ЮЛИ е - време и за море, и за планини, най-вече за сбъдване на мечти

• 6 406
  • 109
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,момичета
ние започнахме месеца със сцепена глава.Марти онзи ден падна и си цепна главицата отзад.Изтече доста кръв,но за щастие се размина само с малко лепене,направихме снимка,всичко е ок.Направо вече в чудо съм се видяла,ако не е болен ще е нещо друго.
Вече повече от две седмици не е ходил на градина,но мисля от понеделник да го пускам,милото в къщи вече съвсем се побърка.Но този път съм се зарекла,че ако пак се разболее го спирам до есента.
Иначе като цяло сме добре,аз се побърквам от работа в последно време и не ми остава време за нищо.Гледам да надничам тук,но рядко ми се отдава възможност да пиша,за което надявам се не се сърдите много  Wink
Някой има ли новини от Ритка и бебонка?Днес щях да й звъня да каже дали са ги изписали,но така и не остана време
Прегръщами ви  Hug

# 16
Някой има ли новини от Ритка и бебонка?Днес щях да й звъня да каже дали са ги изписали,но така и не остана време
Прегръщами ви  Hug
Изписали са ги и бебка е добре. Дано бързо да се възстанови и да забравят и за този лош момент.

Хубав месец и от мен.
 Hug Hug Hug

# 17
Берни, ама и при вас напоследък е куцузлийски период.  Confused Важното е, че на снимката всичко е ок. Бързо да му минава на юнака. Айде всичкото да е зад гърба ви.
Същото пожелавам за всички ни. Praynig

Веселушке, драго ми е да те видя.  Hug

# 18
Радвам се за Рита и Мина,дано всичко лошо вече е зад гърба им.
Берни, ама и при вас напоследък е куцузлийски период.  Confused
Да за съжаление май влязохме в някакъв такъв период,а за капак на всичко вчера сутринта бяхме неприятно изненадани от премазан преден капак на колата  от огромно паве.Някой идиот не е имал какво да прави през ноща.Направо вече не мога място да си намеря. Close

# 19
Да за съжаление май влязохме в някакъв такъв период,а за капак на всичко вчера сутринта бяхме неприятно изненадани от премазан преден капак на колата  от огромно паве.Някой идиот не е имал какво да прави през ноща.Направо вече не мога място да си намеря. Close

Много добре те разбирам. Аз продължавам с опитите напук на всичко да съм оптимист. Все още не мога да се похваля с успех де. Confused

# 20
Оф, това с куцузлийския период ми е много познато, вече 2 месеца и повече не можем  и ние да излезем от него, и все нещо гадно се случва след другото, и докога така, не знам  Cry
Както казва Светлето, искам да съм оптимист, ама не мога нещо  Cry
Иначе на Дара вчера й правихме прощъпулник, взе си един микрофон, и един калкулатор. Освен като стане певица да си смята бакшишите на калкулатора, друго не мога да измисля  newsm78
Утре ще й слагаме ваксината за шарките, направо треперя от сега  Cry
Айде, и аз се оплаках, лека вечер на всички  Hug

# 21
  • Талант на 2012,2013 г.
Малко късничко, но и аз да се включа и да ви пожелая един слънчев и добър юли!!! Hug

# 22
Мърморанче, чакаме снимки от прощъпулника.  Peace А как е Дара с яденето сега? Отдавна не си писала.  Naughty

П.С. Какви са тези вксини? А защо се налага да ги слагаш? Не знаех, че и за шарка има ваксина.  newsm78

# 23
П.С. Какви са тези вксини? А защо се налага да ги слагаш? Не знаех, че и за шарка има ваксина.  newsm78

Priorix най-вероятно на 13 месеца /морбили, паротит, рубеола/ сигурно си забравила вече Светле. Нали много бързо растат дечицата, и за пореден път се убеждавам, че не само чуждите растат бързо Mr. Green. Не вярвам, че са минали 2 години  ooooh!
 Hug и целувки за всички и весело лято, хайде да свършва тоз кутсуз.
 Hug Hug Hug

# 24
Ух, вярно!  Embarassed Старост - нерадост!  ooooh!

Лили, вие стягате ли се вече за голямото събитие? Че после идва и реда на Лорина. Пък все едно вчера бше като се родиха момите.  Grinning

# 25
  • Варна
Една виртуална почерпка от мен, че днес започвам нова година от житейския си път! Почерпете си за мое здраве!

# 26
Леле, Марго, зло да те забрави! Честит Рожден Ден!   bouquet Жива и здрава да си, а най-съкровените ти мечти да се сбъднат възможно най-скоро! Хубав и весел празник ти желая!

# 27
  • София
Весе, благодаря ти мила, че си съобщила новината за прибирането ни вкъщи.  Hug
В петък се прибрахме, и да чукна на дърво всичко е наред за сега. Утре ще ходя
да взема епикризата на Мина-Боболина, но честно казано изобщо не ми се стъпва
в тази мизерна болница. Нещо силичките ми се поизчерпиха, бих презаредила на
черноморието, имаме нужда да подишаме от брега на морето.  Grinning
Целувки на всички, отивам да се оправям с големия звяр, който днес не е спрял да мрънка.
Има няма събира и се час, в който не е ревала или мрънкала. Не се издържа вече. Не знам,
ревност ли е това , какво е ... , но нервите ми са меко казано опънати.

# 28
-Честит рожден ден Марго! Желая ти от сърце много здраве, много сбъднати мечти и весел празник!

# 29
  • Варна
Марго бъди здрава и нека една такава фея те докосне и сбъдне желанията ти  Hug

Днес и мъжът ми има рожден ден, виртуална почерпка от мен

В петък съм в София. Ще ми правят имунологична биопсия на лигавицата на матката. Стиснете едни палци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт