предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 213 380
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
момичета,

а на някого да са премахвали малък септум с хистеро. Док каза че е много малък и по време на самата процедура ще реши дали да го махне ... но аз само като си представя че е там .  Sick

благодаря предварително Simple Smile
Да премахвали са ми и хистерото ми мина леко ,не се притеснявай всичко ще е наред.

# 226
Да споделя и аз, че съм "прясна", на 3 ден от хистеро, при която ми махнаха септум на матката и полип - боли ме, но дори не се налага да пия обезболяващи. В деня на операцията ми биха но-шпа, че ме болеше и на следващия ден след операцията бях на работа, като имах кървене като при цикъл. на 2 и 3 ден имим съвсем слабо кървене. не са ми изписали антибиотици, не са ми дали някакви специални предписания, викат ме на промивка след 1 седмица.
д-р Персенка от Надежда ме оперира и мисля, че тя винаги е имала златни ръчички Simple Smile

# 227
Браво,че всичко е минали добри и че нямаш  болки.
За промивките казаха ли ти ,че зацапването трябва да е спряло?Има момичета на които пропускат да го кажат и ги разхождат напразно,затова да знаеш.

# 228
Браво,че всичко е минали добри и че нямаш  болки.
За промивките казаха ли ти ,че зацапването трябва да е спряло?Има момичета на които пропускат да го кажат и ги разхождат напразно,затова да знаеш.
благодаря ти, Пими за инфото Simple Smile аз имам съвсемелеко зацапване, но ще се постарая с витамин С да изчезне до следаваа сряда Wink
вия ми се в сряда сутринта момиченцето от снимката на твоя профил в нашата клиника и се чудих дали да питам момичето със зеленото яке дали си ти? Simple Smile

# 229
не,не съм била аз,в новата клиника все още не съм ходила
живот и здраве предстои ми ЗЕТ и тогава ще я видя колко е хубава

не пренебрегвай зацапването преди промивката-може да е много опасно,те ще те попитат като отидеш

# 230
добре, че не съм се "представила" тогава - щяха двете дами да ме гледат умно Simple Smile
много ти благодаря!
имаше и някакво лекарство с калций, което съм пила срещу кървене след конизацията ми в друга болница преди години, но трябва да порверя какво беше... тогава ще пийна и някой геритамин
ще видиш колко е страхотна новата клиника, направо болница Simple Smile

# 231
според мен недей пи лекарства,нека организма да се изчисти,каквото има то ще си изтече
не насилвай нещата,ако трябва отложи с ден два промивката

# 232
благодаря ти за съвета!

# 233
  • София
Здрaвейте.Нa мен също ми предстои Хистеро.... зaрaди мн голями учaстъци изменения нa шийкaтa и по този нaчин докторa искa дa мaхне цялaтa рaнa и дa се изследвa и понеже имaм aдски силен цикъл с съсиреци ще рaзгледaт зa полипи и някaкви др нещa... aко се нaложи ще премaхвaт.Ще ми я прaвят в клиникa Софиямед но ще бъде др месец зaщото имaм възпaление нa тръбите и чaкaм цикълa дa ми мине и дa попия aб .сегa чaкaме резултaт от цитото но припреднaтa бях с резултaтпaп 3a и трябвaше биопсия но aз не отидохповече и тaкa минaхa две г близо,сегa кaто нaпрaви колскопия кaзa,че е мн и нa много местa изменениетои кaзa,че е по добре Хисте.... отколкото биопсиятa.

# 234
Здрaвейте.Нa мен също ми предстои Хистеро.... зaрaди мн голями учaстъци изменения нa шийкaтa и по този нaчин докторa искa дa мaхне цялaтa рaнa и дa се изследвa и понеже имaм aдски силен цикъл с съсиреци ще рaзгледaт зa полипи и някaкви др нещa... aко се нaложи ще премaхвaт.Ще ми я прaвят в клиникa Софиямед но ще бъде др месец зaщото имaм възпaление нa тръбите и чaкaм цикълa дa ми мине и дa попия aб .сегa чaкaме резултaт от цитото но припреднaтa бях с резултaтпaп 3a и трябвaше биопсия но aз не отидохповече и тaкa минaхa две г близо,сегa кaто нaпрaви колскопия кaзa,че е мн и нa много местa изменениетои кaзa,че е по добре Хисте.... отколкото биопсиятa.
Димяни,желая ти успех и добър резултат!
Защо не потърсиш мнение и от онклози доц Попова в 5 градска или от новата мбал Надежда?

# 235
  • София
Лейди,ми чудя се... иам доверие на лекаря ми вече  8 г съм при него имам му доверие... сигурна съм,че положението наистина не е толкова розово защото преди две години се налагаше Биопсия но аз не знам за какво толкова време не отидох... много безотговорно но  Confused
Като отидох този път ми изкара изследванията псоледните там от изледването с колсколопа беше рисувал измененията по шийката ,а сега те са в пъти повече  Sad за това ме посъветва,че по добре ще е да се направи хистеро отколкото биопсия за да изчисти всичко това и да огледат за полипи и т.н. сега до седмица ще е готово цитото и ще видим колко е напечено положението  ooooh! надявам се да не е над 3 гр  Praynig Praynig Praynig

# 236
Д-р Попова е доста възрастна вече, иначе мен ме е оперирала преди 12 години и операцията беше успешна.
Аз  си правих хистероскопията на 14 декември в Пета градска болница, но не при нея.  Епикризата беше готова чак месец и нещо сед това, което доста ме разочарова ...

# 237
Димяни,най-важното е доверието в лекаря,така че действай и ще те чакаме с добър резултат!
Росита, аз съм се оперирала при доц Попова в есента на 2009 и съм доволна. Да,чака се за резултата,но съм чакала година и половина за час в друга клиника,така че 1 месец не ми се струва ужасно дълго времр;)
моето мнение е,че чакането досега винаги си е заслужавало и никога не съм правила компромиси с доктори,които не ми вдъхват доверие Simple Smile

# 238
  • София
Сегa чaкaме резултaтa от цитото до седмицa и ще решим но имaм възпaление нa тръбите и след предстоящия цикъл ще пия aб двa бр,някaкви свещички и нещо против гъбички и три дни след товa искaдa ми вземе микробиология,че кaзa..кaквото и дa следвa не трябвa дa имa никaкви възпaления.

# 239
Росита, аз съм се оперирала при доц Попова в есента на 2009 и съм доволна. Да,чака се за резултата,но съм чакала година и половина за час в друга клиника,така че 1 месец не ми се струва ужасно дълго времр;)

Lady Be , напротив, ужасно дълго време е да чакаш 45 дни за резултат от хистероскопия! Да не кажа, че е безотговорно от страна на докторите, ако се касае за нещо, за което трябва да се вземат спешни мерки. Не знам какво общо има тук за чакането за час в друга клиника. Та хистологичния резултат е готов за 7 работни дни.
Иначе и аз съм доволна от операцията при доц. Попова, но беше през 2000 г. Беше много сложно, но успешно, след това родих. Simple Smile Сега обаче докторката е доста възрастна.
А сега хистероскопията ми я прави друга лекарка, но в същата болница.

Общи условия

Активация на акаунт