Интервално хранене

• 47 660
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Пак съм аз .Хубаво ама вече изпитвам угризения - за тоя пусти хляб ,дето стартирах с него. Ама майстора е виновен , мислех да започна с лека салатка или нектаринки , че не съм яла това лято ,пък той спрял водата и къде да ги измия и затова хапнах хлябчето  с доматче/ беше измито от снощи и останало /.Винаги като хапна нещо по-така после се обвинявам , че е можело да се въздържа .
Ще трябва да си купя електронен кантар .

# 331
Pinki, цял ден те дебна и чакам - кога ще идеш да се хвалиш  Flutter  Уау ... браво!
Нали видя и Ели каква е ... смалена  Hug

Ще ям след 8. Сега отивам да си сложа розето в хладилника. Главата се пръска и не
знам дали ще ми се състои фитнесът.
Менюто ми ще е: огромна салата домати (откъснати преди два часа), малко риба, розе.
Ще да ми стига, че с това главоболие и толкова ако прекарам - пак добре  Hug

# 332
Асе,пий нещо де....както си и по цял ден пред компа,съвсем ще те закове....някой там малко да те разтрие няма ли? Много ти съчувставм и ти желая на мига да ти мине,защото аз знам ,мен като ме боли главата-рядко,ама...направо не съм човек...бързо да се оправяш!   Може и да е от намаленото количество на сладичките неща...хапни блокче шоколадче,понякога много помага...аз знам по себе си,ако тотално махна карбса,една от реакциите ми е главоболие..оправя ме шоколад и кока кола...е,не е по режима,обаче в такива моменти не ме интересува нищо,освен да спре да ме боли... Hug

# 333
М-не, Пинки, не е от въглехидратите, а се мъчи да ми дойде ... розовият период. Почти винаги е така - съпроводено
с главоцеп. Само да избие и след 30 минути няма и помен от главоцепа. Да пия, да пия ... какво да пия? Хап? На глад-
но не бих  Stop  Ще изчакам да ям, та после сигур ще пия, че наистина се не трае  Hug пък и излизах и пътувах по
жегата доста - това не е като да не е от значение Simple Smile Хъм, с шоко не съм пробвала - ама то се прави, ако е от въгле-
нов дефицит, нали? Пък при мен историята е друга. Благодаря ти  Hug

# 334
Момичета благодаря за посрещането-много топло и ентусиазирано, определено ме заразихте. За мен не е проблем да спазвам режима, защото и без това през деня почти не ям. Хормоналните ми проблеми са ранен климакс, няма какво да крия - на 42г. съм и вече от 2 години без цикъл. Не съм пила хормонални таблетки, но все пак знаете, че при ниски нива на прогестерон и естроген килцата започват да се трупат постепенно. Иначе нямам ендокринологични или други проблеми, така че не виждам пречка за режима. По-скоро се притеснявам, че няма да смъкна тези 5-6 кг дето ме мъчат. Вече писах, че и без това не ям много дори и вечер, но кг пак си се трупат. Но от утре съм с вас, пък "каквото сабя и кантар покажат". Хубава вечер и да не преяждате!

# 335
Скоро ще отварям прозореца...идва  хубавата част на деня.. Laughing   Асе,щом е цикличен проблема и целта е да дойде,топъл душ на кръста,вземи размести някой мебел...ама с главоцеп не знам как би станало..не би. ама като хапнеш пий нещо и лягай,ако заспиш ще си спестиш  неприятното усещане.. Hug
Бях на вън,леле какъв мор....не е за жени..Не ми се прави нищо,а имам куп неща за вършене,най-мразя така...
Дами, не се отчайвай,5-6 кила са нищо работа,ще паднат,включи и някаква тренировка,ходене,активно някакво движение за да помогнеш на процеса..Аз съм по-голяма от теб с 4 години,ама не се давам...ще го изям този кантар с все цифричките...аз съм трудна докато се навия да започна ,и първите 2 дни,после включвам  турбото и няма отказване... Laughing   Виж ме,чак за къси панталони малък номер се глася..ама не сега де..края на септември... Joy   А за зимата с Ели ще ходим с къси полички.....така сме се заканили,хората чакат лятото,ние с нея зимата... Crazy

# 336
Хей ,dami ,  и аз съм пресна-пресна, т.е. днешна .Ставаме 2 новички  , а и аз искам 5-6 килца да сваля и да ги задържа/ по-важно/.
Много се притеснявах да не се натъпча до козирката на вечеря, но се оказа , че след 10-15 боцкания в салатата от зеле и домати , 2-3 бр. пържени пилешки хапчици ,мъничко парченце сиренце / 1/2 кибритена кутийка/ , хапка-две картофено пюренце-снощно / пък толкова много му се канех/ и 2-3 глътки червено вино / за повдигане на кръвното/ не мога повече да хапна нищичко . Всъщност мога , но ще е тъпчене и гавра със стомаха ми. За малко спирам с храната , само по глътка винце ,пък по-късно ще видя.
Ако това ще ми е храненето нямам много поводи за притеснение , че ще напълнея докато се адаптирам към режимчето.
Да не забравя да спомена ,че в 17,10. започнах с 1 средно голям нарязан домат ,поръсен със зехтинче и 1/2 пълнозърнеста франзелка / от тия дето са малко по-дълги от 1 педя/.Сигурно те ме заситиха , не зная, но няма значение .
Пак ше пиша и ще чета вие как се справяте и БОН АПЕТИ!

# 337
  • на майната си
Ехоооо, усещам неделната си еуфория при някои от Вас  Hug.
Добре дошли на новите попълнения и се радвам за всички  минусчета от грамчета и килограмчета Simple Smile.
Отворих и затворих, мисля че не прекалих но и без това цял ден не се чувствам комфортно. Но... не се предавам и продължавам. Скапана съм, взех си душ и сега ще потърся някакъв хубав филм за разпускане.

# 338
Простете, че така нахлътвам, но не мога да се стърпя да не изкажа възторг от тази хубава тема.
Таква ведрост ме лъхна още от първия пост, че много импулсивно реших да ви пиша, поощря, похваля.. като преди това ви изчетох на един дъх Simple Smile
Ели - много свеж човек си  bouquet  браво за идеята.
Толкова увлекателно  си разказала и обобщила всичко,  чак ми се прииска и аз  да се храня така.
Асса, твоето присъствие тук е както навсякъде -  уверено и стабилно и много ти се радвам Heart Eyes
Пинки, може и да не ме помниш, но аз не съм те забравила, хамерикано Hug

Поздрави на всички, високо ценя хора, които полагат усилия да изглеждат и чувстват добре - този начин на хранене е прекрасна основа за добро душевно състояние, не предполагах, че нещо в този форум е в състояние да ме грабне така - развълнувах се Simple Smile
Извинете още веднъж за спама, успех от все сърце ви пожелавам  lovekiss

# 339
Орелияяяяяя... Hug  Изобщо не съм те забравила,веднага се сетих,още щом видях,че ти си писала последна,преди да отворя темата ..Още ли си 57 килца?  Виж как помня..... Laughing     Добре завърнала се,какво става с теб,я ни разкажи...  Heart Eyes
Аз идвам и тук да се похваля,досега се хвалих и при Рицарките..после ще се хваля и в Медиите..  Рових в малките дрешки,защото Зетчето ми каза,че не може да не си личи ,че съм свалила...и беше права...Обух едни къси панталонки,които явно съм купувала,когато съм била около 63 кила...вмъкнах си дупцето,закопчах ги и не ги свалям сега...Теснички са ми ,ама става..въпросът е ,че точно отпред...ми стоят адски смешно,защото още имам да свалям...но аз пуснах едно блузенце отгоре,да не се вижда деликатната смешна част,и сега джарам по тях..И блузенцето  съм била скрила при малките дрешки,,та сега съм чисто нова... Laughing    Същите панталонки мерих  на 1 ви юли...изобщо не можах да си вкарам дупето вътре,ама изобщо...обаче днес?  Лелеее..толкова се радвам...не за друго,а защото  предният път,когато отслабнах много ,преди 2 години,си изхвърлих всички дебели дрехи,ама всички...оставих само анцузи ..и тогава направих голям пазар само с дрешки по размера ми тогава,които постепенно взех да прибирам..а са все хубави неща...колко съм ги носила? Нищо време...Интервалите действат ! Повече дори на мерки,отколкото на кг !!!  Момичета ама изобщо не се отчайвайте!  И не си купувайте дрехи,а си пестете паричките за големият ден,когато в гардероба ви ще има само "S"  size,i "XS"....Толкова се чуствам мотивирана,развълнувана ,много съм хепи.... Laughing   И НЕ НОСЕСТЕ ШИРОКИ ДРЕХИ !!!!   така неусетно килата се промъкват между тях....Уж да си приклривам сланинките,а те все повече се умножаваха....Но днес вече е друго.... Blush

# 340
Добро утро, интервалки и факстички  Hug

Първо да поздравя Пинки. По медиите още го няма съобщението  Laughing  Браво, хващай вълнАта и все така  Hug
Орелия, помня те, да. Радвам се, че намина  Hug

Да видим днес какво и как. Да, аз, таковата, вече съм в РД (розови дни), та съм по-човек. Най-подир стана,
а как ме изтормози ... И днес си имам леко главоболие, но поне процеса тръгна. Междувременно още 300 гр.
от неделните са аут  Peace  За утре може и да стигна онези кила, дето бях миналата седмица. Хубавото е,
че не ме смущава нито покачването, нито свалянето - всичко е в баланс.
Менюто снощи: салата домати, риба, кашкавал и розе (2 чаши). Намалено спрямо предишните дни. Супер
готина вечер - седиш си споко с чаша розе, похапваш, каквото ти дУша сака ... ник'ви хранителни мисли не
се разхождат из главата ... кефа е на макс.
Впрочем, преди вечерята направих фитнеса (и добре че; изпреварих РД, та имам един ден аванс). Мощно
беше, супер беше ... и никакви мускулни трески ... някой, ако е срещал обяснение на това чудо - как с глад
се увеличава силата и се избягват мускулни трески - нека даде инфо, или поне линк, че ми е прелюбопитно.
Това ми е яко-изненада, не мога още да си го обясня  newsm78

# 341
Добро утро, стартирам първи ден - водичка и запарих две чайчета. Ако мноого ми се прииска кафе с мляко какво да правя? Толкова го обичам, голямо прегрешение ли ще е поне в началото докато отвикна? По принцип не мога без кафе, не само заради ниско кръвно, ами просто ми е любимата напитка. Пинки, много си сладка - това за тренировките е вярно, имам кростренажор вкъщи и въртя всяка сутрин ама по малко, колкото да си раздвижа схванатите кокали преди да тръгна на работа. Но се старая да ходя повече пеша. Смятам да търся водна гимнастика - от Варна съм, ако някой има инфо, нека да пише. Успешен ден!

# 342
dami, какво правиш ли? Ами правиш си кафе с мляко. Никакви колебания да нямаш. Не е прегрешение в никакъв случай.
И не се стягай за някаква "битка" - супер е фастенето, знаеш ли колко приятни са прозорците? Отлагането на яденето
е нещо като ... абе не е мъчение, а просто начин да си доставиш по-голямо удоволствие вечерта. Предполагам, че не
можеш съвсем ясно да разбереш ... ама след първите няколко дни, повярвай ми, ще знаеш за какво става дума. Успех
 Hug 

# 343
Добро утро и от мен  ,
какво да 8 часа без храна ?! Все ще минат . Днес ми е втория ден ,надявам се успешен като вчерашния .Ще се тегля утре / ако издържа до тогава/.Сега съм на сутрешно кафенце с мъничко млекце /така ще продължавам да си го пия/ ,пък като усетя глад ще си направя чайче . Успешен и лек ден на всички дами ! newsm10

# 344
  • на майната си
Да се похваля Sad, след като прочетох че някои си пият кафето с малко захар/мляко - аз си сложих в сутрешния чай мааалко мед Simple Smile. Спад няма на кантара, ПМС ме гони, така че му прощавам - по-натам ще видим как ще се развият нещата, но определено се усещам спаднала в мерките - а дано.

Но забелязвам една лоша тенденция, от както ми казахте че може заквасена сметана  Joy не е истина с както удоволствие пукам от кутийката.

Общи условия

Активация на акаунт