предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 213 478
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Росита, всеки решава за себе си!
аз през последните години се научих на търпение и слава Богу има защо Simple Smile
и най-важното е, че не съжалявам за избора си на доктори досега Wink
чакането си е чакане - дали за терапия, дали за диагноза и за всичко, което касае здравето и щастието на човек!

# 241
Lady Be , мисля че не ме разбра, или аз не съм го обяснила добре Simple Smile Не чаках 45 дни за диагноза, а за резултат  Wink
Какво общо има търпението тук с установения срок за даване на резултат?
Имах образувание на маточното тяло със съмнение, че е злокачествено.
Резултатът ми е бил готов, но докторката била месец в отпуска.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 13:47 от Rosita

# 242
  • София
Здравейте момичета,радвам се че намерих темата която ме вълнува от няколко дена.При направен преглед ми откриха полипи в матката като докторката ме изпраща за хистероскопия.Честно да си призная малко ме е страх,от упойка,болници и т.н.Най вероятно ще я правя в Доверие,там с направлението ще ми струва 150лв,бях се засилила да се пробвам Peace в Майчин дом да проверя как процедират,но от прочетеното тук много се разколебах.С радост ще следя темата,и успех на всички.

# 243
Lady Be , мисля че не ме разбра, или аз не съм го обяснила добре Simple Smile Не чаках 45 дни за диагноза, а за резултат  Wink
Какво общо има търпението тук с установения срок за даване на резултат?
Имах образувание на маточното тяло със съмнение, че е злокачествено.
Резултатът ми е бил готов, но докторката била месец в отпуска.
Напротив, Росита, разбрах те Simple Smile
Доколкото знам по време на операциите се отстранява всичко, което е притеснително...
Не мога да анализирам за причините - аз чаках около 20 дни хистологичен резултат.
Между другото, мислех си, че резултатите на "материала" не се обработват от докторите.
Както и да е, аз съм в този форум за да споделям опит и ака мога, да съм от полза на другите момичета Wink

# 244
Да, права си. Полученият хистологичен резултат се вписва в епикриза от доктора, който е направил хистероскопията и тази епикриза се дава на пациента.
Спирам вече с обясненията, че станах досадна Simple Smile

# 245
Здравейте, момичета Simple Smile Предстои ми хистеро и мисля да го направя в Щерев. Нищо не се поема от ЗК при тях, нали?

# 246
Здравейте, момичета Simple Smile Предстои ми хистеро и мисля да го направя в Щерев. Нищо не се поема от ЗК при тях, нали?
Аз когато я правих не се поемаше, но малко по-късно имаха нещо подписано със ЗК и май и хистероскопията минаваше / + сериозно доплащане разбира се Grinning/ Попитай направо там.

# 247
  • София
loca, аз правих хистеро преди месец в Щерев
Вместо 970 лв обявена цена, платих 755 лв. (включена е вътре и хистологията) - казаха ми, че цената е по-ниска, заради клинична пътека.

# 248
loca, аз правих хистеро преди месец в Щерев
Вместо 970 лв обявена цена, платих 755 лв. (включена е вътре и хистологията) - казаха ми, че цената е по-ниска, заради клинична пътека.

Благодаря, TitkaBanditka  bouquet

# 249
Браво все пак правилно съм чула  Simple Smile

# 250
  • София
Моя лекaр рaботи в Софиямед и ми кaзa,че Leep+ Хисероскопиятa ,всички изследвaния ще ми струвa 500 лв кaто здрaвно осигуренa.Днес звънях зa Цитото но не е готовa пфф кaзaхa четвъртaк вероятно...

# 251

Аз правих там преди малко повече от година и си платих, защото нямаше възможност да мина по каса. Нали уж само определени бройки можело. Та заедно с хистологията ми беше 1030 лв.

# 252
Нали уж само определени бройки можело.

това не го разбрах Rolling Eyes

# 253

Аз правих там преди малко повече от година и си платих, защото нямаше възможност да мина по каса. Нали уж само определени бройки можело. Та заедно с хистологията ми беше 1030 лв.
Да и аз правих януари 2012 и платих толкова, но това е от по-късно - някъде март /когато се сключва новия рамков договор със ЗК/

# 254
Здравейте, не съм от София, но мисля да направя  в болница ,,Доверие,, при д-р Новачков оперативна хистероскопия. Ходила съм на преглед при него само веднъж и тепърва ще уточняваме манипулация, изчетох доста  и ме притесниха цените в различните клиники, имах информация ,че операцията ще струва 250 лв. Някоя от вас правила ли си е хистероскопия там тази година и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт