Интервално хранене

• 47 686
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
mamamishi ,пиши нещичко , много си ми забавна .Чакам те с нетърпение.
Вървят ли нещата при теб? Дай кураж , от новите съм  -2 ри ден. newsm03

# 346
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Радвам ви се  Peace
Аз си продължавам по план  . Оня ден явно ми е бил критичен .
Орелия , чудесен пост . Благодаря   bouquet
Добре дошли в интервалното на bgniki и dami  Hug

# 347
Парси, браво за сметаната. Коварна е с ккал си, но пък е вкусна, няма спор. Медът нали е малко?
Щото трябва да не излиза инсулинът през деня, а медът има навика да го изкарва. Да.

Пък си е за отбелзяване, че ... появява се нова тема "задържане по време на ПМС и МЦ", че и с
елементи на сваляне. При Ели - намаляване, при мен - намаляване (макар и да е живо източва-
не, но в други времена нямаше изобщо да се случи), при Парси - задържане ... К'во да кажа, су-
пер е  Hug

bgnikdi, то кураж не трябва Simple Smile Просто си я караш, няма страшно. Ей го де е прозореца, има-няма
няколко часа.

О, Роси  Hug

# 348
Най-после обедна почивка,да нагледам какво става тука.Гледам нови хора,радвам се много.При мен новото е задържане на вода Rolling EyesЧудя се от какво,не ям солено по принцип,снощи ядох кюфтета от тиквички на фурна,краставици,диня,виното е ясно.Надявам се Асса,Лени,Ели,някой друг,да вземат отношение по проблема ми,ако ли не,ще си ходя като плондир LaughingЛМ си дойде снощи,вместо в петък,освен него да набедя за задържането на вода.Друга промяна в ежедневието нямам понеже,та ми минава мисълта от секс задържа ли се вода hahahaНадявам се да ми отговорите до довечера,понеже ЛМ го повишиха в службата и ще ме води довечера на официална вечеря,та да знам как да я караме след вечерята Laughing
Радвам ви се много на намаленията момичета,все така да е PeaceДиди,хич не ги мисли тези часове без храна,нито пък че кафето ти е с мляко,тук важното е да ти е спокойно и да нямаш чувство за вина след всяка хапка,а резултата е сигурен,пък макар и по-бавничко.Като казах резултат,утре е петък...въпросът сега е ще отказвам ли цигарите или не Blush

# 349
мамамиши, това не съм го срещала - задържане на вода от  txtloves luvbed  ... не знам, моите наблюдения са:
подуването идва с жегите, не знам какво се случва, че да почваме да задържаме вода. А другото е - времето на
овулация и времето на ПМС. Съдейки по плановете ти (да му е честито на ТМ повишението) не е второто, но не
е изключено първото (което означава, че ако не сте планирали - трябва да внимавате). И последно - и аз започ-
нах да се подувам преди 10-тина дни. Тогава реших, пробвах и сработи при мен - намалих водата (вкл.чайовете)
до 1.5л на ден. И всичко ми мина.
Абе, ако е било от преминаването към фастенето - щеше да ти се обади по-рано, така си мисля. Значи не е от
него.
Та, пийни си кафенце, разходи се малко по-честичко до малката стаичка, може и да се оттече. А дано  Hug

# 350
mamamishi ,имаш страхотно чувство за хумор , а аз обичам точно такива хора .smile3501.Относно съмнетията ти  за задържането на вода ,за което е виновен секса , ми пробвай- клин клин избива ,нали? Първо задържане ,после изхвърляне.
Ще споделя нещо ,не знам дали е уместно , нищо лично и понеже имаш чуство за хумор ще ти разкажа как един път моя колежка /тежаща над 100кг. и с огромен ,ама огромен сланинест корем излезна в болнични. Като разбра един колега , че е болна се измайтапи , че лекарите щели да и монтират вентил ,че да и изпуска въздуха, който мъжа и и вкарвал по време на секс . Доста си беше цинично , защото се изрази доста просташко /аз смекчих думите и запазих смисъла/ . Това в кръга на майтапа ,де.
Лек и спорен ден ,Диана newsm51

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 12:58 от bgnikdi

# 351
mamamishi , сега сериозно по темата за подуването. На една позната  ми е споделяла ,че преди да и дойте  цикъла  така и става , а доколкото съм чела си е напълно нормално организма да задържа .После от самосебе си водата се изхвърля. Попадали са ми статии , в които се подчертава да не се теглим преди цикъл , а след това -именно поради тази причина.Та , ако чакаш....Друго ,за което  се сещам е горещото време  , ако  във вашия град е горещо , де. Защитна реакция на организма. На мен лично не ми се е случвало и налучквам в момента. Пожелавам  скорошно " свиване".

# 352
Ассе,ще намаля и аз водата,мислех си го,ама друго си е ти да го кажеш LaughingЦикъла ми е след около 10 дни,за подуване при овулация виж изобщо не се сетих,а че не е от фастенето съм сигурна.Обаче ми направи впечатление,че глезените ми чак бяха подути,това до сега не е било.Славя се с много финни,газелски глезени Laughing,за сметка на сочните задни части.Дето вика ЛМ,едно сочно дупе остана у тебе,дано и него не затриеш с тези прозорци hahahaНещо друго,хъни-буш не намерих,ама си купих един ментов чай,в жегите викам да сменя малко зеления,харесва ми.Обаче пък да набедя чай от мента за задържане на вода ми звучи...нелогично.Както и да е,утре като скокна на кантара,поне ще имам извинение,че е от задържане на вода,и ще продължа с наслада да си пууууша Wink
Диди,заедно сме писали,преди цикъл се подувам и аз,обезателно.Адска жега е тук,не се диша Whistling

# 353
Привет, страхотни ми фастички (дали пък интервалки не е по-подходящо все пак newsm78bouquet  bouquet

Първо да благодаря много на Орелия, за милите думи!  bouquet 
Пинкиии, страхотни новини!!! Crazy Peace Голям кеф, нали?! Само дето вече ме водиш половин обиколка и май ще се фръцнеш с късо поленце, далеч преди зимата...айде дано!!! Peace Hug
Ассе, айде честити ти РД Laughing, мина ли главоцеп-а съвсем? Hug
За цикленето на леки и не толкова леки вечери - точно нещо подобно пише и в книгата, в главата Поддръжка на килограмите, тия дни, а може и още днес, ще гледам да преведа с точност. Peace
dami , не се притеснявай - пий през деня колкото искаш, игнорирай глада - минава бързо и си мисли довечера какви вкусотии ще си хапнеш! Peace Както и Ассето е казала вече - Фаст-5 не е борба на волята с ограниченията, а просто друг ритъм на хранене! Peace Ще успееш!
Парси, ще мине...до края на седмицата най-много и ще си на 6! Peace Нали не качваш (то няма и как да стане) - всичко останало е временно, знаеш. Wink
Миши, честито повишение на ТМ.  bouquet А за подуването...ми не съм голям специалист аз - не съм склонна към задръжка на течности. Но си мисля, че може да е от динята - целулоза+вода+захар, особенно ако е била в малко по-голямо количество и ето ти резултат. Ти си знаеш, че ще мине...на бъбреците им трябва време да се справят с повечето вода, а целулозата има свойството също да задържа течности. Така че - споко Hug...гледай си кефа с ТМ и въобще не ги мисли тези работи Heart Eyes.
Диди, как върви до сега деня при теб? Глад мъчи ли те?  newsm78

ааа...щях да забравя - Миши, нищо чудно да отказваме цигарите заедно, слънце Hug. Взехме си с ММ електронни цигари...аз бях опитвала и преди, хареса ми и вършеше работа, но модела ми беше по-допотопен и тогава (2007-ма) беше по-трудно снабдяването с консумативи и резервни части. Сега има изобилие от такива продукти, като някои са наистина добри. Абсолютна алтернатива на цигарите - хем пушиш, димиш, хем не точно Crazy. А аз всъщност съм пристрастена към акта на пушене, не толкова към самите цигари ooooh!...та се надявам силно, да стане работата. Покачване на килокграми не очаквам, защото няма как да има компенсаторно ядене с нашия режим Wink. А и електронната цигара, все пак също се пуши, когато ти се допуши.
Дълго стана, ама ако на някой му е интересно и полезно, няма лошо, нали? Blush

Hug ви всичките и доскоро...

# 354
Ели аз веднъж пробвах електронна цигара,нещо не ми хареса Rolling Eyes,ама де да знам,дибър вариант е мисля.Аз като ги отказах нищо не качих,даже отслабнах,щото всички ми говореха как сега ще напълнея и аз от страх даже по-малко ядях LaughingТо моето не знам как да го наречеш,една година точно не пуших и сега пак ooooh!ЛМ много пуши,ако се навие да си вземем ел.цигари,има комплекти по 2,ще е супер.Истината е,че като не пушех се чувствах различно,усещах повече миризмите,лицето ми се изчисти,дрехите ми не фунтяха на цигари...
Кафе пия,отводнявам се Flutter

# 355
Ели, здрасти  Hug  Ако ти остане време - много ще се радвам да драснеш нещичко по въпроса за цикленето
с малкото и многото ядене. А главата ли? Боли, нейната ... ама като се раздвижа. А гледам да отскачам по-
честичко към малката стаичка, та се налага да я трая. Не знам що така се задържа главоболието, но е факт.
Даже мислих да отварям по-рано, че да мога да пия хап. Засега отлагам, отлагам ... трая, трая ... Да видим кой
кого  Mr. Green 

мамамиши, забравих да спомена и още нещо - качвам си краката по-честичко на един стол до мен, без да ми
пука от колеги и посетители.  Flutter 

А за отказването на цигарите - препоръчвам ви темата в Отчетните. Не знам дали е още жива, но там бая доб-
ре се помага. Парси спомена за нея. И аз там се подвизавах дълго време, но не стана моята. Само кила качих ...
Е, намалих ги доста, промених си пуш-ритуалите, но не ги спрях ...

А след има-няма 2-3 часа очакваме включване от Ели и Пинки. С репортаж от срещата им с кантарите  Hug

# 356
Ассе,качвам си краката директно върху бюрото и хич не ми пука,сама съм тук.Като влезе някой ги смъквам де,той шефа свикна да ме гледа в тая поза,даже днес ми викаше да не се притеснявам,и неговите крака били подути Laughing

# 357
Мамамиши,ти внимавай,защото от подутите крака ,после се минава към разпускащи масажи...и от там към задържане на вода от секс...с шефа....ха хахааааа Hug
Пресен репортаж от моят кантар,клюка Н 1 в пресата : Минус още 200 грама.....Аз доволен...65.400 !   
Сега станах,ще пия кафе С МЛЯКО,казах,4е ей това няма да го махам..както виждате не ми се отразява на режима...смятала съм си млякото за деня горе долу...4-5 кафето с по 30 грама мляко,около 150 гр прясно мляко вкарвам за деня само от кафетата..БЕЗ ЗАХАР<БеЗ МЕД....Докато отворя прозореца съм изпила 2 кафета...ей тъй на ,я карам...Много се кефя,всеки ден ми е едно голямо удоволствие,едно красиво и весело пътешествие..много ви се радвам на всички,и на новичките да кажа,режима е супер,не се отказвайте по никакъв начин...Аз сега като се замисля,дори го сметнах,миналата седмица,когато имах леко покачване,може да е било и от ову....ама може да е било и от сладоледа...  В междодругото,разделих си един сладолед на 3,седи ж камерата,и ползжам по 1/3  или да си хапна,колкото да не преритжам...или си го слагам в кафето,когато съм В прозореца,следобед..ей така,като ритуал на Успеха... Laughing  Днес ще ям повече плодове,че мойто мъж пак надонесъл...хайде отивам да дръпна душче ,4е съм на рабопта,ще пиша чак в 17,30-което е  1,30 посред нощ Бг време...няма как,на работа съм....Лек ден на всички... Hug

# 358
Ели здравей и благодаря , че се интересуваш от всички ни.
Глад не ме мъчи днес ,дори не усетих как почти деня си отиде  ,имам в предвид , че съм в отпуск у дома ,скучаеща, без занимания ,отвличащи вниманието ми .Вчера като за първи ден ми беше малко гладно , но пих топлички чайчета - помогнаха ми.Та днес не усетих деня  , а то останали някакви си 2 часа само. Утре сутрин ще се претегля на кантарчето , макар и механично и ще пиша резултатите . По принцип бързо свалям   , надявам се на радост. Довечера ще напиша какво съм хапнала  ,дано да имам апетит ,че снощи само се канех много ,а не хапнах почти нищо .Засега чао.

# 359
  • Испания и Стара Загора
Здравейте момичета.
Прочетох  темата и много ми хареса режимчета,ако мога така да го нарека.Имам да свалям около 20кг.Преди 2г отслабнах с 90-дневната диета.Сега ,след второто раждане ,пак трябва да вляза във форма.Мисля да съчетая този режим с 90-дн.диета.Ще ям в часовете между 15-20ч,като всеки ден яденето ще ми е съобразено с дните на 90-н.диета.Надявам се да имам добър резултат.
И така започвам от утре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт