Звездни компромати-66

• 53 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Earth
Една 2 пъти раждала жена, корица на Космополитън за месец август  Simple Smile http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2010/07/britney-s … n-august-2010.jpg

# 466
# 467
А преди фотосесията е трябвало да направи нещо, за да стегне малко корема. На тези снимки все пак последната им идея е да й личи на някоя, че е раждала.

Е, ако на това му се вика "личи й, че е раждала", то тогава 95% от майчетата са с по двайсетина деца.

# 468
# 469
на втората снимка на Ева Л. не е ли от др Хаус момичето?
приятелката на чейс?

# 470
Мен ме радва, че сама си пуска снимките - с или без грим, пуска  Heart Eyes Много я харесвам!

# 471
# 472
на втората снимка на Ева Л. не е ли от др Хаус момичето?
приятелката на чейс?

Да, май е тя. Ама руса..

# 473
Да, и аз си помислих същото, как на нито една снимка не е направила онези гадни джуки, толкова естествено се е снимала. А момичето незнам кое е. Във фейса има много нейни снимки, от ежедневието й.
Eva Longoria Parker - това е страницата.

# 474
# 475
  • София
Ето ги на Митьо миските: http://life.dir.bg/gallery.php?id=6677911&nomer=1 Simple Smile Това, понеже стана въпрос за неговите конкурси тези дни...

А по повод обсъжданата вече "новина" за годежния пръстен на Надя... само на мен ли ми се струва обидно да ме заведат в някакъв мол с фотографи, журналисти и т.н. и да ми кажат "избери си пръстен"?!  newsm78 За халките е ясно, че заедно се избират, но годежния пръстен бих искала да ми избере този, който ми предлага - тайно и без мен, а не с представители на фирмата си и камери.

# 476

А по повод обсъжданата вече "новина" за годежния пръстен на Надя... само на мен ли ми се струва обидно да ме заведат в някакъв мол с фотографи, журналисти и т.н. и да ми кажат "избери си пръстен"?!  newsm78 За халките е ясно, че заедно се избират, но годежния пръстен бих искала да ми избере този, който ми предлага - тайно и без мен, а не с представители на фирмата си и камери.

Коце, искаше да мине без годежен пръстен. Но Венета Райкова го засегна много на темата, и най-вероятно, по този начин се отсрамва като покаже на цяла БГ, че все пак ще й купи пръстен.

п.п
А, и може би разчита, че след като я гледа цяла България- тя от свян, няма да си избере най-скъпия. Joy

# 477
  • София
Аз пък ако знам, че ме гледа толкова народ ще си избера най-скъпия - да видят хората, че съм хванала богат мъж, който понеже много ме обича, ми угажда на капризите...  Laughing

И за да не е съвсем спам, ето още един "прелестни" миски: Miss Sexy Summer  Joy

# 478
# 479
Кристяно Роналдо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт