Интервално хранене

• 47 638
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Pinki ,кантарчето не е помръднало днеска , ама до сряда има цели 3 дни. Иначе лютите чушлета допълнително си ме разяждат , аз не че си нямам апетит , такова чудо до сега не ми се е случвало , да чукам на дърво.Та,имам си аз апетитче , не е като да нямам .

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 21:58 от bgnikdi

# 661
Ама каква анорексия,аз съм 65  кила!!!!  И съм висока 1,61...... Crazy  снажна,та снажна... Joy
Дидка,аз така съм с чесъна...люто не ям,ама чесъм...много го обичам,е,и него не ям много,но го уважавам! А после как пия вода от чесъна...ужас...
Леле..днес се чувствам много добре,една енергична,свежа,ама защо тогава така ме мързи да почвам да си оправям нещата... newsm78  както казва ММ,аз винаги всичко правя в последният ден,в последният час...а това е много кофти ,ама....направо ми се иде да си легна обратно в леглото,да си мъркам,да се търкалям,да си дремкам...а работа имам за целият китайски народ...

# 662
Добър вечер, най-сетне от мен Hug
Имаме ток, имаме и Интернет Crazy....Не е истина какви жертви сме на цивилизацията ooooh! - побъркващо и стресиращо е без ток и нет, хайде ние сме си в къщи, но туристите горките изпатиха здраво. А най-много изпатиха хотелиери и магазинери - такова изхвърляне на храни, по време на криза ooooh! ooooh! ooooh!....бяха много кофти три дни! #Cussing out

Виждам, обаче, че вие не сте си губили времето и се справяте чудесно! smile3501
Пинки, честито ти оцикляне! Peace И стига се притеснява от тия твоите 60 и няколко килограма...като се сетиш за тях, сещай се за моите 76 на ръст от 163см. Wink Накрая всички ще сме в перфектна форма, само не е ясно коя от нас, кога ще стигне дотам Wink.
Миши, поздравления за спорта! Peace
Миленка, не помня дали те посрещнах с добре дошла Hug. Правилно си разбрала - 19 часа на денонощие не ядеш, в останалите 5 часа се храниш, както искаш и с каквото искаш. Peace
Ето пример - Пинки, да ни е жива и здрава, яде сладолед и сваля килограми, аз - не ям сладолед, но и не свалям килограми Laughing...Сега, да не се объркаш - аз по принцип се храня отдавна така, имам много да свалям, не се движа достатъчно и затова свалям бавно, не се меря често, но имам разлика в обиколките Peace. Така че, на практика няма нито една от нас, която да няма резултати и то за сравнително кратко време (което лично мен ме изненада приятно, защото режима предполага по-бавно сваляне).
Дидка Hug...като те чета, усещам, че вече си съвсем добре с настроението и настройката! Peace Wink
eldi Hug...ти също звучиш много добре - явно се адаптираш прекрасно към режима. Peace

Аз нямам новини...нито съм се мерила тия дни, нито съм се сещала да го направя. Хапвам доста в прозореца, защото по това време на годината винаги имам лека депресия, тресат ме нерви, топло ми е, не мога да спя нормално дори и на климатик и освен това, вече 10-ти ден не пуша нормални цигари (само електронна). Но не ме гледайте мен като някакъв еталон - напротив...това е моя начин на живот, а не диета ...знам, че се повтарям, но не ми се ще да се демотивира някой от минималните ми резултати Peace.
Та така...вече съм на линия, някой ако има нужда от нещо - тук съм Peace.
Скоро ще имаме и нова тема, ще се опитам да подредя информацията по-добре на първа страница.

Хубава, неделна вечер на всички!  bouquet

# 663
Ели,а ти с тази електронна цигара си нашата гордост!   Hug  Я да си кажат сега вси1ки ,кой пуши от отбора,кой не пуши ,кой кога ще ги спира или намалява..Аз пуша,не много ,ама пуша..по 1 кутия на 2,5-3 дни,понякога остава и една цигара  на четвъртият ден за кафето сутрин. Но напоследък не ми остава,че имам и аз нервозни ,стресови глупотевици около мен...Искам да ги спра и скоро ще ми се наложи...в нас не пуша,в колата не пуша ,ако съм с Пикла,иначе и там си пуша...но сега ме чака дълъг път с Пикла и няма да пуша..евентуално като спираме,ако има мегдан...ама не е сигурно,абе докато стигна и май ще съм ги отказала принудително... Laughing   Много е гадно да миришеш на цигари...и дрехите и колата ..гнЪс..ама..... Blush
По режима- екстра съм,изядох и другият сладолед...оказа се,4е имало още 2....ама аз не съм видяла...то и те горките,като видят,че отварям камерата и вече се крият кой  където свари... Joy настроение на 6 ! всичко е Ок...

# 664
Добре съм Ели, що да не съм добре. Хапвам , пийвам ,  ей тия трите позволени работи и то само в прозореца  , не се отклонявам и на мм . Ама кантара пак закова и не мърда от три дни . В сряда вечерта ще бъде деня хикс , очакванията ми са още  един кг. надолу, че иначе лошо - ще си разваляме отношенията с него. То и без това е време да си купя нов , електронен.
Утре почва новата работна седмица , значи времето ще се забърза и докато се усетим , айде пак уикенда дошъл. Нещо ми се приспа , ще си лягам , че на мен ми са необходими 8 часа сън , иначе ме боли глава.
 Тук така здраво и напоително вали ,дъждеца  чука   по первазите на прозорците  , ще се спи сладко . На всички куклички пожелавам лека нощ и приятни сънища. Утре сутринта ще намина да ви прочета. Лека!

# 665
И аз ще се наредя в редиците на smile3546 и то една кутия ми сига за един ден и половина.
Pinki, с теб сме горе-долу на едни мерки Blush

Ели,радвам се,че при теб вече вси4ко е наред,иначе не ме демотивираш,аз и без това не съм с големи очаквания,просто много бързо качвам,но много бавно свалям Mr. Green

# 666
  • В светлината на слънцето
Pinki, честито ти килце надолу и честит ти цикъл. Видя ли, че нямаше нужда чак толкова да се притесняваш. Heart Eyes
По въпроса за цигарите - никога не съм пушила и никога не ме е привличало. Дето се вика - един порок по-малко. Joy
Със спорта съм малко скарана. Нещо волята ми куца. Embarassed Пък и свободното време е кът. Но пък всеки ден ходя поне едно 30-40 минути пеш до метрото за отиване за работа и още толкова на връщане. Така че имам някакво раздвижване. Но е малко, трябва да добавя още нещо. Thinking
Аз днес отворих много късно прозореца, че бях полегнала следобедно и току станало 17 часа. Та по тая причина вечерях малко по-късно от обичайното и сега ми е малко некомфортно. Иначе хапването днес: няколко хапки зелник, няколко хапки тортичка с цедено кисело мляко, шопска салата, задушени патешки бутчета и ...сладолед. Mr. Green Не съм се мерила днес, мисля и утре да прескоча.
Утре мисля да лунувам. Някой ще ми прави ли компания на луната? Grinning

# 667
Ох,аз не мога да лунувам..съвсем без нищо ми идва много,а може би пък нямам чак такова желание...виж ако се лунува на сладолед или тортички,ще съм ненадмината... Blush   Обаче нали от утре ще се сваля по принцип по-бързо,заради луната,и аз залагам големи надежди на тази помощ...смятам да не се уливам в яденета,а малко по да се позамислям какво слагам в устата си...абе с две думи решила съм да ставам по-сИриозна... Laughing

# 668
  • на майната си
Lulumba, с теб съм на луната Simple Smile. Бях се объркала за 24-ти, добре че те прочетох Simple Smile.
При мен всичко е под контрол, но няколко дена се отклоних от пътя и пушнах няколко цигарки  Embarassed, което не е добре.
Чета Ви е се радвам за "-"четата, но нещо ми е ... и аз не знам какво та не ми се пише.
Честита нова спорна седмица на всички.

ПС Снощи по почина на Pinkito опуках половин кутия сладолед Simple Smile, тази сутрин ще видя резултата.

# 669
Парси,аз този спорт със сладоледа го открих ,когато започнах интервалното,никога не съм яла толкова много сладолед,ама така стана...изведнъж в хладилника се появиха много кутий..те не бяха за мен,а за гости на Пиклата..ама те хапнат по 1 и край,а аз...като ги напънах..и ММ решил,че ми харесват и донесе още много...и аз да не се развалят,че то там на този студ,знам ли... Blush  Имаше една кутия с 36 броя,после другите бяха 4 кутии с по 6 броя различни...ами справям се много успешно...е,не сам ги яла само аз... Blush,ама основно аз....  Не ми се е отразило пагубно..обаче никога не се знае,дали изведнъж няма да скочи кантара...Аз да си призная сега хапвам май повечко,защото ми е нервно,нали ме чака един дълъг път...и големи промени разни ,и има много неясни неща около всичко това, и ми е напрегнато. Сега по пътя няма да ям сладоледи,или поне не толкова много де...  абе трябва да се внимава със сладкото,не е правилно това,което върша,ама нали и цяла седмица го чаках този цикъл...и само ми се мелеше нещо...ама сега съм Ок,и се спирам. Ще се премеря преди да тръгна и след като пристигна...  хайде да ходя нещо да правя...и аз не знам какво точно... newsm78

# 670
Ранно добро утро !

Кофти нощ за мен поне,че и за малкия . Вътряхме се и двамата докато стане време аз да ставам. Този дъжд през нощта хич не ми харесва. Не мога да се наспя от шума по ламарината на прозореца.
Да се отчета, че след като отворих по-рано вчера при това с палачинки, поне затворих по-рано т. е . спазих 5-те часа хранене.
Пинки, винаги ми е весело да чета твоите постове. Харесвам начина ти на изразяване и преразказване на нещата които ти се случват  Simple Smile. Любопитно ми е твойта пикла (между другото така казвам и на мойта дъщеря и не го считам за обидно) на колко е? Мойта е на 16.
А да си кажа и аз за цигарите. Пуша средно по 1 цигара дневно. Казвам средно щото понякога и една не изпушвам , а друг път по няколко на ден.

# 671
Вети ,ти държиш палмата  !   По една цигара на ден си е екстра...и аз ще се постарая някой ден. Мойта Пикла е на 14 и половина,същата работа,като твоята...пика ми се-ака ми се....и те не знаят какво искат....Леле,аз пак си лягам по нощите,ама като ми е напрежон.....Имам да пътувам,незнам от къде да мина..ми то навсякъде някакви наводнения...с тази малка кола,къде да меткам сега и кануто... newsm78 Добре,че Пикла плува,може да се наложи ,знам ли...и аз плувам..добре,че още не съм отслабнала,че да стоя гордо над водата!  Аз се майтапя,ама да не дава Господ,такива трагедии гледах по Тв....горкичките хорица...Ей затова,човек не трябва да бъде материалист и да не се привързва към нещата. ,които го заобикалят....не знаеш утре какво ще стане и оставаш с едните си гащи...Гладна съм...не знам защо,ама ми е гладно,и ще взема да лягам..че знам ли дали няма да  се отвори тази врата на хладилника и от там да изкочи нещо..и като ще се стресна аз..и като отворя от уплаха една уста,и то хоп...ще се пързулне през гърлото ми ,и хайде в тумбака...и после? Какво ще ви кажа тогава утре ?-  че нещо ми е скокнало в тумбака без никакви интервали...не ,не мога така...лягам,да ми е чиста съвестта утре. .. smile3505

# 672
Добро утро.Започва новата работна седмица,гадост,много работа,а не ми се върши.Добре че сте вие,да ви прочета и да ми се пооправи настроението.Пинки,сама се смея тука като те чета,това със сладоледите е временно,ще ти писнат.Аз така имам моменти,в които ям шоколад нон стоп,добре че ми писва.След плодуването обаче не ми се яде толкова,знаех си аз че ще се повредя от толкова ядене на плодове LaughingАз също съм на ел.цигара,китайска Mr. GreenЗа сега ми харесва,ама то не е минало много време.Яд ме е,че цяла година не пуших и преди 2 месеца ей така,от нищото пак започнах Rolling EyesНо след морето спирам окончателно,така съм решила.На мен цигарите не ми влияят на теглото,без цигари съм в пъти по-добре.
Миналата година и аз лунувах,сега с интервалното някак не ми се вписва,а и така съм си супер с това хранене,дано все така да е.

# 673
  • София
Добро утро, момичета и много хубава нова седмица!

Ели, ето ме - ще се радвам да пишеш повечко по темата 2х36.  Аз тези дни бях в Несебър - точно хванах шока с тока - чудничко беше Crazy

Да дам кратък отчет:
- нямах никакъв проблем с 36-те часа - издържах ги геройски. Те изтекоха в петък на обяд и до края на деня си ядох нормално. Започнах с любимите ми бисквитки Хогаренас, после салатка, малко пържени къртофки и рибка.
- събота и неделя - нормален fast-5 режим
- днес и утре - втори път 36 часа - чудесно е че съвпадат с пълнолунието

Искам да споделя нещо: както всички сте разбрали на морето имаше авария с тока и в петък вечерта, (преди да пуснат тока в Несебър за малко и да намерим кръчмичка да хапнем), мислейки си, че ток няма да има влязох в една бакалийка да си купя нещо захапване. Стоях там и знаех, че ми е разрешено всичко, ама наистина всичко и че мога да си взема каквото искам .... накрая си казах, че може и да пуснат тока, а то и за салатка ток не трябва, и си тръгнах! Знаейки, че мога да ям всичко - нищо не ме изкуши! Беше просто невероятно усещане - усетих, че контролирам ситуацията - и то без усилие!!!

На всички, които искат да спрат цигарите искам да кажа следното: не пуша от повече от две години и въпреки, че винаги съм се имала за склонна към напълняване, не само че не качих нито грам, ами оттогава съм отслабнала 10-на килограма! Така че - успех и в това начинание!

За справка - Стрелец съм Simple Smile

# 674
Ето ме и мен! В началото на работната седмица ми е едно такова лежерно, а имам толкова много работа...  Sad Както и да е - няма как!

Ели, добре съм наистина. Чувствам се прекрасно. Много съм изненадана, че този режим никак, ама никак не ми тежи - напротив, спазвам си го като най-естественото нещо на света! Отново ти благодаря, че ми го показа  Hug

Пинки, много си напрегната, мила! И въпреки всичко - не губиш чувството си за хумор - браво на теб! Истинско удоволствие е да чета постовете ти. Не знам какво пътуване и промяна ти предстоят, но от сърце ти желая всичко да се нареди по най-добрия за теб и Пикла начин  Hug   bouquet

Адашче, как си днес? Нещо ми се губиш сутринта  Thinking Липсваш ми, да знаеш!  Hug

Да се отчета за снощи - ами направих си зеленчуците на скара на Лени - мммм страхотни са! Благодаря, Лени   bouquet Отделно си направих шопска салатка и пилешки филенца, та това беше вечерята ми. Зеленчуците ме заситиха много добре, а и са страхотна вкусотийка.

Ами това е засега. По-късно пак ще пиша, но сега трябва и да поработя  Laughing

Да знаете, че ви наглеждам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт