая от малини - на мен ми е ок (както и масажа на перинеума), ако ти е гаден - подслади си го с акациев мед! Но си действа - виж как се изглажда при мен спокойно шийката - нямам нито болки, нито изпадане на нещо - ние се чудехме снощи да няма пропуквания на джоба и затова да изтича по малко.

Journey, къде са снимките да видим!!!той модела също е важен - вярвам на Хуничка, че си отгледала чудна пупа с добро бебе!!!

Гушки на всички и се пазете!!!

# 81
ЛАМА, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КРАСИВИ МИГОВЕ  bouquet
Пък де да знай Сю и Боби може да ни изненадат в един ден Simple Smile
За ваксините, и аз бях през дилема, в крайна сметка реших да не слагам тези по желание, а другите ги забавям, вървим с доста закъснение.
Сега изрично ще предупредя там , където ще раждам, че не искам да поставят ваксини на детето, мисля във френско да ги слагам.

# 82
Добре дошло на първото юлско бебе - честито на цялото семейство!

Чая от малинови листа го пия от скоро, но не съм имала проблеми преди това и не мога да сравня преди и след. Не го подслаждам, но не ми е неприятен  като вкус. Марита, а ти как го приготвяш?

Днес ми е последният курс от подготовката за раждане, ще обясняват за кърмене, къпане и т.н. след прибиране вкъщи с бебето. Надявам се да ми се разясни положението с "оборудването" - имам предвид шишета, биберони и пр. Мислех си, че няма да са ми нужни и не съм ги предвиждала за купуване, но май няма да ми се размине, като чета разни статии по темата.

# 83
Забравих да кажа, че направих супер пазар и за мен, и за мъжа ми, и за мама! Сега на "пред-разпродажбите" накупих неща, дето после няма да има мерките, дето ми трябват Joy И всичко на половин цена, голям кеф!

А на мен днес -последния курс - тема кърмене, да видим какво ще сподели нашата италианка !

# 84
Тук съм  Grinning
Вчера бях на преглед, шийката на матката е супер омекнала (буквален превод от нем.) ако може някой да ми разясни, какво точно означава  Thinking Чакам сега акушерката, за поредната акупунктура и ще я питам. Иначе разкритието ми, си е още само 1 см.
Вчера даже на кино успях да отида, честно хората ме гледат с голям страх и възхищение, идваше ми да им кажа - "споко няма да родя в киното"  hahaha

Маритка, относно чая, аз не съм забелязала слабителен ефект, но дори и при теб да има не намирам нищо лошо (стига разбира се да е в граници, да не се налага да спиш върху тоалетната  Laughing ) Иначе и на мен не ми е много вкусен, но се насилвам, при положение че може да ми помогне за по-лесно раждане, колко му е да изпивам по 2-3 чашки на ден.

Rally
, ще видиш като наближи и ти ще подскачаш, аз някак си имам някаква вътрешна пружина и само ми се иска да правя, какво ли не, щото после няма. Абе, както казва Journey наслаждаваме се на последните моменти само за нас си  Heart Eyes

П.С. допълнение, след посещението на акушерката, относно въпроса ми за омекване на шийката на матката, отговора беше - "ами стягай се"  hahaha
Отивам да хапна, че съм умряла от глад   chef

# 85
боби,възможно е и да се преноси да:) ами,каквото-такова.каквото господ е рекъл:) ще се родят всичките:) иначе за чая...може пак да си купя.аз вчера го свърших иначе. а разхлабва ли те? просто съм любопитна дали много се е смъкнало детето ми или е от чая. а дали действа..нес езнае.поне енвреди.то на етапа ти от бременността не е странно,че имаш скъсяване вече:) вчер мързел от юлската тема била на консултация и и казалаи,че има 5 см. разкритие и си я пуснали да си ходи хахахаха...ама тая нощ е родила де:) мисълта ми беше,че в края и разкритие да имаш не е странно. абе ще ида днеска да си купя пак от чая. ще го глътам некакси хахахаха

п.с. това го сържа от един час и повече непубликувано.сега ще видя какво сте ми написали доакто се бях отплеснала:)

Sorceress аз го правя по рецепта на клер и боби. от боби съм взела предвид дозата (по-силничък.едно "мъденце" на 500 мл вода  Joy Joy Joy иди ме разбери сега хахаха),а от клер взех предвид колко време се кисне.демек варя го вечер преди да легна (5 мин. ври,че на него така пише пък) и го оставям да кисне цяла нощ.и с подсладител го пия.абе като чай,но студен,че топъл хептен мразя.

СЮ
малеее ти имаш и разкритие? аз тука съм нещо неграмотна.мислех,че пърео омеква шийката,после се скъсява и накрая вече се отваря,ама явно съм в заблуда. демек неомекнала шийка мислех,че неможе да има разкритие. иначе нямам против да ме разхлабва чая (само дето май и газообразуващ е Mr. Green,отрових мъжО,ама той свикна ахахах),а особено сега като съм спряла и магнезия,който единствен ми помагаше в борбата със запека,ама исках да разбера от него ли е или от смъкнатото детенце:) абе нали казват,че преди раждане се ходело повече до тоалетна,та затовааааа:) ама то стана вече една семдмица,та май е от чая.то преди раждане се ходи един,два дена-непосредствено,а не една седмица май.иначе 2-3 чашки?Simple Smile то моите са 4 (нали можело 4 последния месец) и не са чашки,а чашища. абе един литър чай става с моите 4 "чашки"Simple Smile

писах малко хаотично и не добре построено,ама...ме мързи да се концентрирам повече:) нещо мама и сестра ми ме разконцентрираха одеве:) да не ме вземете з апо-глупава,отколкото съм де Joy

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 12:57 от Гаца Баца (марита)

# 86
Ето ме, пробудих се и аз най-накрая  Crazy За какви ваксини говорите, за бебето или майката  newsm78 , че мен тука нищо не са ми казвали за бебето още.
bobi40 ауу, не ми говори за разпродажби, че аз съм с болестно състояние  Laughing Сега сме се разбрали за мъжо да се укротвам, ама то става ли се лесно нормален  Joy А днес ми изпратиха и разбивка на майчинството, което ще получавам и ми стана зле, подигравка направо, ама живи и здрави да сме, ще харчим на тате заплатата  Laughing
Journey качи някоя снимка да видиме пупата, че малко остава и бебето ще гледаме вече  Simple Smile
mickey_82 искам и аз на Дисниии, обожавам такива паркове  Simple Smile

# 87
за бебето говорим:) дали да го или да не го ваксинираме. темата е "гореща".

# 88
Сю, ама много отдавна все така ти разправя акушерката ... ааа, и аз така мога "хайде, приготвяй се", ама нали сме се приготвили, а те - мързеливи принцеси нашите  hahaha шегувам се, да не се обидиш сега!

Какво гледа на киното (нали съм Мара-подробната)? Тук е излязъл един филм "Бебета" цък, в Щатите имал голям успех, сега тук го пуснаха и мисля да го гледам (документален е, 4 бебета от различни държави, раси, култури, проследени за 1 година). Звучи ми обещаващо. Някоя мама от Щатите гледала ли го е вече?

Мики, и аз искам на Дисни  Praynig

Маритка, няма слабително действие при мен чая. Топли си го като ти е гаден студен Wink пий, не го изоставяй! Като спомена за юлките (вече мисля, че нищо не може да ме учуди, ама с 5 см разкритие да те върнат...освен ако не живееш до болницата точно .., както и да е), искам да помоля момичетата, които пишете и там, да НЕ обявявате в юлската тема като родя, живот и здраве (видях, че Веси са я кичнали на първа страница), няма да ми е приятно. Аз не фигурирам в списъка им (още отдавна помолих да ме махнат) и не искам да фигурирам там. Аз си пиша на лични и по мейл/скайп с някои мацки, те са много готини и диви, но общотоо ниво е тъжно малко Wink Те нали четат тук, така че ще знаят, но не искам да казвате там, моля  Praynig

Цвети, ама голям мърмот си, как се излюпваш по обед ти? Аз сега за трети път ще се храня, ако не ям в 7, съм умряла в 7:30  Joy

Джут, мерси, сега ще я "преслушам" таз книжка Wink Иначе Историкът като излезе, трудно ми тръгна (като последния Дан Браун, който така си се запъна и едва го избутах, по едно време мислех, че съм малоумна), но го сгънах. После запрасках едни исторически френски, готини, после смесих с бебешки и стана смешка. Но сега съм си доста с акъла, за болницата съм си приготвила "френска меланхолия" на един от любимите ми луди френски журналисти...ще ми се смеят там, ама не ми дреме!

# 89
ааа боби,това,че лястовицата роди го обяви майка и! аз не съм чак толко изтъпела да го кажа.когато нещо няма връзка с тях не го говоря. там един ствено си позволявам да 'сансям" инфо,което съм взела от тук ама аотносно неща свързани с бременността и които вече са мои впечатления......оф изразих с емалко неясно,ама дано ме разбираш. с две думи не съм толко проста да им казвам кой от тук е родил при положение,че не си говорите.

Общи условия

Активация на акаунт