1001 нощи -Каквото и да приказват , Приказката пак ще я показват - 135

• 33 247
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
НОВОТО ВИДЕО С ХАЛИТ И БЕРГ, КОЕТО АНИ КАЧИ ТАЗИ СУТРИН

Репортер: Как преминава един Ваш ден?

Берг: Денят ми преминава с Али. С Али и със съпруга ми. Всяка сутрин се събуждам с вълнение. Казвам си: „ Днес какво ли ще направи Али?” Опитвам се да прекарвам повече време с него, защото скоро ще започна отново работа. Затова всичко правя заедно с него. Навсякъде го водя със себе си. В офиса сме идвали дори (има предвид мястото, където правят интервюто, вероятно офиса на TMC).

Халит:  Прекарвам свободното си време вкъщи, заради Али, моя син. Но, знаете ли, не мисля, че животът ми е много по-различен от времето преди да стана известен. Разхождам се. Хората ме познават. Обичам общуването с тях. Когато бях по-млад, аз подхващах разговор с другите, интересно ми беше да знам как живеят, да чуя какво мислят по различни въпроси. Известността  направи това общуване по-лесно за мен. Защото сега хората ме познават и искат да разговарят с мен. По-лесно стана да вляза в разговор с някого. Да, настъпиха и някои промени. Сега е много по-трудно да остана сам. Но като цяло имам усещането, че животът ми си е същият като преди.

Репортер: Детството Ви е било интересно. Родителите Ви са актьори. Можем да кажем, че сте израснала на сцената.

Берг:  Те са кино актьори, не са играли в театъра. Майка ми се е откъснала от киното, за да се грижи за нас. Израснах в актьорско обкръжение. Познавах и добрите, и лошите страни на тази професия. Родителите ми се опитаха да ме отдалечат от нея, но както казват хората „крушата не пада по-далече от дървото.”

Репортер:  Баща Ви е бил актьор, но Вие сте учил корабостроене. Как така станахте актьор.

Халит: В началото беше увлечението ми по музиката. Баща ми беше актьор, текстописец и певец. Момчетата или приемат бащите си  като пример, на когото да подражават и следват или се опитват да бъдат абсолютно различни от тях. Аз се съпротивлявах, исках да бъда различен. Казвах си: „ Не, аз няма да съм като баща си. Ще бъда различен, съвършено различен човек.”  Бях умно момче. Той също беше много интелигентен човек , но не е учил в университет. Аз бях добър в природните науки. Исках да се занимавам с това. Не желаех да ставам актьор. Но баща ми казваше, че според него ще бъда добър като актьор. Аз обаче се съпротивлявах. Казах: „ Аз отивам в този университет, ще уча корабостроене.” Той не възрази. И когато по-късно промених решението си той ми каза: „ И ти не знаеш какво искаш!” Аз заявих: „ Отивам в Консерваторията. Ще уча оперно пеене. А той пак: „ Ти не си наясно какво искаш.” А аз отвърнах: „ Какво? Нали ти ми каза, че ме виждаш на сцената.” Но той ми отговори: „ Ти все още не знаеш какво искаш да правиш.” И беше прав. Започнах с пеене, после танци, бях и преподавател по танци, едва след това получих роли в телевизионни филми и сериали. И сега актьорството  е моята професия и аз си я обичам много. Той знаеше още тогава, че това е моето поприще и затова ми казваше, че не знам какво искам  и си беше прав.

# 61
ВАРНА ,МАР ТОМОВА ,благодаря ви за интервюто с Джейда!! newsm51 newsm03 newsm51

# 62
# 63
ВАРНА  newsm51  love001 newsm51
Ти наистина направи деня ни много приятен Heart Eyes
БЛАГОДАРЯ ТИ Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 64
ВАРНА, БЛАГОДАРЯ ТИ Hug  bouquet

# 65

Честит рожден ден, GERKAA!!!

Влизам в темата прекрасна
в този слънчев юлски ден
да честитя на GERKAA
рождения ден!!!
Какво ли аз да пожелая
на този заклет и верен фен?
Да си жива, здрава GERKAA
щастие в дома ти да цари!
и любов без проверка
в сърцето ти тупти!!!

# 66
Здравейте ,момичета !!! Hug Hug Hug
ВАРНА ,благодаря за превода!!! newsm51 newsm51 newsm51

Честит празник ГЕРКА ,приятелко любима !!!

Бъди все така весела и щастлива !!! Hug Нека здравето и любовта те следват навсякъде !!! Hug

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !!! НАЗДРАВЕ ! ! !  love001  love001  love001

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН GERKAA!

ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ В ОГРОМНИ ДОЗИ!

# 68

Честит Рожден Ден, GERKAA!
Да е светла датата 1 юли!
Да ти носи  здраве, радост и късмет!

# 69
Боже, в темата е като приказка!  Hug Hug Hug Hug
Днес са се случили толкова хубави неща - интервюта, видео, колажи, снимки и...рожден ден!

С много любов го направих за вас!
Хубава, хубава вечер!

# 70
Mydream, страхотен е   Hug  bouquet

# 71
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ! НЕКА ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ -

СЕ СБЪДНЕ!
[/b]

# 72
Mydream,колажът ти е много красив newsm03 Flowers Bouquet

# 73
Varna72, златна си!  bouquet  bouquet  bouquet

Mydream, браво джанъм!  bouquet  bouquet  bouquet Много са хубави колажите ти! Peace

# 74
Фрешче, благодаря ти миличка!  Hug Hug Hug Преди известно време писах, че това място е своеобразен самоучител по споделяне. Без вас снощи аз нямаше да успея. Защото друго е да вървиш в тъмната гора сам, съвсем друго е да има светулки по пътя. Светулките сте вие! Хубаво е, че заедно вървим по този път. Лично на мен това пътешествие ме прави щастлива, защото по пътя срещам всеки ден нашите любимци и много, много доброта и отзивчивост!

Общи условия

Активация на акаунт