Интервално хранене

• 47 647
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Момичета здравейте всички!
milena80, и от мен добре дошла! Ще повторя това което са казали и другите , но наистина темата е много позитивна и на мен ми помага много в това начинание.
Ели, дай боже вече всичко да е наред с тока Praynig
Лени, за това кафе съм чувала и не си го обяснявам това нещо. Е ако ми се удаде случай да го опитам , не бих се колебала поне една глътка да видим стува ли си парите и процедурите по приготвянето му  Grinning
Мамамиши, ако бях аз нямаше да карам като го няма Хаус. Все пак малко почивка и набиране на сили за понеделник.

За протокола: вчера отворих със салата от домати и краставици , порция пиле с ориз и половин филия хляб. За вечеря и за последно - чаша вино с мезе от два вида сирена (гауда и някакво холандско), разни салами. И нещо сладко ядох , но в  момента не си спомням newsm78

Да ви се оплача  Sad , днес едва ли ще издържа до 17.00 без да хапна. Правих палачинки, които бях обещала на дъщеря ми и направо не издържам вече. Оставих я да  довършва последните бройки и избягах в другата стая при вас. Надявам се да ми помогнете да устискам до 15.00 поне.

# 646
Диди,според мен е по-скоро от нагаждането на организма,отколкото от велото.Аз всъшност не свалям кой знае колко,в сравнение с другите момичета,а и не ми е това целта де.Сваля се и без спорт,това са фактите,просто сега ми дойде музата,след толкова години канене,да се движа повечко.То пък взе че ми хареса,а отначало си беше чиста проба инат и за да докажа на ЛМ,че ако купим вело,няма да е закачалка.
Това за споделянето,подкрепата и куража,който си даваме тук е много важно според мен.То всичко до голяма степен е заради Ели,тя успя още с пускането на темата,с позитивизма и ведростта си,някак да ни вдъхне кураж и да ни обедини.
Днес голямо чистене падна,пу да не ми уруки,голяма съм домакиня JoyРекох да седна малко и да пийна кафенце,да почина че има още какво да се прави.
Вети,къде беше снощи бе жена кат питах тука да карам ли или не.Никой нищо не каза и аз карах LaughingАбе не ги мисли тея палачинки,хапни като толкова ти се ядат,да не сме в концлагер тука,айде де Naughty

# 647
Еех Мамамиши , вечер трудно стигам до компютър , зает е от щерката . Ама за днес си знаеш Wink. За палачинките съм се решила аз , ми удържам по-късен час .

# 648
Аз днес такъв домашен фитнес му дръпнах,че хич не ми се мисли за спортуване,ама до довечера има време...Абе Пинкито май беше казала,че зора е докато свикнеш,после ти е все едно да не си измиеш зъбите,това е вярно.Честно казано изобщо не ме изморява това въртене по 1 час,на последната степен на трудност хем съм го сложила.Единственото неприятно е голямото потене,не помня в живота си такава вода да е текла от мен Laughing

# 649
Браво на теб! Аз като се кача на моя велоергометър и на 2-рата минута ме заболяват колената , без значение каква степен на трудност е. Пинкито е права за свикването .
А иначе и моя дом. фитнес си го биваше - прахо, бърсане и т. н. - препотих се поне три пъти в това тежко (влажно) време.

пп. Край отивам да ям палачинки  Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 15:01 от veti_d

# 650
Благодаря ви момичета за топлото посрещане Hug Аз до момента съм герой,с изключение на малко парченце морков,което не се усетих и сложих в устата си.Но не ме притеснява,при положение ,че правих гофрети на децата за закуска и им устоях,както и на любимия ми ориз и тараторче на обяд bowuu Сега се връщам да чета и да си изясня някои неща,че да не стане грешка и да объркам нещо.

# 651
пп. Край отивам да ям палачинки  Mr. Green

Стискай още малко де ,прояви инат ,че да станем две .В4ера не ми беше проблем глада , ама днес го усещам вече  , че то снощи се улисах и си изпуснах времето за хранене , затова.

# 652
Момичета ,правилно ли съм разбрала-не трябва да ям нищо до 17ч. после отварям прозореца с нещо малко-напр.зеленчуци,после към 19.30 вечеря и след 22.00ч.пак не се яде до 17ч.на другия ден.Ако бъркам някъде,моля да ме поправите,че да не омажа всичко newsm78
 пп.Ама как ми стърже корема вечееее!

# 653
Момичета ,правилно ли съм разбрала-не трябва да ям нищо до 17ч. после отварям прозореца с нещо малко-напр.зеленчуци,после към 19.30 вечеря и след 22.00ч.пак не се яде до 17ч.на другия ден.Ако бъркам някъде,моля да ме поправите,че да не омажа всичко newsm78
Просто си избираш 5 часа  от денонощието ,когато ти е най-удобно,през които не ядеш нищо . Първите 1-2 дена е по-трудно / поне при мен беше така /, после стомаха и психиката свикват. Намери си някакво занимание , за да не мислиш все за това.
Ох , и аз днес виждам мъничко зор .Следобяда  4-5 пъти погледнах към часовника ,ама няма да ми е проблем да дочакам 17,00 ч. и ставам да си приготвя нещичко.

# 654
Просто си избираш 5 часа  от денонощието ,когато ти е най-удобно,през които не ядеш нищо . Първите 1-2 дена е по-трудно / поне при мен беше така /, после стомаха и психиката свикват. Намери си някакво занимание , за да не мислиш все за това.
Ох , и аз днес виждам мъничко зор .Следобяда  4-5 пъти погледнах към часовника ,ама няма да ми е проблем да дочакам 17,00 ч. и ставам да си приготвя нещичко.
Ядеш,или не ядеш през 5-те часа?

# 655
Адашчето ми е малко гладничко май... Whistling
Милена, идеята на режима е да НЕ ядеш нищо в продължение на 19 часа, а 5 часа от денонощието хапваш. Това е! Тези 5 часа ги избираш така, както на теб ти е най-удобно. Като гледам повечето момичета сме се спряли на варианта 17.00 - 22.00, но това не означава, че това е задължителния период! Не съм забелязала да има някакво особено правило с това с какво да отвориш прозореца - зависи какво ти понася на теб. Някои момичета отварят прозореца със зеленчуци, други с плодове, трети - с каквото има под ръка. Не се притеснявай ако в началото ти е трудно да издържиш тези 19 часа глад - нужно е малко време докато организма се настрои. Опитай се постепенно да изместваш прозореца, докато застане на най-удобното за теб място! Това е! Ако мога да помогна с още нещо - само питай!  Hug

# 656
Просто си избираш 5 часа  от денонощието ,когато ти е най-удобно,през които не ядеш нищо . Първите 1-2 дена е по-трудно / поне при мен беше така /, после стомаха и психиката свикват. Намери си някакво занимание , за да не мислиш все за това.
Ох , и аз днес виждам мъничко зор .Следобяда  4-5 пъти погледнах към часовника ,ама няма да ми е проблем да дочакам 17,00 ч. и ставам да си приготвя нещичко.
Ядеш,или не ядеш през 5-те часа?

Естествено , че през 5 -те часа ядеш , 19 -те  - не ядеш.Извинявай , сега виждам , грешно съм записала. Извинявай

# 657
Адашчето ми е малко гладничко май... Whistling
eldi , твойто адашче вече  вече хем хапва , хем се включва в темата ,така е много добре, само се питам защо  няма нито една кукличка ,та да ми прави компания?
За втори път  ми се получава странно - само да отворя прозореца и през него влизат едни звезди, дето ми говорят. Сега в момента пак ми заговориха , точно  ми шепнат нещичко на ушенцето , да им вярвам ли или не , не зная. Ще видим дали са прави в сряда . Добър апетит на всички , които отварят барабар с мен !

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 17:34 от bgnikdi

# 658
Здравейте Сладуранки!  Идвам да се хваля неделно....първо, цикълчо дето ми скъса нервите се появи...разгеле,много ме изнерви този път... Кантара  ми показа 1 кило минус!  Имам да изчистя още около 600 грама,които ще се махнат по време на цикъла или когато свърши...Спокойно ми е вече,не ми се яде като предната седмица,може би съм изяла около 20 сладоледа,а може и повече,обаче е то ,че не са ми се лепнали...
МамаМиши,браво на теб,не спирай със спорта,хубаво е,че си свикнала вече,сега фатката е,да си изградиш режим,който да не нарушаваш. Избери си 2 почивни дни, ама не един след друг..примерно сряда и неделя,или както си решиш,  в 5 те дни ,когато ще тренираш,постави си цел за всяка седмица,дали да увеличиш времето ,скоростта или самата програма да сменяш на една седмица...както решиш,но да не е 3 месеца само едно и също монотооно темпо ,ще ти писне и ще го зарежеш!  Правиш ли го поне месец,ще видиш как самото ти тяло започва да се променя,дори да не си свалила на кг,много...само не се отказвай...че после влизанрто отново във форма е по-трудно,отколкото когато започваш за първи път!  А след 3 месеца режим и спорт..лелеее...ще те гледаме по кориците на списанията! Hug  Спорта е много важно нещо,и най вече ПОСТОЯНСТВОТО !   колкото и да си заета,наложи си го,това е твоето време,за теб,за адравето ти,за самочувствието ти,за тонуса ти..  Hug  Хай стига съм давала акъл,ами да пия кафе и да почвам да си оправям задачките,до прозореца имам време много...сладоледа в хладилника каза,че ще ме изчака,да не се притеснявам... Joy  Боже,в живота си не съм яла толкова сладолед ,както това лято,преди бях на тортички....ама май ще е време да минавам повече на зеленчуци и полезни храни,а не само да гнетя тези сладости....
Дидке, днес кантара какво каза след лютото чушле? Laughing 
на новичките:  Момичета системата работи уникално,щом аз със сладоледите свалям...и то не да хапна по 1 на ден,а по няколко..../ ами те пък какво взели да ги правят едни анемични тия сладоледи...като,че ли не знаят кой ще ги яде..... Crossing Arms

# 659
Сетих се аз,че е станала грешка Peaceаз все пак дочаках17ч.и се наядох,не ми се струва трудно дано и да сваля някое кило Praynig аз не съм се мерила,няма и да го правя,нямам кантар-изхвърлих го,че ме ядосва.Надявам се по дрехите да се усети.pinkito,ха честито ти цикъл,ти да не вземеш накрая и ти да заприличаш на анорексичен сладолед Joy

Общи условия

Активация на акаунт