ЮЛИ е - време и за море, и за планини, най-вече за сбъдване на мечти

• 6 419
  • 109
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Silviayo желая скорошно оздравяване на Дени!
Честити рождени дни на Лора и Филип на патерички! Да са живи и здрави, весело детство им желая!

# 91

На всички именници много здраве и нека светеца винаги бди над тях!

Силве, как сте днес?

# 92
ноо ако някоя от вас е давала били споделила след това как се е чувствало детето.Интересуваме дали е станало по-превъзбудено,кашляли повече след това и по колко мл на ден сте давали?
На Вики понякога му се ускорява сериозно пулса, не винаги обаче. Сигурно не е добре за организма, но той не се чувства зле от това. Не се тревожи - довери се на доктора си.

# 93
След двуседмичен престой на родното черноморие и ние сме си у дома-изкарахме си чудесно,но на финала Хриси лепна гадният летен вирус.Но слава богу цялата история приключи за ден и половина.

Честита радост на тъжна мама  bouquet

Честито и на всички,които са празнували,докато ни е нямало Hug Heart Eyes

Фивче Hug Hug Hug

Силве и аз не го харесвам този вентулин,но съм го давала при нужда-всичко е било наред,като изключим,че Хриси от него става много енергичен и не се спира.
А не е ли по-добре да го даваш под формата на инхалация,да не е на сироп?

# 94
  • на дъното
Исе изписаха ни го на сироп,и Дени става малко превъзбуден,но днес нищо подобно Shocked newsm78.Вчера не кашляше много а днес повечко.Какви са тия вируси ужас,около нас всички са болни  ooooh!
Честито на всички имали поводи да празнуват   bouquetмалко с закъснение
Ичони Честит Рожден Ден   bouquet!Бъди здрава и щастлива Hug

# 95
Да докладвам, че стягам багаж за море. Та ще зачезна за малко.  Wink

# 96
Оооо и аз така. Я дай малко инфо  Wink.

# 97
Оооо и аз така. Я дай малко инфо  Wink.

Верно ли бе? Ми тъй то - като на някои хора скайпът им служи само за украса на десктопа.  Joy В Поморие, а вие?

# 98
Направо си ми е украса, защото вече вкъщи евентуално включвам компа. Добре че ходя на работа, та да се информирам Mr. Green. Ние сме в Приморско от понеделник ЖЗ. Ще взема да те преслушам тези дни, че за разлика от тебе аз поне номера ти имам  smile3534

# 99
Направо си ми е украса, защото вече вкъщи евентуално включвам компа. Добре че ходя на работа, та да се информирам Mr. Green. Ние сме в Приморско от понеделник ЖЗ. Ще взема да те преслушам тези дни, че за разлика от тебе аз поне номера ти имам  smile3534
Mr. Green чакам... впрочем с твоя мъж имаме уговорка за едно напиване. Още за раждането на Бобчо.  Mr. Green Може пък на морето да се осъществи.

# 100
  • Варна
За моренце си говорите, много хубаво. Приятно изкарване на всички, които ще ходят на почивка, да се заредите с много положителни емоции! Peace

# 101
Светле, я дай да си разменим по едно телефонче, че на нас Поморие ни е наблизо. Нищо, че Божидара повръща при всеки опит да я качим в колата, много ще се радвам да се видим  Hug С децата ли ще бъдете? А кога се очертава?

# 102
Весело изкарване и слънчеви преживявания на всички ,които ще ходят на море,и да се топнете веднъж и за нас,тези,които няма да можем тази година Hug

# 103
  • на дъното
Момичета влизам с лоши новини стиснете силно палци за малката Дара на Мърморанка SadСноще са приети в интензивното с тежък ларингит и е на кислородна маска.Нямат край и техните мъки.По късно ще и звъна да ги чуя как са Praynig

П.п ще ги местят от интензивното,Дара била по добре fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 16:01 от silviayo

# 104
Стискам палци, дано всичко да мине леко и бързо да се оправи малката Дара. Нека всички дечица бъдат здрави. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт