Интервално хранене

• 47 648
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • на майната си
Пия си чайчето и Ви изчитам. Няма да се хваля, няма да се меря  Embarassed, на всичките ми планове вчера се озовах на гости с водка, салата и леки пролетни ястия.
Днес съм недоспала и предполагам подута от концентрата Simple Smile, ама няма да се оплаквам ГГЗ както казват момичетата в една тема.
Ако имам сили ще видя как е положението вечерта, като се прибера.
Чоглаво ми, имам много работа и защо така се поддадох снощи - не знам... Дано изкарам безаварийно деня, ще промия тумбака с топла водичка и може довечера да си взема изварка да се подмажа на черното дробче Simple Smile.
Най-важното, че наистина каквото и да ми отчете гадната везна аз съм убедена в крайния резултат. Лятото ми е сложно защото по-често излизаме и се събираме, ноооо ще му намеря колая, няма да се дам.

# 316
Привет момичета, чета ви и си мисля много- за плюсовете и минусите на интервалното хранене.До скоро/ преди да започна  зоналното хранене / почти по цял ден си гладувах , ей така  - уж да поддързжам добра форма и килограми. Да ама почти без ефект , защото през деня све си хапвах по нещо - я солетки ,я я нещо друго .Вечер , осверипяла от  това изтощение с години  + факта , че в къщи всеки иска да му приготвя по нещо вкусничко за вечеря  , се нахвърлях в/у храната/т.е. квото ми попаднеше/като вълк.Резултата  сигурно   го предполагате -изтощен организъм , съсипана физика , неподдаваща се вече на " диетично хранене",липса на воля и пълно отчаяние. Така до 21 юни ,когато една колежка ми сподели за зоналното хранене. От миналата зима стоях на 69-70 кг. при ръст 170см.Дори миналото лято едва свалих до 66 и край. Това за мене беше съсипващо , повярвайте ми. Та започнах аз хранене по зоната / такова ядене  си беше пируване / , обичам много да си похапмам  салати , та ме устройва доста , като изключим ограничаването на плодове , които обожавам просто.
Вчера обаче попаднах на вас и цял ден  ви четох / че съм отпускарка / и снощи  до късно си мислех за интервалното хранене. Сега обмислям планове /не бързам/ -до понеделник да съм си зонална /от 2 дни съм 65 кг./,за да сваля ако мога още 1-2 кг. , а като тръгна на работа от понеделник да пробвам интервалното хранене. Смятам , че ще привикна към него сравнително лесно ,въпроса е да изкарам до 17 ч. ,после първо хапване у дома  , пък по- нататък просто ще е песен- всички заедно на масата, без аз да трябва да  се измъчвам с ограничения на порции,храни  и т.н. при положение ,че храната ухае прекрасно и имаме традиция всички да се събираме около нея.
Много дълго стана,ако сте ме чели благодаря за търпението , единствения ми страх е , да не си кача свалените килограми , че това ще ме съсипе психически.
Пожелама успех на всички ви ! Ще се навъртам постоянно де .

# 317
  • да има едно лесно - на мотора
Парси  Hug Май и на мен ми е такъв период . Не пия концентрат , но за сметка на това колко печен и солен слънчоглед изядох  в комбинация с бира  ooooh!
Днес се теглих самоубийствено , но и мерки си  гледах . На сантиметри съм ОК , обаче кантара ме заплю  Confused Днес ще източвам солта
За всички   bouquet

# 318
Привет, интервалки ...
Докато четях много мисла ми мина през главата ... и замина. Ако се сетя - ще пиша ... И все пак...
Снощи прекалих с яденето. Не от лакомия, а защото си бях намислила - няколко дни в плюс, а
после в миунс ккал ... Менюто беше (внимание! не е за гладни хора, определено): пилешки дре-
болии (доста), салата домати, печено пиле (бая), масло, орехи, сандвич с червен хайвер, и ба-
ница. Точка. Всичко това в рамките на час  Mr. Green  Не ми стана тежко, не се чувствах преяла.
През това време погълнах и рибено, Q10, витА (Е-то ми свърши). Не съм стигнала миналата сед-
мица, но пък за 24 часа съм минус 400гр (от неделното). Те така стават работите в интервалното.
Да, мерките, обаче, не са ми се увеличили. За съжаление ме мъчи яко ПМС, а не се престрашава
да ме отпочне. По този повод огромно ТЮХ  Banghead, щото ще се разрази баш през седмокрая,
когато имаше някакъв шанс за море ... Както и да е.

Пинки, не е за теб цикленето с кафето. Знам, че мога и без кафе, от времето, когато се опитвах
да спра цигарите. Добре беше. Чакам днес да се хвалиш ... с минус.

Дани, и при мен така - нямам никакви ограничения в яденето, и в този смисъл, 19-часа без ядене
не приемам, като ограничение, а като ... подобряване на апетита - чувствителността за храните
рязко се подобрява. В интерес на истината, не ми се прияждат боклуци никакви ... все на хубаво
се отварям и залитам ...

Мисля си, че е вярно, че периодът на адаптация трябва да се остави на самотек, но едва ли под
понятието "яде се всичко без ограничения" се разбира абсолютно всичко и неограничено в коли-
чествата. Ако се цели намаляване на теглото - със сигурност ще трябва ако не да се избягват, но
да се намалят разни бели (захарни) изкушения. А за плодовете, Ели, и аз, ако ми се доядат, ги сла-
гам накрая. Никога не реагирам добре на тях при продължително гладуване. Мисля, че вариантът
на Ори е достатъчно добър - салата, протеин, мазнини, въглени.

Ако още нещо се сетя - ще се вясна ... Дано имаме повече хвал днес  Hug

bgnikdi, а ти, щом обичаш много плодовете, може да погледнеш и режима на Ори - там през деня
се хапват плодове (при глад), но е желателно да е с нисък ГИ. Иначе останалото е същото, почти  Hug
Не бой, засега, даже и да има временно плюсоване, после всичко се намества и теглото се смалява.
Обаче не е бърза работата, а бавно и постепенно... Успех.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 09:32 от Асса

# 319
 wavey
bgnikdi , добре си дошла, ако решиш да се присъединиш към нас!  bouquet
Това, което описваш, безкрайно много напомня на дългогодишния ми дневен режим. Същата работа - гризване на нещо малко през деня (оказва се - напълно излишно), приготвяне на любими неща и огромна вечеря. Въпреки това, прощавай за нетактичността, но виждаш ли - и ти като мен не си качвала рязко килограми и не си имала огромни амплитуди, в които теглото ти да варира. Така както го описваш, ти си се въртяла в рамките на едни 5кг...., а има момичета, които след някои режими са свалили примерно 20кг. и са си ги върнали после Cry. Всяка история е лична и не е моя работа да я обсъждам, но заговорих за това, за да подчертая, че неяденето през деня, дори и когато е напълно неосъзнато, води до задържане или намаляване на теглото. Peace Така че, от собствен опит и от опита на момичетата тук, мога да ти гарантирам едно - връщане на сваленото няма да има!!! А ако дадеш време на Фаст-5, в комбинация със Зоната както си го намислила - ще имаш и сваляне! Peace
Ето я Мишито, например - тя дойде тук след плодуване, също имаше притеснения да не качи сваленото, но нищо подобно не се случи - напротив! Hug Peace
Ассето и тя, след детокс, а виж я сега какво яде Crazy Laughing Heart Eyes и колко е добре....
Ассе, завидОх ти само за сандвича Blush, днес ще се тича май до някой деликатесен магазин в околността, обожавам хайвери (от тези, дето споменаваш) Crazy. Айде да идва МЦ-то (мойто се отчете все пак, че се колебаеше и то) и да ти се наместват всички неща! Hug
раче, наваксваме си, душо! Hug Кой, каквото му е любимо, а е било все забранено. Не го мисли, и ти, и Коконата с биричката....аман вече от ограничения Tired! Който ги прави тук, ще отслабне по-бързо, това е факт, но който не е в психическа кондиция за отслабване, пак ще има резултати, само че по-бавни! Peace  bouquet
Пинки и аз така - добре, че дъщеря ми има рожден ден през юли, та имам снимки за бъдещата графа "преди"...иначе, все гледам аз да снимам, все ме е срам да застана отпред с хората, а накрая излиза, че съм като дух - все ме няма никъде Rolling Eyes. Догодина това няма да е така - ще ме снимат МЕН! Naughty
parsy , пожелавам ти до обед да си кукуряк! Hug И си излизайте спокойно, сега му е времето! А нещата с режима пак ще си станат! Peace
Лени, благодаря за линковете!  bouquet Всеки път оформяш нещата перфектно! Peace

Хубав ден на всички фастички! Hug  bouquet

# 320
Ели_ ,благодаря за посрещането  и куража , който ми вдъхваш.  Two Hearts Нямах намерение да започвам от днес / беше ме страх /, но до момента така се стекоха обстоятелствата, че не се очертава възможност за хранене няколко часа , по причина , че имам майстор в кухнята и не ми е удобно да бъркам в хладилника за храна .Вчера пак беше същото , но по обяд ми стана доста гладто и хапнах 2 блока , та изкарах до вечерята - още 4 блока. Днес понеже половината ден си отиде без хранене / и без особен глад най-важното/, то ще си отиде и другата половина. Ще хапна около 18 часа, когато човека си отиде и имам готовност да приготвя нещичко за мен и съпруга ми .Дано да не  стане много  по-късно , че в кухнята е  много мръсно и трябва да почистя след майстора.
Така,че:ДНЕС Е НАЧАЛНИЯ ДЕН !!!   Съвсем спонтанно се получи ,без да съм го планувала.Дори сега споделям модела с мъжа ми и той за пръв път не направи отрицатилин коментар .Вечно мрънка , че съм на диета и ,че му било омръзнало само да ме слуша и гледа. А той м/у другото по цял ден не яде , че е много ангажиран , но щом се прибере просто не мога да ви опиша , ама наистина не мога ....... И пак има огромно бирено шкембе от бирата, която пие без мярка / по моите разбирания /.Иначе не е дебел , само голямо шкембе. Аз не съм фенка на алкохол  , само си позволявам по 1 чаша червено вино вечер  и от както го пия съм по-добре с кръвното ,което се е закотвило на 110/70.Вчера и днес май ми е паднало , че ми се вие малко свят , но довечера ме чака 1 чаша за отскок.
Още веднъж ти благодаря за милото посрещане , ще споделям ностоянно с вас.
 Heart Eyes
Отивам да си направя 1 литър чай ,че за 2 дни съм изпила само 1 чаша вода, което е много лошо , знам , но не мога да пия течности , освен айран ,който не е позволен и ще си го пийвам само докато се храня.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 12:25 от bgnikdi

# 321
Добър ден,моят за съжалеие не е такъв.Много жега,много работа,нерви и всякакви екстри около мен TiredДнес съм в размисли за човешката злоба,завист и простотия,която ни залива...ще ми мине.Викам си я да попрочета тук какво става и веднага ми се оправи настроението.Много сте позитивни PeaceЛени,много е полезно това за кафето.Аз пия кафе чисто,пробвах разни примеси,да съм и аз като хората,ама не ми се получи,не му усещам вкуса някак.И винаги докато пия кафе,пия вода,не знам защо.Изключително много се радвам,че имаме участник от Зоната,все се надявам за в бъдеще някой да ползва зоналното хранене за прозореца,че и аз покрай него.Ассе,като прочетох какво си си хапнала снощи,се успокоих Laughing,с тази разлика че аз си преядох последните дни,ама на кой му пука.
По темата за 00 обаче да се изкажа,аз май вече писах веднъж,след затварянето на прозореца,почти веднага отварям вратата на тоалетната.Преди не беше така,странно ми е newsm78.

# 322
Ассе,като прочетох какво си си хапнала снощи,се успокоих Laughing,с тази разлика че аз си преядох последните дни,ама на кой му пука.

мамамиши, ти моето меню не го гледай Simple Smile Всеки си е башка различен - може да не последват добри резултати  wavey 
Писах, че ми е леко умишлено такова обилно, щото от днес ще се изненадвам - намалявам за 2-3 дни ккал. Ще
цикля, ама без особена идея как се прави точно, ще експериментирам.

Пинкито късно си легна и кой знае кога ще дойде. Нетърпелива съм за нейния кантар.  Hug

Ели, аз и за днес се каних на хайвера, ама рожбето се учило да прави сандвичи ... какво да кажа, привършила
го е, ама не го изяла  Joy  Тъй де, как да кършиш ентузиазъма  hahaha 

Пих днес едно джодженово чайче, плюс литър вода, но сигурно и още ще пийна. Не ми е никак гладно, само ми
е гадно ... (писах вече от какво) ...

# 323
Мен ми се очертава да хапвам втора вечер подред картофки... и ми е гузно  Rolling Eyes От друга страна искам да си начеша крастата, и да не се сещам за тях в скоро време. Прави ми впечатление, че откакто съм на fast-5 ми се дояждат предимно хубави неща (да де, пържените картофи довечера не ги броя), а не търся непрекъснато боклуци като преди...

Иначе се очертава почивните дни да ходим на рожден ден извън София и май ще оставя прозорците широко отворени  Laughing Като знам какво ни чака, надали ще успея да се огранича в пет часа и двата дни, ама нейсе... Другата седмица ще го карам по-цивилизовано.

# 324
Здравейте момичета, много ме мотивирате да съм следващото попълнение. Ели много правилно е написала за един кръг от 5-6кг, които плавничко се качват ама не си отиват пустите. Просто вече не знам как да ги преборвам. През деня почти не ям - ябълка или морков, кисело мляко, мнооого вода-поне 2л., кафета без захар, но честичко с мляко, че ми е много вкусно така. Вечер понякога съм озверяла ама гледам да се въздържам от сладко и тестяно, но не мога без зеленчуци, сирене,
че и плодове. И нищичко не свалям. Верно и годинките ми не са малко, че и хормоналните проблеми, но досега се борих успешно, а тази година нещо не става. Мислите ли, че този режим ще ми помогне? За мен е удобен, защото и без това през деня ям малко. Но това ядене вечер - не знам, при положение, че и сега не ям много, а нямам резултат. Ако някой е бил в подобно положение, моля да даде съвет.

# 325
bgnikdi , (може ли да те наричам Диди Blush - пиша на български и не винаги мога да копирам ник-а от предишни постове), Честит ти Ден първи! Peace
Сега само две неща ти трябват - спокойствие, че няма да се провалиш каквото и да правиш и дисциплина по отношение на 5-те часа, в смисъл да не се излиза от тази граница! Peace Успех, ако има нещо неясно - насреща сме!
dami , добре дошла! Годините ти не са от значение тук въобще! За справка, аз съм на 37 (до ноември Laughing), така че - това няма да ти е пречка. Виж, за хормоналните проблеми не знам newsm78. Преди 8 години ми откриха лека форма на Базедова болест (Хипертиреоидизъм май беше), вследствие на раждането на дъщеря ми, година по-рано. Лекувах се две години и от тогава, да чукна на дърво, нищо ми няма. Килограмите ми не са от това, а най-вече от заседнал живот и йо-йо ефекти след диети, както вече не веднъж съм споменавала. Пиша всичко това, за да може, ако някой се разпознае в моето положение, да е наясно, че няма проблеми да спазва Фаст-5. Peace Режима работи при всички случаи, освен когато е абсолютно забранено да се стои часове наред без храна, както е на диабетиците примерно. Така че, ако хормоналните ти проблеми са от друго естество - заповядай при нас (най-добре, обаче, след консултация с лекар, да не направим някоя беля в стремежа си да те съветваме и помагаме Peace).
Има редица заболявания, на които нашия режим се отразява много благотворно, заради ниските нива на инсулина, за продължителен период от време. Освен това, глада помага за естественото прочистване на клетките, дава почивка на храносмилатения тракт и други подобни ефекти, които често не отбелязваме, вторачени в отслабването. Peace
С две думи, ако си сигурна, че здравословно можеш да си го позволиш - препоръчвам Фаст-5 с чиста съвест, не само, защото съм пристрастна! Peace

Ассе, какво да кажа за хайвера, освен - целувки на малката готвачка Heart Eyes. Моята няма такива мераци, чак ми е притеснено, щото майка й, нали, се има за голямата кулинарка Blush...Да са живи и здрави - хайвер има! Hug
Айде да ти идва до довечера, да се куртулисаш! Heart Eyes
Мишинце, за съжаление с тези работи, дето си ги размислила днес, няма как да се преборим...освен да игнорираме доколкото е възможно и да си живеем в нашия си филм. Hug За преяждането - грижи да нямаш, всичко е наред! Peace
Джинджи , същото правя, ама не с картофки, а със сладкиши...и то като се има предвид, че не съм фен на сладкото. Crazy Бди спокойна, сега се адаптираш (нали помните, че за адаптация се дават поне две-три седмици Wink), няма да си навредиш на режима!

Иииии сегааааа....пряко включване от моя кантар - минус 600гр. от вчера следобед, до днес следобед! newsm44 newsm44 newsm44
Ще взема да си сложа една лентичка, че като ме пита някой да знам откога до кога, колко съм свалила Grinning!
Искам да ви кажа на всичките, че сте страхотни, че режима работи при всякакво ядене, че на някои им трябва мааалко повече време за адаптация, преди да тръгне кантара надолу (визирам себе си) и най-важното - отпуснете се и се наслаждавайте на цялата работа! Heart Eyes Crazy Peace  bouquet

# 326
dami, Ели е казала - зависи от хормоналния проблем. Иначе - ако те радва този режим - ще ти помогне,
ако ще те мъчи - по-добре недей се хваща.  Hug  Мисля си, че голяма доза успех е в нагласата.

Във връзка с последното (важността на нагласата), мисля че е причината Ели днес да се хвали за трети
пореден ден  Hug Ели, честитка от мен   bouquet  и наистина си мисля, че откак видя радушното
приемане на фастенето-5, че и работи ... нещата се засилиха (освен свършването на седмиците за
адаптация). То и аз преди съм се пробвала на Ори (вече писах за това), ама ... не ми се получи, имах
яко негативно отношение и го захвърлях. Само си натрисах огромни подувания. Съвсем различно е
сега - то е видно, нали?

Джинджи, остави ти "гузно" ... яж си картофите, ама с мярка, нали?

Отворихте ли вече? Аз по-късно, след 8, а преди това, ако не ми се пръсне главата, ще мина през
фитнеса ... 

# 327
Ели, ей това се казват добри новини  Hug

Асса, с мярка, с мярка... колко да е с мярка  Laughing Шегувка, де, тия дни май почвам да влизам в ритъм - не се тъпча през прозореца, а хапвам по-нормално... Но пък през уикенда съвсем ще объркам режима  Confused Нейсе, от другата седмица с нови сили ще подкарам.

# 328
 Ели ,разбира се, че можеш да ме наричаш Диди , всички ми викат така , щото се казвам Диана. Успешно издържах  до 17 часа ,като се има на предвид , че  днес цял ден съм си у дома  и това ме караше да си мисля за хапване. Но не - издържах , дори след 15 ч. вече не чуствах глад. В 17,10  обаче си нарязах средно голямо доматче, поръсено със малко зехтинче  и краещник от някво ръжено хлябче. Майстора в кухнята още е тук и не мога да отворя хладилника да си хапна остатъка от картофеното пюро / от снощи , дето мъжа ми яде/.  Обожавам картофено пюре , но понеже бяз зонална до снощи не съм си позволявала да хапвам нищо от картофи от доста време. После обаче ще го полея с лимонче и .......,добре , че е една стиска. Следващите вечери ще хапвам неща от които съм се въздържала -край няма списъка и не знам от кое ще започна. Но най- важно е да не  изпусна апетита си. Утре сутрин кантара ще ме уплаши сигурно , за това ще карам скромно  с яденето.
После пак ще пиша

# 329
Минус още 200 грамаааааааааааааа...65.800......Ех,как хубаво ми започва денят.... Hugаз ги карам на по 200 грама надолу..нали си мислех,че от соленият сос и сиренце и кашкавлче ..ще съм малко нагоре,но съм се справила...Обаче не ми личи да съм свалила..в огледалото де..може би малко си личи,ама аз искам много да си личи,че да си вляза в хубавите дрешки от преди,не само да маам с тия анцузи..кво като са ми хубави...искам къси панталонкиииии....ама за къси панталонки си трябват и упражнения,а не само режими ...Днес съм много щастлиФ...не съм виждала от многоооо време 65 и нещо си...качвах се,слизах,100 пъти...толкова съм...отивам да пия кафе и да си планирам джама днес...ще ида да си взема сьомга,че взех да подхвръквам с тия пилета...хайде до по късничко ,пак ще намина... Hug Laughing
Елииииииииииииииииииииии     bouquet  БРАВОООООООООООООООО.....супер резултат,уби рибата днес...само така...лелееее,май е време с теб да си поговорим за къси поли и чизми ,а?     Hug  лично ще ти пратя някое екшън поле.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт