1001 нощи -Каквото и да приказват , Приказката пак ще я показват - 135

• 33 246
  • 733
  •   1
Отговори
# 45

Дами вчера реших да открия изложба, вие също можете да наминете и да разгледате Joy
С удоволствие  Hug Hug Hug

# 46
Момичета немога да гледам филма  newsm45 newsm45 Нова ТВ не работии  Cry newsm45 newsm45
Направо съм бясна на тези от Плевен Спринт  tantrum Rage Rage #Cussing out

# 47
  • Plovdiv
Краси , пробвай тук, иска регистрация

http://tv.free.bg/ntvonline.html

# 48
 A таа Зейнеп ..,ако я видя някаде незнам какво ще ѝ се случи .., Мн е зле тя не разбра ли,че Керем няма да е с неея?

# 49
# 50
# 51
# 52
# 53
# 54

РЕЗЮМЕ НА ИНТЕРВЮТО С ДЖЕЙДА

С нетърпение очаква новия сериал, в който ще участва. Ще бъде комедиен. Чувства се сякаш й предстои първа роля. До септември временно ще спре да работи с децата от театралната школа. Станала е рекламно лице на марка боя за коса, покрай което са започнали работа и върху социален проект в подкрепа на жените.  Мотото на проекта е „ Не спирай! Обогати с нов цвят живота си!” Ангажираните по проекта ще имат първо събрание на 23 юли. Психолози и специалисти на фирмата, произвеждаща боята,  ще обсъждат на семинар различни житейски проблеми с присъстващите жени. Ще кажем: „ Послушайте вътрешния си глас, вие сте най-важни, направете нещо за себе си. Сбъднете мечтите си, започнете, нещо, което сте искали да учите или да направите, нещо, което все сте отлагали. Не спирайте, направете вярната крачка.” Освен в Истанбул такива семинари ще има и в Анкара.

Чувства се щастлива, спокойна, макар да се намира в напрегнат период от професионална гледна точка. Знае какво иска от живота, прекарва време с близките си, има време и за себе си. Намира 30-те години за прекрасна възраст. След като се е омъжила животът й е станал по-спокоен. Чувства се щастлива и уверена. Всяка сутрин се събужда с хубаво чувство. Животът й е станал по-цветен, по-усмихнат. Около нея са хора, които тя наистина обича и такива, които обичат нея. Със съпруга си са изградили хубав живот. Обсъждат заедно всеки възникнал проблем. Всеки споделя мнението си, така вземат решения и за всяко свое решение е имала неговата подкрепа. Различни неща им доставят удоволствие, но въпреки това са успели да изградят добро семейство, партньори са в живота. Смята, че е важно да имаш възможност да отделиш време както за нещата, които на теб ти харесва да правиш, така и за хобитата на своя партньор.  Вкъщи най-обича да прекарва време в градината, нищо да не прави, само да чете книга, да си играе с котките, да разговаря със съпруга си и обича да върши, неща, свързани с преподавателската й дейност в детската актьорска школа. Двете неща, които най-много се радва, че е направила в живота си  - решението й да стане актриса и да приме презложението за брак на Енгин. Много иска да има собствено театрално училище. Стъпка по стъпка се приближава към сбъдването на тази си мечта и това я прави щастлива. „ Разбира се, че искам да имам дете. По-правилно е да кажа , че двамата искаме да имаме дете. Но разбрах, че появата му не може да се планира, ще дойде, когато то поиска.”
Най-добре си почива в дома си, в градината и в Лондон. През август ще почиват в Mikanos, Çeşme   и Bodrum. Продължава да  се занимава с фотография, особено снимки на деца. Продала е една своя снимка за 15 000 лири за благотворителни цели.

# 55
Днес е моят щастлив ден! Peace

Успях да наглася така ангажиментите си,че направих завой в 13,30 и хоп на филма. Party

Боже мили, ooooh!сигурно го гледам за n-ти път и пак го изживявам.  baby_neutral

А Онур с тая коса като канадска ливада,с леко наболата брада - леле-мале-умирачка! Laughing

А какви погледи му подари Шехи Heart Eyes и това :"Какво мислиш ,че правя в самотните си нощи-наизустявам те Шехерезада!" txtloves

Направо съм вдъхновена!

# 56
Един въпрос: само на мен ли не ми се отварят клиповете в youtobe? Изписва ми, че има грешка!!! А и иначе ми отваря само някои клипове......  newsm78 newsm78 newsm78

# 57
Саманта, зависи за кои точно клипове питаш но лично аз нямам проблем.

# 58
http://www.youtube.com/watch?v=O6ae4cBcOls&feature=channel

Този например не ми го отваря!!!

# 59

Това е клипа на Планет но аз като кликна ми го отваря без проблем. Не знам какво да те посъветвам ако отваря някои а други не.

Общи условия

Активация на акаунт