Интервално хранене

• 47 661
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Аз още нямам контролни тегления- само втори ден ми е,но иначе си имам манията да се тегля всяка сутрин след тоалетна,преди да се облека за работа.Сега обаче се сетих,че не съм си взела мерки на проблемните зони , а те са по-важни от килограмите и май като се прибера ще играе метъра  Grinning . Трябва да го има документирано -правя ли нещо или само се залъгвам.Вие следите ли си талия,ханш или се ориентирате по дрехите?И нещо странно - когато се насилвах да обядвам ,като хората  Grinning винаги след това ме заболяваше глава ,а сега ,като не близвам нищо и нищо не ме и боли .Лек ден на всички и все по-леко да ни става  Hug

# 616
Ееех,младост ......Мамамиши , аз бях 57 като момиче,приличах на  кукличка . Сега ще ги докарам на 60 , доволна ще съм ,че те годинките си оказват своето .
eldi ,контролните тегления  са за момичетата с търпение , де и аз да  го имах , ама точно търпението ми липсва в характера.Наистина е хубаво един път в седмицата ,няма значение кой ден , въпроса е да се засече еднакъв период. Теглейки се веднъж на няколко дена ,резултатите са по-впечетляващи ,пък като го правиш  всеки ден /като мене , че и понякога сутрин и вечер/ ,някакси ти се струва ,че стоиш на едно и също място  и на мен лично ми действа много зле.Гледам ,че и ти като мен си почнала от 14 -ти. Кво съвпадение , значи е добре да се теглим всяка сряда  преди отваряне на прозореца , за да имаме 1 пълна седмица като период. Искаш ли , адашче ?
Освен това ти видях и снощното меню , снромно ми се струва , я виж аз колко пъти ядох снощи  и колко много , по едно време се уплаших , че ще ми стане лошо .Многото ядене изобщо не е привично за мен ,нямам обяснение защо така ми се получи , само знам , че скоро едва ли пак ще се натъпча така зверски.

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 14:29 от bgnikdi

# 617
Добър ден момичета! Много сте били активни в писането снощи, но успях да прочета всичко.
Поздравления за всички които са отчели намаление и на всичкчи останали успех!
Добре дошли на новите !

За контолните тегления - в книгата пишеше че се правят сутрин след ставане от сън и след изпразване на пикочния мехур. Не е задължително всеки ден да се теглим.

Сега да се отчета обобщено за 6-те дни откакто съм на фаст-5. Тази сутрин кантара показа с 1 кг по-малко от мин. неделя.
В прозорците съм се хранила без никакви съображения от други диети или начини на хранене. Тоест спазвах само това да ям от 17.00 до 22.00 и то каквото си поискам. Яла съм сладкиши, солени сушени меса, салами , готвени ястия, баница, зеленчуци, плодове, сладолед, салати придружени с малка чашка ракия, бира пих също. Ядях до насищане че и прекалявах първите 3 дни. След това издържах по-лесно до 17.00 и не се нахвърлях на храната. Днес си мислех че няма да мога да спазя режима, но до сега 15.10 часа успявам без да огладнея.
Ето това се сещам.

пп. сега се връщам да чета първите страници на темата, че съм ги пропуснала , а там има полезна информация.

# 618
Вети,чудесен резултат,браво.Елди,това за тегленията е кой както си иска и му харесва.Преди година,повече даже,и аз се теглех всеки ден,но кантара ми беше скапан и адски ме изнервяше,та ме принуди да спра.Сега веднъж в седмицата ми стига,просто да се ориентирам,защото то по дрехите си личи най-добре според мен.Освен това,да кажем 55кг. при еднаква височина,изглеждат различно при различните хора,понеже имам такива приятелки и го виждам.Най-важното според мен е,ии няма да спра да го повтарям,е да се харесваш ТИ сутрин като се погледнеш в огледалото,защото никой и нищо не ти дава гаранция,че като постигнеш мечтаните 45кг. да речем,ще се харесваш.
Диди,и аз на младини бях 48кг.,ама какво да се прави...

# 619
Ох,писах,писах и какво го изтрих някак си....хайде наново. Мерси за страхотните вкусотии Дидка.. Hug  Виждаш ли,че кантара вече ти е приятелче? Ей сега ще се утърколи времето ,докато си лафим всеки ден кой ,как..и ти ще си 57 !  Ама и аз де...нали може?  Laughing   Тук вали ,едно гадно ,наводнило навсялъде,не е за излизания...Аз имам много работа,но ще ида да си легна,защото е рано,а рано да работя еле в уикенда си е престъпно...сега ще ходя да уважа възглавничката ми ,и после ще дойда пак...а вие всичко да изядете,че Дидка ще го скрие... Joy,после ще лапка цяла нощ сама... Joy
Добре дошли на новичките,само малко търпение и режимност и сте вече слабички!!!!   Hug Аз до моят прозорец имам мнлого часове да чакам,така,че лягам,да минат по-бързо....
  ПС? А аз 48 кила съм била сигурно във 2 ри клас.... Joy

# 620
Ей, че е приятно така - в приказки и съвети, почти стана време да отваряме прозорците... само някакъв си час остава  Laughing

Адашче - навита съм! Значи в сряда, преди отварянето на прозореца! Теглим се и после се хвалим тука  Joy

# 621
И  да има и да няма резултат , ние пак ще се похвалим , съгласна. В момента готвя нещо като миш-маш , ам не съвсем. Оказе се , че нямам яйца , пък вече не ми се излиза . Ще ги заменя с пил. месце - на хапчици. Готвенето  върви по план , в 17,00 ще съм готова с първото ястие.Днес , до момента не съм почуствала ни най-малък глад  , дали  не е благодарение на  снощното велико плюскане?
Твоя кантар електронен или механичен е  , че моят е механичен  и нали се сещаш , че грамовете малко на око, даже хич. Хващам само половинките на кг , ама тва не ми е много от значение.

О,гледам Ели е при нас ,  сигурно имат ток вече ,сега ще пише

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 18:02 от bgnikdi

# 622
Кантара ми е електронен, но досега не обичах да се качвам на него. надявам се скоро да стане най-добрия ми приятел  Joy

# 623
Ха, здравейте, мили ми интервалки Hug...
Не смея дори да се похваля, че имаме ток, за да не спре всеки момент, както стана по-рано днес, когато успях да се включа и да ви прочета. Дано е свършила критичната ситуация вече Praynig...засега, вече от час сме ОК.

Виждам, че хубав купон сте си спретнали Wink.
Безкрайно много се радвам, че всички сте добре, смалени и усмихнати. Hug
Аз нямам какво да добавя - и при мен нещата си вървят нормално с режима.
Гледам заговорили сте се за меренето - да, хубаво е да се измерят обиколките на тялото, не само на проблемните зони. А за кантара - неговата роля за мен е да работи за мотивацията най-вече Wink...иначе, най-важно е не колко тежим, а как изглеждаме, нали Wink...Та - установих, че за моята мотивация, кантара работи по-добре непосредствено преди отваряне на 5-часовия прозорец и ако изобщо се меря, го правя по това време на деня! Peace

Ще ви оставям, момичета...не се сърдете, но ситуацията тук още не е нормална. ooooh! Нямам Интернет и най-вероятно да понеделник няма да имам, пиша ви с ограничения ресуср на мобилния модем, но не знам докъде ще ми стигнат мегабайтите ooooh!...Влезам да прочета какво правите, но няма да мога да ви пиша още известно време.
Приятна вечер и хубава неделя на всички! Hug  bouquet

# 624
Ели, разбира се , че няма да ти се сърдим , всичко ще се нормализира скоро, възстановено е вече  ел.захранването , да знаеш. Ще те очаквам пак да се включиш , когато имаш възможност  . Ние сме си тука , купона си тече ,весело е , всичко е под контрол . Нещо май пооредяхме , струва ми се , че чувам шум от дъвчене  и лееекичко примлясване , някой май си хапва сладко-сладко ? Аз свърших тая работа , сега доволно и мързеливо мъркам. На всички -добър апетит !

# 625
Докато наново поспах и гадният дъжд спрял...леле,каквоо чудо беше сутринта...ще ходя  до магазина след малко,а сега пак кафенце и трябва да подхващам задачките,че няма кой...За мене е рано за ядене,но за пиене не е..кафенце,вода...Гледам Дидката вече е сготвила..."Дидке,да намина ,а ?" Wink Hug

# 626
Заповядай, Пинки ,със сигурност ще ти е сладко и вкусно.  Особено с люта чушчица ...

# 627
  • В светлината на слънцето
Ехооо, има ли интервални момичета тук?  Grinning Heart Eyes
Ле-ле, ако знаете днес с какво си отворих прозореца - със сладолед, мммм.... Blush И не стига, че го отворих с това, ами си купих и една кутия за у дома, като за затваряне на прозорец.  Mr. Green Хич не е добре това, но обещавам да не повтарям твърде често това удоволствие. Иначе днес проверих пак на кантара - свалените килца си стоят, не са били мираж. Grinning Което супер ме мотивира. Ей, да знаете - много съм щастлива, че ви открих.  Hug А и толкова сте позитивни всички тук, че човек винаги влиза с усмивка и се настройва положително за битката за килцата. А онова, което се случва в главата на човек си е почти 50% свършена работа. Grinning Hug

# 628
Ох,Мерси Дидка...ама нали знаеш,че аз докато дойда то ще  ферментира....2-3 дни път ....а и сега се глася за пътуване в другата посока..Леле,днес само се моткам,толкова работа имам,а се ошушквам...Не съм гладна,представете си...готова съм пак да си полегна,ей така...просто да си дремкам, абе то хората са си казали,че уикенда си е за почивка...Хайде пак ще намина... Hug   Боли ме кръста,явно днес вече ще се оциклопвам,че да спирам да ям,и да спирам с тези сладоледи,че се улях....а и в понеделник е луната,/пълнолуние/, което знчи,че следващите 2 седмици ВСИЧКИ  ще сваляме по -лесно.../Направо се виждам вече по-слаба... Blush

# 629
Водете ме преяла.Е,тоя път направо си хапнах стабилно.Динята ми уж зелена,ама я намъкнах половината.Пържени каракуди,не знам колко броя,картофи покрай тях,царевица много обичам и таман се свари,айде и нея,праскови...не знам,може и още да има.Такова спокойствие откъм ядене не ме е обхващало от...20години сигурно.
Ели,добре че вече сте с ток,без тебе не е работа да знаеш.Докато не минеш вечер все едно нещо липсва тук,а след това е ОК,вечерната проверка е проведена и който иска да си ляга Laughing
Диди,сигурна съм,че съвсем скоро ще си 57кг.,приятелите ми знаят че каквото кажа,става.Да не се ангажирам със срок,ама наааай-много до 2 месеца.И тогава пристигам в Пловдив и ме водиш при онези,мазните банички да хапна и аз една Wink
Сетих се нещо,днес няма Хаус,да въртя ли на велото или не newsm78

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 20:47 от mamamishi

Общи условия

Активация на акаунт