Интервално хранене

• 47 657
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Вярно ли ще идваш Мамамиши в Пловдив ? Непременно да ми се обадиш , сериозно . Работя  и живея на центъра ,ще се видим  ,ако искаш ,де. Мисля ,че 57 кг. ще са ми прекалено малко , ама пък може и да изглеждам добре , дай боже да стане , ама се съмнявам ,Сякаш е бая  смело тва желание.

# 631
Ще дойда като станеш 57,както прогнозирам,какво ми пречи,че и мазни баници ще проям LaughingНяма смело и несмело тука,има искам,вярвам и ще успея PeaceКато не казвате нищо,ще вървя да се мятам на велото без Хаус,айде до после.

# 632
  • В светлината на слънцето
Водете ме преяла.Е,тоя път направо си хапнах стабилно.

Брой още един в кюпа на преялите.  Mr. Green Салатка, хайвер, рибка, 2 парчета баница със зелентии... и сладолед естествено. Embarassed Ау, и дори една филийка ръжен хляб гризнах. Не си спомням от колко време не бях хапвала хляб.  Thinking

# 633
Водете ме преяла.Е,тоя път направо си хапнах стабилно.

Салатка, хайвер, рибка, 2 парчета баница със зелентии... и сладолед естествено.
Момичета , я да се разберем докато е време , а ? Да не чувам за банички , всичко друго може ,каквото искате , няма проблем , ама  да ми се хвалите с банички и бюреци  -не може. Не разваляйте дисциплината ,така няма да се разберем. Аз пък днеска си останах сяденето в 17,10 някъде - нещо като миш-маш/ пълна чиния с връх/ , с люта чушчица и три  филийки Тонус и една нектаринка  + две парченца пил.месце, та общо 4 блока. Едвам ги  изядох  и още не чуствам глад ,пък сега гледам , че е 22,оо ч . Да бях си хапнала още нещо , ама съм се залисала.Утре май ще наваксвам .

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 22:14 от bgnikdi

# 634
Здравейте момичета,приемате ли новаци Rolling Eyes Попрегледах темата и ми стана интересно,мисля да се пробвам,пък каквото ще да става.Ще се върна да се запозная с режима по-обстоино за да не задавам много въпроси.Направо ми е омръзнало от диети,но не мога да се понасям,бях на 90 дневната преди време и бях доволна,не свалях много ,но пък и не качвах,.преди това бях на дюкан и си бях направо супер,и сега не мога да преживея,че пак не ми стават дрехите и като се видя в огледалото ми се плаче #Cussing out.Отпуснах се и резултата е налице #2gunfire.От утре се записвам във вашите редици.

# 635
Миленка,добре дошла ! Hug  Не се ядосвай и аз не се събирах в дрехите си,ама сега вече в някой влизам...Вчера си намерих едни панталони от слабият период.....показвам ги на ММ и той ми вика На кой са?   Crazy   ама прав си е...те наполовината на това,което съм сега,то и аз бих попитала на кой са....лелеее....да ги бях хвърлила....размер 2  на Зара...толкова са хубавички...а сега съм 8... Embarassed  -това е огромна разлика...обаче пак си ги прибрах... Blush,може пък пак да си ги обуя,нали? Кажете : Даааааааа.... Joy
Отивам да ям,настъпи и моят миг,ама вие какви са тези преяжданици? Не трябва да се пеяжда...По-добре яжте 2 пъти,в началото на 5 те часа и в края преди да затворите..не за друго,ама нали казват ,че стомаха се разширявал от преяждане...та затова... 

# 636
Така и мислех -да хапна в началото и края на прозореца ,но не стана съвсем тъй. Отворих с праскова и после като се улисах и чак след 3 часа се сетих ,че трябва да ям .Опитах се да туря от всички групи ,но така тежко ми стана,че не е истина ....Никога не съм умеела да меша храните .Май ще се ориентирам към някакво редуване -един ден повече зърнени -друг белтъчни и т.н.С нетърпение чакам да се засили обмяната ми и да мога да ям по-сложни комбинации без последствия... Дано луната повлияе добре на всички ни .Доколкото знам влияе и на женските цикли  Grinning

# 637
# 638
Добро утро Мили девойки!  И лека нощ..че аз лягам...Лени ,както винаги  ни е приготвила хубави подаръци....аз ще пийна от скъпото кафенце веднага...много обичам кафе и пия много.. Blush   Ама аз и други неща обичам по много.../остана само 1 сладолед в камерата../    Joy
Да си отпочинете добре, а аз ще се опитам да стигна бътзо до леглото без да минавам през кухнята....

# 639
Добро утро, момичета!
Лени, благодаря, мила - взимам си с удоволствие от кафенцето.
Миленка, добре дошла!  Hug Тук наистина е много приятно - сама ще се убедиш!
Аз вчера отворих прозореца с две малки филийчици с пастет. По-късно хапнах зеленчукова крем супа - 1 купичка, 6 рибки (дребен сафрид) и пийнах чашка червено винце.
Днес се чувствам сякаш малко подута, но да видим... То като се замисля и моя МЦ наближава.
Ели, радвам се, че нещата при вас се оправят. Не се притеснявай - пиши когато можеш! Много ни липсваш, но те разбираме!

Хайде, много гушки на всички  Hug

# 640
Добро да е утрото , аз съм по-различна порода от Лени , която е нощна птичка.Ако не си легна най-късно до 22,30 през седмицата и най-късно до 12 ,00 през поч.дни  , обикновено ме боли после главата. За Пинки ми е ясна хавата .Току -що е заспала , ще липсва няколко часа.
Лени , за кафе Копи Луак  не бях чувала , бая ми стана странно. Честно казано ,сега като знам спецификата му   , не бих го опитала. Но пък научих нещо любопитно . А за горките животинчета  направо съм потресена, обичам всички от сем. Котки , пък и не само тях.
Чакам някой да се присъедини към мен , та да си споделяме , ставайте вече ,де.

# 641
О,адашчето се излюпило. Добро утро ! Да си пийнем заедно кафенце за разсънване , че после имам мъничко домакинска работа .Днес се очартава по-хладен ден , няма да е толково мързеливо

# 642
Добре дошла на Миленка,успех ти пожелавам,при нас ще ти е добре,гаранция Peace
Тази сутрин по изкрючение се претеглих и какво да ви кажа хора,след вчерашното преяждане съм -0.200р. още ShockedАсса е права за всяка дума,после ако искам отслабването да спре,явно ще трябва да намаля яденето Laughing,егати чудото е тоя режим.Зимата,като си бърборехме на кафе с приятелките ми,понеже те са слабички,стана дума и аз твърдо казах,че 55кг. няма да съм никога,каквото и да стане.Тогава,покрай празниците бях стигнала 68 по едно време понеже EmbarassedС днешна дата не съм сигурна вече,това го казвам на теб Диди по-специално,щото ми напомняш на мен като не ти се вярва да станеш 57.Пак се отплеснах в писане,но така е като трябва да започвам да чистя,а ме мързи.
Пинки,ще си го обуеш панталона,аз щом се омъкнах в моя.От време на време си го обувам у дома и се разхождам важна и доволна Laughing
Лени,много интересни неща,както винаги.Това кафе още като го погледнах и ми заприлича на онова нещо,дето го акаше кучето ми hahaha,не съм била далече от истината.Обичам кафе,чисто.

# 643
Ох, аз ходих до пазара да взема зеленчуци, че ги сънувам вече онези на Лени... Сложих и една доматена супичка, имам и малко пилешки филенца, така че за днес прозореца е ясен  Joy

След малко яхвам прахосмукачката, после баня, пране и така неусетно ще стане време да отваряме широко прозорците  Joy

# 644

Тази сутрин по изкрючение се претеглих и какво да ви кажа хора,след вчерашното преяждане съм -0.200р. още Shocked

С днешна дата не съм сигурна вече,това го казвам на теб Диди по-специално,щото ми напомняш на мен като не ти се вярва да станеш 57.

1.   Мамамиши , може би  не е случайно ,че набра скорост  в отслабването  ,  което се дължи на пораздвижването ти напоследък ?  newsm39 , олимпийската ни шампионка , тя!
   2. Да отдадем заслуженото  и на факта , че организма ти явно   се е нагодил към режимчето.
 Радвам се за теб  newsm10 , радвам се за всички ,че то не е работа да нямаме  самочуствие и настроение от гледката в огледалото. Като  споделяме  добрите постижения , си вдъхваме кураж. Браво на всички ни ,  ще помисля и аз да се позанимавам с  подходящо за мен физич. натоварване , дано и при мен  даде по-добър резултат. Само така  smile3501 newsm74

Общи условия

Активация на акаунт