Интервално хранене

• 47 664
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Диди и аз се замислям за една обиколка утре... Нали трябва да се движим?  Laughing

Бръмчалка, добре дошла! Ще видиш, че това е една от най-позитивните теми във форума. Момичетата тук са прекрасни  Hug

Пък аз да ви се оплача - тотална трагедия съм в спорта! Е не става бе, хора! Реших аз да си взема поука и да се пробвам на кростренажора, ама и 5 мин не издържах. Заболяха ме краката, въздуха не ми достига... как да го направя и аз не знам. Ще взема после пак да се пробвам за някоя и друга минута. Малееее ужас! Чак ме е срам да си призная... Embarassed

# 601
Подкрепям с две ръце въртенето на педалите и фитнес упражненията.Вече не тренирам ,къде от мързел ,къде от други от неща ,но докато ходех във фитнеса,макар да не отслабнах и грам ,тялото ми се бе стегнало и влизах във много по малки дрехи .Еееех,спомени . Grinning

# 602
  • В светлината на слънцето
Pinkito, наистина бях на 90-дневната наскоро. И преди това съм била и на мен лично много добре ми се е отразявала. От последното си правене на 90-дневната свалих за 8 дни - 7 кг, направо рекорд. После минах на някакъв мой вариант, за да задържа сваленото. Върнах 2 кила, но успях да задържа 5 при условие, че си ядах каквото искам. Иначе имам много, ама наистина много да свалям.  ooooh! В идеалния вариант трябва да преборя между 35 и 40 кг още. Това обаче е някаква далечна химера. По-реалният вариант е да се справя с 25-30 кг. Хич не са малко за моя 160 см ръст. Реших с чисто психологически ефект да си поставям мънички цели - по 5 килца, не повече. После съм съгласна и един месец да стоя на тях, за да ги задържа. Абе настроила съм се да свалям бавно, постепенно, че да няма после кофти емоции с йо-йо ефект. Надявам се в рамките на една година да се справя.  Thinking Е, сега нещата вървят добре и с бързи темпове, но ми е ясно, че рано или късно ще се затлачат. Thinking
lenny, много ми харесва идеята за лунен ден на айран.  Peace Ще взема понеделник да лунувам.

# 603
Адашче,аз нямам у дома  никакъв уред ,първо ,че нямам къде да го държа , второ , че нямам финансова възможност да си купя. Пробвала съм няколко пъти да потренирам на вело , но и аз не издържах повече от 10-тина минути. И на степер не се чувствам добре , затова не се кахъря  , че си нямам  уред у дома . И да имах , може би щях  да го ползвам , колкото ползвам един масажор , подарен ми от моя съпруг  преди няколко години /щото си го изпросих за РД/. Язък за парите , не беше никак евтин .
Междувременно мушнах още бая блока ,съставени от:  шок. вафла с фъстъци ,за уравновесяване кашкавал , но той ми се стори малко и  си отрязох още  блокче от него . Не ми беше вкусен без хляб и добавих филийка  Тонус , след което се сетих , че не съм пила обичаината си чаша  вино .  С нея  обаче сметнах , че не ми достигат протеините   и хоп - пак до хладилника за още кашкавал.  И какво стана накрая - мазало , изпуснах сметките , обърках се ,ама някъде горе-долу 4-5 блока .Плюс предишните  по-рано - първо 4 , после още два и сега 5 ,та станаха 11. Повярвайте ми,до днес  не бях тъпкала повече от 7-8. Срам ме е и не знам къде ги побрах.  Ще ми стане лошо ,отивам да си лягам .Рано ми е да ми идва още , кво става тука ,да не съм бременна от снощи?!

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 20:38 от bgnikdi

# 604
Аааа, да сетих се нещо, което може би е важно - не ям никакъв хляб (просто не обичам) и гледам да ограничавам максимално тестените храни и сладките. Абе към тях посягам само в някакъв супер краен случай, ако мноооого ми се хапват. И пия доста вода, защото като цяло съм си жаба. Ако не излоча на ден 3 литра няма да ме бъде. Grinning 

# 605
Момичета, минавам телеграфно, че тук сме в полу-бедствено положение! ooooh! 23 часа, целият регион от кв. Сарафово, до Варна беше без ток, в момента сме на режим 1:1 - час с ток, час без ooooh! ooooh!...
Не мога да ви опиша каква лудница е тук! Особено в Слънчев бряг, особено в големите хотели ooooh!...нещо страшно наистина! Жегата през деня беше задушаваща, туристите са без храна...абе не е за разправяне. Обещават да го оправят до утре вечер, но не е сигурно нищо Thinking.
Всичко успях да прочета и много се радвам на смалилите се! Peace
Лулумба, БРАВО Peace! Може да имаш много да сваляш, но вече си почнала прекрасен процес с Фаст-5 и ще видиш, че ще постигнеш каквото искаш! Peace  bouquet
Диди и ти звучиш добре, радвам ти се много! Peace
Пинки, не разбрах дойде ли ти? newsm78
Бръмчалке, добре дошла Hug  bouquet. Успех съм сигурна, че ще имаш! Peace Това, което описваш в голяма степен е вярно и за моя дневен ритъм на хранене. Тук ни е мястото! Peace
Лени, не мога да повярвам, че гледаш внуче Naughty Heart Eyes...
Мишииии, БРАВООООО....постигаш чудеса, слънце! Все така да върви! Peace  bouquet
АссеHug...наистина ще ни липсваш, но както писах и сутринта - дано е за добро! Hug Peace

Милички изчезвам...всеки момент ще спре тока пак ooooh!. Не съм сигурна дали и кога ще могя пак да ви пиша, че и Интернет няма, ползвам един ограничен мобилен модем, който е от бавен по-бавен ooooh!.
Може би до понеделник няма да са нормални нещата тук...но да знаете, че ви мисля и ви се радвам на всички!  bouquet
Ако някого пропускам - нека ме прощава, но бързам наистина много! Peace  bouquet

Хубави почивни дни на всички! Hug Hug Hug

# 606
Ели,гадно наистина,ама добре че се появи,така съм свикнала вечер да обобщиш всичко,че без да те прочета няма да заспя сигурно,супер си PeaceДобре дошла на Бръмчалка,успех желая.Асса де ще ходи не разбрах,не ме е питала,не я пускам NaughtyДиди,хапвай си колкото ти душа иска.Аз тая вечер както обикновено си въртях на Хаус,изобщо не ми тежи,1час не го усещам,свикнах.Обаче наистина зверски се потя Crazy,а аз иначе не съм от многопотящите се,не съм свикнала,ама ще продължа твърдо.Айде,че ще се боря и гъделичкам с детето.

# 607
Ели ,нищо не ми е дошло и започвам да се тревожа,ама не,че може да съм бременна, ами или малката пикла като е писала на календара,кога е тя,кога съм аз,да е объркала нещо....или да започва да ми спира вовеки?  newsm78   Аз цял живот съм била с много точен цикъл, то вярно имам сега голямо напрежение и стрес, чака ме тотална промяна на живота...с много неизвестности и много съм се спекла,ама чак пък да не ми дойде....Ако и утре не ме огрее,тогава ще се тревожа,че нещо не е как си трябва...Килото отгоре си седи,нямам някакви особенни белези ,че ще ми идва...само дето много ми се яде,ама то може да е и от стреса...и не знам...Да не би да ми закъснява от сладоледа,а? ,че много сладолед напоследък изядох....може да ми е замръзнал някъде цикъла по трасето... Joy  да почвам ли да пия чай? Joy

# 608
Pinkito, само от стрес ще да е. Преди известно време на мен ми закъсня близо седмица точно от стрес. Сигурна бях, че не е бебе. Иначе и при мен е като по часовник, направо заковава. Такива закъснения ми се случват веднъж на 2-3 години и от опит знам, че винаги си има стресова причина преди това. Thinking

# 609
Ох,дано..не е бебе 10000000000000000 %.....наитина този път много ми идва в повече ...иначе съм много издръжлив добитък,ама...

# 610
Добро утро на всички , как спахте , аз добре , благадаря. И понеже бях обещала да бия тъпъна и да почерпя , при добри резултати в събота сутринта  , ето , спазвам си думата. Станах рано-рано метнах се на кантара , отчета ми хареса : 64 кг ,  и запретнах ръкави да ви нагостя. За всеки има по нещичко:

Кафенце за разсънване -,
 после сладичко за настроение -

Има и сладоледче,за любителите на сладоледените изкушения , те си знаят кои са / да не посочвам  ,

И нещо соленичко , че сладкото стана повечко -
http://snimki.info/data/media/1586/wallpaper_28-9.jpg
Хапвайте, пийвайте , че квото остане ще го смотам довечера ,да знаете .
Аз се стягам да обикалям по сукаците с дъщеря ми ,ама тя кога ли ще дойде  ; то ще е равносилно на   порция фитнес , следобяда пак ще се включа.

МАМАМИШИ, хич не се услушвай, ами казвай колко показа контролното мерене , обеща.

Хапни малко динка:

Ей ,да изядете всичко, че квото остане довечера ще го смотам.

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 09:33 от bgnikdi

# 611
Леле, какви разкошотийки  Grinning Добро утро и от мен.Ще се почерпя от кафето ,а другото оставям за вечеря.Диди ,поздравления за напредъка.Аз няма да се тегля няколко дни ,за да е по-обективен резултата. Чувствам се добре, дори само от 1 ден на този режим.Корема ми веднага омекна и знам,че съм на прав път. И дано по-скоро оправят тока на Ели,че да е по-често с нас -да дава кураж и настроение. Специална прегръдка за нея ,заради чудесната тема.

# 612
Само наминавам да кажа - жива съм, здрава съм  Grinning храня си се в прозореца и туй то. Тия дни нещо не се заседявам пред компютъра, другата седмица ще ви чета  Hug

# 613
Диди,ам то контролното мина вчера бе душа,сутринта ме показа 57.200,преди прозореца 56.800,тасе водя 57 значи,доволна съм.То моето не е намаление,а по-скоро нормализиране след големите веселби и извънпрозорачни запивки,дето ме сполетяха меналата седмица.Твойта диня е супер,пък аз вчера купих една...абселютно зелена SickЩе пробвам днес да я ям,ама едва ли.Пинкито,на мен пък този месец ми подрани със седмица Shocked,това не ми се беше случвало.Лулумбата изби рибата с тези 2.5кг.,все така да е.Бръмчалке,не ги мисли многото килограми,хванала си правилната пътека,ние сме с теб и ще станат нещата PeaceДиди,започна да смъкваш,сега всичко ще тръгне,ама по-добре по по-малко,яж си.Все се сещам за мазните ти банички Laughing,голяма скица си.

# 614
Здравейте, момичета! Аз малко почивам от фитнеса с парцала и прахосмукачката и наминавам да ви видя.
Адашче, страхотни вкусотийки...мммм
Снощи отворих прозореца с малко диня и половин филийка с пастет. Вечерята беше салатка от домати и краставици и зеленчукова крем супа. Десерта - диня
Днес се чувствам адски добре - изпълнена с енергия и никак, ама никак не съм гладна!

Ели, много гадно, мила! Страшно ни липсваш, да знаеш! Дано скоро отстранят повредата и пак честичко да ни навестяваш, че много е лошо така като те няма!

Пинки, миналия месец и на мен много ми закъсня, но си имах доста проблеми. Не се притеснявай, всичко ще се нареди!
Момичета, кога си правите контролните тегления  newsm78 Аз започвам да се чудя. Започнах режима на 14-ти (сряда) и се претеглих тази сряда сутринта. Чудя се дали да не въведа контролно теглене в неделя преди прозореца  Thinking Какво мислите по въпроса?

Много прегръдки и целувки на всички вас! Много ви обичам, да знаете!   bouquet

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 14:02 от eldi

Общи условия

Активация на акаунт