предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 976
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте  Hug виждам че в темата от доста време не е писано.Вчера мина моята хистероскопия в клиника Малинов,ще ползвам болничен,но не ми го дадоха веднага казаха,че ще е готов за днес след обяд.Обясниха ми че ще го изпратят взеха ми адреса.Аз бях доста разсеяна можеби от упойката и нищо не попитах мисля си,че такава им е практиката.Искам да ви попитам тези от вас които по такъв начин сте си получавали болничния доколко дена са ви го изпращали.Предварително благодаря

# 136
  • София
Здравейте, момичета

някой може ли са сподели какви изследвания се пускат преди оперативна хистероскопия ?
И колко време преди манипулацията се пускат ?

# 137
# 138
  • София

Четох го днес този сайт, ама съм изпуснала редовете с изследванията  hahaha
Сега ги прочетох  Simple Smile Благодаря, Миерин  Hug

# 139
В коя клиника ще правиш хистероскопията?

# 140
  • София
В коя клиника ще правиш хистероскопията?

засега в Щерев, но след седмица ще се консултирам при още един лекар в друга клиника за полипа и тогава ще реша със сигурност.

# 141
Титка и моята хистероскопия беше в Щерев ако те интересува нещо по-подробно- насреша съм   bouquet

# 142
  • София
Титка и моята хистероскопия беше в Щерев ако те интересува нещо по-подробно- насреша съм   bouquet

Да, интересуват ме изследванията, които се правят преди манипулацията и има ли значение колко време преди това трябва да ги пусна. Четох някакви неща за ПКК, Спин и т.н., но ми се иска да знам всичките. Аз и док. ще питам, когато се видим, но искам да знам предварително. Освен това док. спомена нещо за хистология (тук съм боса по темата) - това като гледам си е отделно нещо и вероятно се заплаща допълнително.
Написала съм си аз един ферман с въпроси за прегледа - да видим доки как ще го понесе като ме види с листа  Laughing

# 143
  • Северозапада
Ще ви следя, защото тази процедура ме интересува. Имам полип, според док за сега е малък и не пречи, но вероятно ще расте и все някога ще трябва да се отстрани. Хистологията би трябвало да е включена в цената. Изследва се самата отстранена тъкан дали е доброкачествена или има някакви злокачествени изменения.

# 144
  • София
Хистологията би трябвало да е включена в цената.

Да ти кажа честно, не съм убедена ...

# 145
Хистологията не е включена в цената в Щерев. Общо за хистероскопията и хистологията платих 1040лв. Изследванията са многооо  ooooh! 14бр.и не ги помня всичките /защото не ги знам всичките за какво са/.Имам ги на лист, но вкъщи. Ако искаш довечера ще ги потърся и ще ги напиша точно. Да ПКК, СПИН,Васерман, Хепатит, кръвна група,Суе, време на съсирване.....и другите не се сещам  Simple Smile Но като отидеш те ще ти ги напишат на един лист. Аз за половината от тях взех направление от личния и платих общо 70лв. Консултациите с анестезиолог и кардиолог са включени в цената.  Peace

# 146
  • Северозапада
с две думи "да живее здравната ни система и здравното осигуряване"  ooooh!

# 147
  • София
да, тя живее, ние не   Mr. Green

# 148
  • София
Хистологията не е включена в цената в Щерев. Общо за хистероскопията и хистологията платих 1040лв. Изследванията са многооо  ooooh! 14бр.и не ги помня всичките /защото не ги знам всичките за какво са/.Имам ги на лист, но вкъщи. Ако искаш довечера ще ги потърся и ще ги напиша точно. Да ПКК, СПИН,Васерман, Хепатит, кръвна група,Суе, време на съсирване.....и другите не се сещам  Simple Smile Но като отидеш те ще ти ги напишат на един лист. Аз за половината от тях взех направление от личния и платих общо 70лв. Консултациите с анестезиолог и кардиолог са включени в цената.  Peace

Ако не е проблем, моля да ми напишеш изследванията  Hug
Да, това ми е идеята, да ходя при личната да я врънкам за изследванията, че нещо съм се ядосала на здравната ни система  Mr. Green И съм решила, че без бой няма да се давам.

# 149
Забравих да напиша, че изследванията трябва да се направят възможно най-близо до процедурата. Аз ги направих на 31,12 а хистерото беше на 05,01 , но между тях бяха почивни дни и нямаше да мога да ги направя по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт