предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 969
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
И моята хистероскопия мина  ooooh! Исключително доволна съм от екипа на д-р Савова   bouquet Всичко мина по план-клизма,спинална, операцията която лично гледах на монитора,след  около 5 часа ме раздвижиха  и след още 2 ме изписаха.Нищо не усетих през цялото време,мн леко мина.Персонала беше изключително любезен и всеотдаен,нищо н е ми липсваше Heart Eyes
Изцяло подкрепям мнението на армира  Peace Наистина няма да сбъркате  в избора,а самата интервенция не кой знае колко тежка,така че не го мислетее  Hug Hug   bouquet

# 106
Четох, четох и пак не мога да реша- хистероскопия или кюретаж е по-добрия вариант при полипи в матката Rolling Eyes и защо въобще да е кюретаж

# 107
  • София
Четох, четох и пак не мога да реша- хистероскопия или кюретаж при полипи в матката Rolling Eyes
Хистероскопия, лекаря ти не ти ли обясни разликите?

# 108
  • Варна
Кое е по-добре да се направи за да се отхвърли съмнение за полипи в матката , хистероскопия или пробно абразио? Д-рите до сега предлагат само пробно абразио, от тук разбрах за хистероскопията. Тепърва ще проучвам въпроса и ще съм благодарна на всеки отговор!

# 109
  • София
Аз не съм лекар, но съм минала и през двете и според мен ако аз имах този избор щях да направя хистеро. Аз лично съм пристрастна, имам абразио по друга причина и след него съм със запушени тръби, не е шега тази работа  Rolling Eyes

# 110
Четох, четох и пак не мога да реша- хистероскопия или кюретаж при полипи в матката Rolling Eyes
Хистероскопия, лекаря ти не ти ли обясни разликите?

Чак сега виждам отговор на въпроса(досега не ми излизаше, че има нов отговор по темата, странно) благодаря    bouquet

Аз вече също смятам , че хистероскопията е по-правилната манипулация, за съжаление понатрупах опит за това-онова  Sunglasses

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 21:28 от mimiroka

# 111
.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 17:15 от Анонимен

# 112
  • София/Стара Загора
Здравейте момичета,

В сряда ми предстои оперативна хистероскопия в клиника Надежда (Малинов) и от цялата процедура само не ми е ясно с каква упойка се прави. бихте ли ми казали ако имате представа или се определя на място?

# 113
Здравейте момичета,

В сряда ми предстои оперативна хистероскопия в клиника Надежда (Малинов) и от цялата процедура само не ми е ясно с каква упойка се прави. бихте ли ми казали ако имате представа или се определя на място?
Щом хистероскопията ти е оперативна се прави с венозна упойка.Това е упойката , която използват за пункциите.Събуждаш се много бързо и лесно, и после си като нов!
Знам , че ако е диагностична може и без упойка.
Успех !

# 114
  • София
Може и със спинална упойка мисля, в Щерев я правят с такава  Rolling Eyes

# 115
Преди няколко дни мина и моята хистероскопия. Беше оперативна и с венозна упойка. На всички момичета, на които има предстои мога да кажа, че няма нищо притеснително. Манипулацията е много кратка- около 30 мин., излизаш бързо от упойката и след половин час се чувстваш във форма. Болка след това не изпитвах никаква (може да са ми дали някакви обезболяващи), има само леко кръвотечение. За човек като мен, за когото първоначано беше стрес, защото ми е първа операция, първа упойка и изобщо първи престой в болница (пък дори и за няколко часа), в крайна сметка се оказа много лека манипулация. Дано и резултатът да с положителен! Стискам палци за всички да е успешен!

# 116
А каква е цената на оперативна хистероскопия /за премахване на полип или срастване/ в частна клиника?

# 117
  • София/Стара Загора
На мен в клиника Малинов ми беше 600 лв., но на повечето клиники има онлайн ценоразпис и можеш да провериш на техните сайтове.

# 118
mandy_may , благодаря. Видях обявена цена само на клиника "Щерев".

# 119
И аз правих хистероскопия в клиника ``Щерев` при д-р Андреева. Упойката беше епидорална. Всички са с прекрасно отношение, направо си те глезят.  След около час и нещо започваш постепенно да си чувстваш краката. Не е страшно. Мен ме приеха в 12, операцията започна в 13, а ме изписаха 20 ч., защото от страх преди операцията направх лек пристьп на паника и анестезиолога искаше да ме наблюдават повече часове. Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт