Бременни майки в чужбина - 27 тема

• 24 658
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Боби, акушерката беше прогнозирала (преди около месец, когато бях в Холандия) 2-ри юли, демек днес, та да ти кажа благодарна съм и на жената, защото аз по начало се бях настроила, че ще преносвам и не си давах много, много зор с подготовката. А сега всички индикации са, че ще е съвсем скоро. Моето предчувствие го няма никакво, ама все ми се върти в главата събота (утре) след мача  Flutter или може би се надявам така да е  Wink

Маритка, аз съм чувала, че при някои жени всичко може заедно да си върви, демек, разкритие, омекване, отделяне на запушалката, болезнени контракции си вървят на едно, иначе аз съм си с 1см от около 2 седмици  Rolling Eyes
Общо взето подготвила съм се психически за всички варианти, пък тя малката когато си реши  Heart Eyes

# 91
абе добре си значи:) май ще съкратиш процедурата малко:)

# 92
  • Eemnes, NL
Егати и жегата... ooooh!преди малко погледнах външния термометър който е под прозрачния ни навес отзаде в градината- 46 градуса! Sad Не мърдам никъде, ама така ми се надуха краката и ръцете... а имам да поизчиствам стаята за бебка защото утре ще я боядисват - розова ще е(стана на моето Wink). Flutter Peace та се ослушвам кога да почвам, ама мене чака де. Crossing Arms
Аз не си спомням да ми е падала никаква тапа Embarassedа Ванко го преносих 10 дена, накрая ми беше вече писнало...изтекоха ми водите сутринта рано, имах си контракции, после спряха и като дойде акушерката ми поехме направо към болницата, включиха ме на система за предизвикване на контракциите и бебо на монитор, да му следят пулса и след 2 часа родих. Значи от 6 сутринта Ванко се роди в 17,10 следобяд, хубаво че и мъжът ми и нашата кръстница бяха с мене за опора хич не можех да си представя да съм самичка - голяма съм пъзла. Blush
Сю - успех значи утре, ако това е твоя ден. Heart Eyes

# 93
Боби, линийката ти отчита френският или стандартният термин?
Абе все ми се струва , че както нямаш индикации , така ще ни изненадаш тези дни.

# 94
  • Rennes, France
Здравейте и от мен мами!

Леле, и при нас жега............ама с хубав ветрец Peace
Сю...кажи на бебка да си седи, докато й е удобно. Тя си знае работата.  Flutter
Боби, и твоята мома е с характер... Crossing Arms
Маритка, как е Арианко?

Да ви попитам: кога започват срещите ви с акушерката? Как се процедира? Аз имам втори скан за края на месеца и трябва да се обадя да си запазя час и да избера доктор или акушерка...ама с мойте проблеми май клоня към доктор, та да си поприказваме малко... newsm78
Да не говорим че моя термин е по френски .... аз го изчислявам 01-03.12 а моято докторка 12.12 ooooh! Ами ако тръгда да раждам по-рано, да не ме върнат от Клиниката и да кажат...............а, вие сте аз 12.12... #Crazy Joy
Да ми бяха дали някакво упътване  hahaha, нещо хептени съм дезориентирана какво, кога, къде, как......... Не съм стигнала до ваксините... и малиновия чай, ама вие ще помагата когато трябва   bouquet

Айде до скоро и почивайте, както винаги с краката на горе  Joy Joy Joy

# 95
Тук е излязъл един филм "Бебета" цък, в Щатите имал голям успех, сега тук го пуснаха и мисля да го гледам (документален е, 4 бебета от различни държави, раси, култури, проследени за 1 година). Звучи ми обещаващо. Някоя мама от Щатите гледала ли го е вече?

Гледах го преди време. Имах по-големи очаквания. Не е лош филма, ама има някои брутални моменти-подготви се  Laughing .

Чая от малини не ми действа разхлабващо, но първия път като го пих бебето направо пощуря от него  Laughing . Аз го пия студен с малко мед и ми е много вкусен.

# 96
Ние вчера бяхме на консултация желязото ми е паднало малко, че ми дадоха таблетки, а бебо си е все така с дупето надоло, ама то си е инат такаче очаквам до последо да си остане така! Само се надявам да се обърне поне накрая, че да не се стига до цечерово! Аз не разбрах от тази акушерка, но каза че до 37-ма седмица нищо не предприемали, след това не каза какво правели, само се надявам да не се стига до цечерово, но ако трябва и това бих преживяла няма как само малкия да е добре! А колкото до седмицата ми казаха, че сега сме 34+5!

# 97
Ние вчера бяхме на консултация желязото ми е паднало малко, че ми дадоха таблетки, а бебо си е все така с дупето надоло, ама то си е инат такаче очаквам до последо да си остане така! Само се надявам да се обърне поне накрая, че да не се стига до цечерово! Аз не разбрах от тази акушерка, но каза че до 37-ма седмица нищо не предприемали, след това не каза какво правели, само се надявам да не се стига до цечерово, но ако трябва и това бих преживяла няма как само малкия да е добре! А колкото до седмицата ми казаха, че сега сме 34+5!

jenny28 бебето само може и да не се обърне, но ако му помогнеш, шансовете се увеличават многократно http://spinningbabies.com/

# 98
jenny28 , моята мома се настани седалищно от 6ти месец и така си остана.Док ми каза, че почти нямам шанс след 36седмица, пък и аз нищо не предприех като упражнения , за което съжелявам.
Между другото док се беше замислил за нормално седалищно, но понеже ми беше първо раждане реши , че ще е секцио, ако беше второ нямаше никакъв проблем.
Пробвай с упражненията и му говори много Hug

# 99
Благодаря ви много за бързите отговори!

# 100
Момичета, защо го пиете този малинов чай?

Голяма жега в Бургас днес. Не е за бременни. Laughing
Юлските бебета сега ще почнат да се излюпват май.
Много се радвам, аз ссъщо можеше да съм по това време, ама не стана.
Нищо, дано октомври всичко е ок. Има ли някой около 29 юли, рожденият ми ден?

# 101
Milla Elaine ами според мен реалния ми термин е 28-29 юли,но надявам се чак до тогава да не устискам:)

момичета,някой има ли идея тези чорапи против подути крака (от аптеката) дали помагат нещо? аз мисля да си взема,че не се трае това!

# 102
Ехаааааааааа, бихме!

Много хубав мач стана!

# 103
ааа боби,това,че лястовицата роди го обяви майка и! аз не съм чак толко изтъпела да го кажа.когато нещо няма връзка с тях не го говоря. там един ствено си позволявам да 'сансям" инфо,което съм взела от тук ама аотносно неща свързани с бременността и които вече са мои впечатления......оф изразих с емалко неясно,ама дано ме разбираш. с две думи не съм толко проста да им казвам кой от тук е родил при положение,че не си говорите.

Маритка, не казвам ти да не казваш, само обяснявам, знам, че ако предупредя е по-добре, не се сърди,моля! Чорапите със сигурност помагат!

Мари, БГ термина ми е на линийката - 5.7 Wink Та да мога да пренося 18 дни за лъвица, дето вика мъжа ми!

Холандките - честит полуфиналист! Браво на момчетата!

# 104
ааа аз не се сърдя:) само си казвам де.да излезна извън подозрение,че нали аз изклюкарих в темата на родените в чужбина:) та рекох да не спомислиш,че съм занесла и в юлската:)
ами казали от аптеката на моя мъж да съм идела ама сутрин,за да ми премерят краката.дали не си въобразяват,че ще ми ги премерят в нормално и неподуто състояние? това няма да стане.те си стоят така и нощем.не съм ги виждала почти две седмици вече спаднали. ама ще ида де.....белким се сетят кой номер да ми поръчат.

Общи условия

Активация на акаунт