Интервално хранене

• 47 622
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Само така Пинки,-2кг. за толкова време е супер PeaceКато гледам добре вървят нещата,в началото се отчитаха минуси по 300гр.,сега по 2кг. LaughingМного се радвам за вас момичета,то няма и как да се радвам на себе си,понеже тази вечер планирам зверско преядане.Пропуснах тортата на рожденния ден на сина ми,плодувах тогава,дори не я близнах,то това моето воля ли беше да го опишеш...Обаче тази на майка ми няма да я пропусна Naughty.Ако при това положение на контролата в петък покажа задържане,ще откажа цигарите отново.

# 301
  • да има едно лесно - на мотора
Тук съм
Браво на Пинки и Лени
Днес рано рано отворих прозорчето - виеше ми се свят и реших да не издевателствам над себе си . Хапнах 1/2 пъпеш , после салата ( домат, краставица , печен пипер , печен патлажан ) със зехтин  Сега съм ОК

# 302
Здравейте мили мои Hug
Жестоки нерви ме тресат днес и затова чак сега сколасвам да мина да ви видя.
Ама пък, голяма радост тук! Crazy
Лени, Пинки - ИЗУМИТЕЛНО!!! Браво, момичета!!! Много се радвам! newsm44
Честно казано, даже е над очакванията ми, но пък - какво по-хубаво за всички ни от удовлетворяващи резултати! smile3521
Миши, Честит да е рожденият ден на майчето ти! smile3525 Гледай си кефа довечера и въобще не се притеснявай - всичко ще ти е наред на контролата в петък! Peace
vesyy , браво - железна си! Точно така се прави...обикновено глада през деня е един път по-силен, игнорира се и след половин час си ОК Peace.
parsy , споко, мило - ще станат нещата! Peace Дай си още малко време thumbsup! Освен това и аз преразглеждам навика за мерене сутрин newsm78...ей на, преди 15 мин. се претеглих - още 200гр. надолу съм! Peace Май ще патентоваме с теб едно мерене не в началото на деня, а преди всеки прозорец bowuu. Що пък не...даже е логично спрямо ритъма на Фаст-5.
А аз все още ям боклучаво и хаотично, че ям и сладкиши почти всяка вечер, което е крайно нетипично за мен. Но съм в такъв период, че все има нещо домашно направено, което е грехота да не се изяде Crazy. Другата седмица вече мисля сериозно да спирам с тия глупости, че искам и аз вече -2кг. Повече от два месеца нямам сваляне...е, нямам и качване, ям като Animal Pig ooooh!, ама не си е работа това! Искам веднъж-завинаги да ги махна тия килограми и да си гледам кефа! А и вчера кой спомена лятна рокля Crazy...обожавам ги и аз дългите, летни рокли, ама не съм обличала такава повече от 10 години. Sad

Така че, мили ми фастички, живота е прекрасен (  bouquet за Рицарките, те си знаят защо), а Фаст-5 е много удовлетворяващ режим! Crazy
Прекрасна вечер на всички! Hug  bouquet

# 303
Ей ме и мен! Пия чай от мента (много вкусен  Grinning ), не съм имала драми с глада днес... Даже правих компания на една колежка на обяд в ресторанта, пих вода само  Mr. Green Сега мъдря с какво да отворя прозореца и с какво да си усладя довечера  Laughing

Поздравления на всички, дето отчитате минуси  Hug радвам ви се много!

# 304
  • на майната си
Момичета, не можах да изчета, само по диагонал, довечера повече.
 smile3501  за всички с -----те
Аз след малко ще тръгвам на среща с детенце, не съм отворила джама, може един айрян да пийна по пътя, че голяма жега.
Ако не съм напълнила тумбака пътьом с някоя мента/бира ще се претегля да видя дали съм права и ако е така си нося кантара в бачкането  Joy.
Ели, уВна съм аз йеййййй Simple Smile

# 305
Пак да подосаждам...Вече съм и подстригана..Разкрасяването трябва да е на всички нива...Аз започнах да свалям като поспрях със сладките неща...в дните,в които ядях по 2 големи чаши сладолед/назад  в постингите си съм споделила/,тогава имах покачване...сега от  няколко дни не ям нищо сладко освен плодовете ми ,в началото на прозореца,отварям с тях...нищо друго сладко не ям...поне за сега,малко да тръгна надолу,да не ми се изпари мотивацията... Laughing

# 306
уау, честито минусииии  smile3521 newsm10  Браво, радвам се много.

Аз ще си отварям прозореца пак в осем. Лошото е, както и при рицарките писах, че пих много вода, а
малко се разхождах до малката стаичка, та ... Не разчитам на минуси, никакви ... Няма страшно, все пак
е вода, ама задържана по дупе и краци  Mr. Green 

И кафето ми е много. А доста се замислям по циклене с кафе, както предлага GEORGIO - само това още
не съм пробвала. Обаче в дни, като днешния, ми е категорично немислимо да мина без кафе.

Има и друго ... по едно време си дадох сметка, че ако бях отишла да обядвам, нямаше да оцелея докрая.
Гладът държеше главата горе-долу в кондиция, избутах нещата. Даже и сега ще си продължа работата,
но ако можеш да избирам - бих отишла на фитнес, че цялата тази енергия да я разходвам по тежестите.
За напрежението става дума ...

# 307
Здрасти, Лени, зная те от зоналното хранене и вярно , че беше споменала , че ще го съчетаеш с интервалното. Попаднах и тук и след като прочетох почти всички отзиви /включително и твоите / се питам  кой режим ти се отразява по-добре и по колко блока си хапваш за тези 5 часа? newsm78
Ако желаеш и имаш възможност моля да   ми отговориш . Grinning

# 308
Асе,разкажи,че не знам за цикленето с кафе..?   Sick   Аз май там ще съм много добра...пия много кафета,което не е за гордеене...ама е факт,винаги с малко мляко и без  захар..така е от около  27 години...Установила съм,че каквато и диета или режим да съм правила,малкото мляко в кафето не пречи на отслабването..казах малко,а не кафе-лате ,капучино и т,н....Дори сега,в началото на този режим пих 2 пъти чисто кафе и се отказах..пак си го пия както цял живот..с малко пр,мляко 2% масленост. Не мога иначе...това да ми е кусура..нито пия алкохол,дори и биричка не пия....хубаво горчиво кафенце с 1 цигара light,това ми е едно от удоволствията...Ако мога да махна и тая цигара ще е още по добре,ама не знам кога ще стане...
Аз  съм в прозореца сега..хапнах един микс от плодове-ягодки,боровинки,1 банан и  2 суп,л, кисело мляко в блендера...по късно салата,полята с чеснов сос..малко соленичък го направих,дано не ми изиграе лоша шега със задържането на водата утре...много вкусно ми беше...Още по-късно ще минавам към месата..пиле или риба,не знам точно..ама сега като мириша на чесън,как да ходя за риба? newsm78  -остава пак пиле..или яйца на панагюр-както вика щерка ми....Искам да сваля 8-10 кг.....не искам много,скромна съм..... Joy...........Обещах си днес в края на лятото..да се счита  края на септември,да ходя по къси панталонки...то аз и сега ходя от немай къде си,ама имам предвид ония в гардероба,дето ама хич не ми стават...Ще има ли циганско лято?   А зимна мода с къси полички..?  Еееее,просто питам де..... Rolling Eyes

# 309
Хубавото на интервалното,освен всичко друго,е че има ограничение във времето поне.И добре че стана време да затворя прозореца,че имаше опасност да избухна LaughingНо пък изобщо,ама грам не съжалявам за това което погълнах,доста вкусно,а тортата приказна.Ще си реша проблема с любимите широки рокли съвсем скоро струва ми се,от една страна е хубаво.Изобщо,този режим ме зарежда само с позитивна енергия,спокойствие и оптимизъм Peace

# 310
Ще има, Пинке, ще има Peace Hug...Аз съм се засилила с рокля да се барна Flutter...а пък зимата как обичам късо полЕ с чизми Crazy
Кафето аз го пия черно, с по два грама кафява захар вътре. И на мен това да ми е кусура. Въобщеее...то и в книгата се казва - напитки с незначтелни калории. Търсих, рових...не пише какво количество калории се смята за незначително, но явно и двете сме в норма.
А цикленето с кафе, предполага дни, в които се пие кафе да се редуват с дни, в които не се пие. Thinking На мен това ми е абсолютно невъзможно Naughty...горе-долу и при мен са не по-малко от 25 години, в които всеки Божи ден пия кафе...с цигара Blush. Без храна мога, без газирано - мога, без сладко - мога, без млечни храни - мога, без много неща мога, но без сън, вода и кафе - НЕ...за цигарите - тепърва предстои да видя мога ли и колко мога.
Такааа...ти отвори прозореца, аз моя току-що го затворих, предоволно пак с парче сладкиш. Реших, че ще ям такива неща на воля до края на тази седмица, заради гостите ми, които си заминават в събота и заради МЦ-то, което пак по това време ще ме остави на мира. Другата седмица влизам в нисковъглехидратен режим + някои любими мазнотийки. Peace Тенденцията надолу и при мен вече е факт, въпреки всички пречки, субективни и обективни...
Обаче друго установих - много зле ми влияят плодовете ooooh!. Не, че не си го знаех и преди, но сега е особено отчетливо. Днес отворих прозореца с един от малкото ми любими плодове - пъпеш. Не мога да ви опиша колко зле ми стана! А пъпеша от готин по-готин...сладък, ароматен, студен Crazy...обаче още след първите хапки, все едно някой ме ритна в корема - такъв неистов глад, треперене на ръцете, усещане за слабост...абе много лошо ми стана. Едвам се замъкнах до хладилника, мушнах 40гр. гауда и още толкова луканка и се оправих ooooh!. Повече няма да отварям с плодове. Naughty Сега обмислям къде да ги пъхна в 5-те часа newsm78....по принцип не обичам плодове, ама така от време на време лятото ми се прияжда пъпеш, праскова, преди това череши и ягоди (май това са всички плодове, които изобщо ям Blush)...Странна работа...

Лека нощ, момичета Hug

п.п. Миши, звучиш чудесно! Hug Радвам се, че си си изкарала хубаво на празника  bouquet

# 311
  • в резерват
И аз се дотътрих до тука най-накрая. Blush

За режима - свикнах му.  Peace

Вече няколко дена не ми прави впечатление, че не ям през деня.
После пък 5 часа си взимам каквото ми душа иска. И се оказва, че вече чувам гласът на душата......и той е диня, пъпеш или кайсии.......после шопска салата, после някоя сладост и така си ги редя, че и за бира ми остава място.

Иначе съм забелязала, че ако съм на определен режим, все имам греховни мисли за точно тая храна която не трябва. Ако плодувам - само пържоли са ми във въображението. Като съм била  на мазнотийския режим,  Shocked ако знаете какви филии домашен бял хляб съм мазала на сън с краве масло и домашно сладко от боровинки. И да ме прощава Вещи, ама да не казвам,  докато дюканствах около какви торти се облизвах. ......  newsm78  А сега нищо.
   33uu  Няма да сънувам, няма да преглъщам, няма да ми претрепва след някоя друга седмица .

smile3506Единствено страдам, че килограмите не си отиват толкова бързо, колкото са дошли.
Ама каквото-такова

Ели, мерси, че сподели  какви ги вършиш, че съм се хванала на тоя режим  като удавник за сламка   Hug Heart Eyes

# 312
Кокони Hug
Радвам се много, че така добре вървят нещата и при теб! Peace До няколко дни ще се размърда и кантара, ще видиш! Peace
А знаеш, колко притеснения имах докато споделя, че гладувам през деня Blush...но явно наистина, като дойде времето на една идея и нищо не може да я спре. А Фаст-5 е толкова прост, толкова приятен...особено за уморени от диети души като нашите ooooh!...
Ей на, същата съм и аз като това, което описваш за себе си ooooh!! С тази разлика, че като почнех да сънувам забранената храна и моментално зарязвах текущия режим...а оттам-нататък всички знаем какво следва - компенсаторно ядене и жестоко йо-йо (на свалени 4кг. с Дюкан, качих 9, на свалени 5кг. с 90-дневната, в която умрях от глад, защото се ядат плодове сутрин, върнах 2 за няма и месец и т.н., и т.н.). Ами, уморена см вече Tired...беше като откровение, когато върнах лентата далеч назад и се сетих как славно отслабнах с 2х36 навремето Crazy...оттам, вече с наличието на Интернет, беше една крачка до инфото за Фаст-5. Още повече, че Русалуна ми го препоръча на лични, за което ще съм и благодарна винаги  bouquet! Останалото е история Laughing
Тепърва ни предстои да решим веднъж завинаги проблема с килограмите! Надявам се, че всички ще се справим с това!!! Peace
Ето Пинкето и Лени, 2кг. за десетина дни си е супер постижение. Ассето лети и съвсем се е смалила, Миши, Парси...всички сваляме. Дори аз съм -400гр. последните два дни.
Иначе и аз сега ям всичко...даже се хващам, че го правя нарочно на моменти Wink ..., но вече имам нужда от по-големи резултати и затова искам малко по-чисто хранене от другата седмица. А и да си почина от тежките софри напоследък ooooh!...Каквото и да стане, имам чувството, че около рождения ми ден (средата на ноември) ще съм готова да ви покажа снимки преди-след. Да не се заричам, но имам такива намерения Peace.

# 313
  • Universe
Цикличното кафе

Кафето в комбинация с някои други вещества. - http://liftandeat.blogspot.com/2010/03/georgio.html  

Кафе + захар свръх кортизол. В началото ще почуваствате, че ви действа добре, но малко по късно падането на кръвната захар ще ви съсипе. Никога кафе със захар ако искате да извлечете полза от кофеина. Преди тренировка ще ви скапе комбинацията захар+кафе.
Кафе след хранене. Никога! Все едно не сте го пили. Ще ви докара само киселини, газове и стомашни болки. Проблема е, че кафето стимулира хормони и невротрансмитери активизиращи вашата “активна” нервна система. Храненето стимулира вашата “релаксираща тялото” нервна система. Противоречието води до проблемно храносмилане. Кафе само на гладно. Няма да увреди вашия стомах, ако той е здрав.
Кафето винаги с чаша вода. Като диуретик кафето ви лишава от телесна течност. Компенсирането й става чрез вътрешни маханизми водещи до продукция на кортизол или чрез елементарното изпиване на чашка вода. Най добре две чаши.
Кафето винаги чисто. Добавянето на мляко, сметана и други боклуци го лишава от качествата му и го превръща в опасна за стомашната среда субстанция, водеща до повишена киселинност.
Кафе + вит Ц.Супер комбинация преди тренировка.  Ако искате въздух и мощ, тази комбинация ще ви даде в първите 20 минути супер интензитет. Не очаквайте чудо, това са естествени или по точно част от натурални съставки, които имат ограничено действие.

bgnikdi Hug Минах на този режим, защото и без това огладнявам към 16 часа и това със закуските, обедите ... по Зоната много ме нервеше. Сега хапвам по Зоната, но използвам всички продукти, а не само препоръчителните в зелено. Не броя точно блоковете, защото, със сигурност, за 5 часа не мога да изям 8 блока. Ориентирам се по списъка на Симеонов и  по дланите.  Готвя на око - както съветва Ади -  на 2 шепи зеленчуци - 1 шепа протеини , мазнините решавам според протеина дали да ги прибавям допълнително или са в месото Peace
Аз, в интерес на истината, като се интервалнах  Joy, почнах безразборно да ям и предполагам  newsm78 за това нямах никакъв ефект ooooh! Минавайки отново в Зоната /не особено прецизен вариант/ - ударих джакпота с бързи 2 кг надолу  Peace
Та, ако трябва да обобщя - ако организмът ти е свикнал на редовно часово хранене - оставай в ЗОНАТА, ако, обаче, можеш да издържеш да не ядеш 19 часа /тук е и сънят/ - скачай в нашата приятна компания и прецени дали в нея ще прилагаш Зоната, или ще се храниш по обичайния си начин Hug

_Ели_, и аз не съм плодофенка hahaha /писали сме заедно Laughing Hug/

Арбанашка кокона,последното - все едно аз съм то писала  Heart Eyes

Пиете ли достатъчно вода? Седем сериозни причини да следим колко вода пием!

Хайде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - и да се събудите радостни и по-леки

# 314
Коконче,може би наистина този път си си намерила точно твоят режим!  Като ти мине адаптацията обаче ,ако искаш да сваляш,не само да задържаш,ше се наложи да намалиш малко сладостите...аз така си мисля де...защото миналата седмица с тия сладоледи ривах...ми то поне да си хапна като нормален човек,а аз като,че ли утре няма да има..2 дни по 2 големи чаши... Crazy  беше си направо простотия... Embarassed
ЕЛИ, да ти кажа права си...това да ни е кусура ..но и за мен това с редуването на дни без кафе,няма да го бъде...и аз без много неща мога,но без някои-НЕ!  И аз обичам по-късички поленца с висок чепик или ботуш...ще го бъде Ели,ще го  бъдееее....Ох,аз не съм си направила снимка ПРЕДИ...дали ще ме хване фотоапарата?.. Rolling Eyes   Май имам някакви от преди 10-15 дни...ОООООО,имам от завършването на детиту...там съм с една пола,дето едвам я облякох...ужас...ама нямаше как да ида по ханцунг....Отивам да ям....днес попрекалих със соленичкото...ще видим утре...

Общи условия

Активация на акаунт