Интервално хранене

• 47 630
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Да бе,я направо всички да сме си 57,ама то пък няма ли да е много скучно newsm78.Точно така Бръмчалка,нищо не изключвай и всичко ще си стане,а за вярването си  е вярно Laughing,без вяра нищо не става.Елдимити добре си ни дошла,карай си плодуването щом си го почнала и внимателно със захранването,там е по-опасно.След правилно захранване ако минеш на интервално,няма да качиш,аз съм жив пример,притеснения нямай никакви за това,режима работи перфектно и даже още ще свалиш.Успех с плодуването Peace

# 736
 wavey
Ехаа...скоро ще трябва да стягам нова темичка Wink Hug...страхотни сте, страхотни! Heart Eyes
И добра фея си имаме babydust7 - Миши, браво и дай Боже наистина да се сбъднат предсказанията ти за всички ни. И като си тръгнала...дай едни 62 за мен, а Blush....не смея да мисля за по-малко, че не знам от кога не съм била на такива килограми Thinking...
Бръмчалка , БРАВОООО....цяло кило си е супер постижение! Peace И наистина - права е МишиАссето, естествено) - трябва да се яде. Няма нищо лошо в хляба, а и в садоледа...въпросът е да не се прекалява. Освен това, въглехидратите леко обезводняват и кантара е по-благосклонен Peace. Сега - смело напред! И си яж вечер, без да се тревожиш какво и колко! Peace
eldimiti, добре дошла!  bouquet Hug...Мишито ни е идеалният пример, че след диета на плодове и чай НЕ СЕ КАЧВАТ килограмите тук! Peace Тя ще ти обясни какво и как се случи при нея, именно след плодов режим.
Успех! Peace
Русалунке, добре си си дошла, мила! Hug...с нас ли си сега? В смисъл - на какъв режим си newsm78?

Сегаааа....малко разсъждения от мен - аз, милички съм в застой Thinking. Да не се уплаши сега някой Naughty...няма проблеми. Просто споделям, защото се случва дефакто. Което значи няколко неща - първо: ТРЯБВА да се яде и то добре вечер!!! Последните дни вечер се храня доста скромно...топло е и не ми се яде много! А така не бива, защото ето на - стигаме до застой newsm78. Втори извод - трябва движение...със седене пред компа явно няма да стане. Това по повод Фаст-5, 2х36 работи и при заседнал начин на живот. Извод трети - застой има ПРИ ВСЯКИ режим и това не бива да ни притеснява въобще. Да, досадно е, но не е причина човек да се откаже от нещо, от което е доволен във всяко друго отношение...
Смятам да направя следното - първо да увелича храната. Второ - спорта...днес вече поплувахме с ММ, утре сме на фитнес. И трето - ако след 7-10 дни не съм свалила поне едно кило, минавам на 2х36 за известно време! Crazy

И сега по тоя повод...познайте какво изядох току-що Crazy Crazy Crazy...хахахааа...мдаа 2 банички Joy...

# 737
Ели и аз ядох баничка днес - с една отворих прозореца , а има и още една за после  Simple Smile

# 738
Аз пък ядох познайте какво....дииииня LaughingГоляма изненада,а.Ама как се хързулна пак половин диня в тумбака ми така и не разбрах ooooh!

# 739
Хехе ,мамамиши на нас едва ли ще ни е скучно да сме си 57 кила ,ама на мъжете определено ще им доскучае,загубят ли тръпката от разнообразието. Grinning Аз така се оправдавам пред познати,като ми се чудят ,че все съм различни килограми -ту надолу-ту нагоре- казвам "правя разнообразие на ММ да не му омръзвам"  Wink А за днес още не съм отваряла прозореца -не мога да се нарадвам на лекото усещане ,което имам.Като се прибера ще направя една дъъъъълга семейна вечеря с каквото ми душа иска.

# 740
Аз пък ядох познайте какво....дииииня LaughingГоляма изненада,а.Ама как се хързулна пак половин диня в тумбака ми така и не разбрах ooooh!
Мамамиши ,ама ти само с това ли ще останеш? Аз пак ще се оплаквам ,че не съм мръднала и грам надолу от 6 дни . По този случай тази вечер си дадох свободно от зоналната храна и си хапнах : пилешки панирани хапки , нектарини / много ги обичам и тия дни ми липсваха /,малко шопска салата , фирия Тонус ,чаша червено вино ,10-тина фъстъка . Стана ми тежко, та се поспрях.
Пак ще мисля нещо  , спешно  ми е свалянето. Че аз сега лятото като не  сваля  зимните кг  и да изглеждам перфектно ,кога? Егати нещастието , касае се само за някакви си  4 кг.

# 741
Да бе,само с половин диня,луда ли си LaughingНе съм вечеряла още,чудя се какво да ям,по-точно какво ми се яде.Диди,твойто теглене не беше ли утре преди прозореца,аз така помня.Ще ги свалиш тези 4кг. споко,успокой се и не мисли постоянно за тях.Яж си нормално каквото ти се яде,само си спазвай прозореца Peace

# 742
eldi ,не съм много добре , кво да крия . Надявах се за 6 дни да падна още килце ,напълно нормално ,според мен , но за съжаление очакванията ми си останаха напразни. Наистина това ми разваля настроението . Ако имах много излишни кг . може би нямаше да съм толкова амбициозна , а щях да се радвам и на това  , но кво да направя ,че ми е такъв характера ? Колкото пиша , толкова по-вече се паля. Няма нищо ,не ме обръщай внимание. Ние  двечките имаме уговорка утре вечер ,  преди  да отворим  прозореца да си направим контролното мерене , ей така - за протокола . Нищо , че аз няма да се зарадвам  , поне ти дано да имаш минусче ! Как върви при теб  ,моят ден днес беше бая крив , вървеше ми назад . Кофти работа .

Мамамиши ще ме скъса с тая нейна диня. Яде и после тича да я изпишка. Прочиства си бъбреците , знае тя.
Момичета , не ме гледайте мен , горе главите !
eldimiti ,какво количество плодове за ден изяждаш? И  също колко сваляш , да речем за  1 седмица или  до сега ,откакто    си на плодуване. Изобщо сподели по-подробно ,моля те , интересно ми е . Благодаря ти предварително.
Мамамиши , открехни ме и ти за плодуването , колко време изкара на него и колко отслабна .
Приветствам  всички  новоприсъединили се момичета  с добре дошли.

Ели,възхищавам се на характера ти ,както и на ведрото ти настроение ,дано ме заразиш най-накрая.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:35 от bgnikdi

# 743
 Аз  го спазвам стриктно  ,Мамамиши , дори никога не се храня в последните  часове , защото не изпитвам глад. С други думи тези 5 часа ми са безкрайно много като време . Снощи например  вместо  в 17,15 - ког ато обикновено е първото ми хранене , по стечение на обстоятелствата хапнах чак  в 19,30 . И понеже ми беше тъпо , още  към 21,00 ч . си легнах. Колко мислиш , че съм побрала за  2 часа ? Едно нормално  количество храна .

# 744
Диди,твойто теглене не беше ли утре преди прозореца,аз така помня.

Беше и си е  , ама какво пречи да се яхам на кантара сутрин и вечер ?! Аз явно съм мазохистка.  Утре тегленето ще си е за утре  ,защо да си спестявам  страданието в началото на деня , таман да си го изкарам на колегите .

# 745
Диди,звучиш ми някакси отчаяно,обезверено...Разбирам те,искаш резултати,всички затова сме тук в крайна сметка.Но това е режим,който действа БАВНО,но това пък е единствения му недостатък,замисли се че е така.Навсякъде,при другите режими,има ограничения и то доста и драстични даже.А тук каквото искаш и колкото искаш,но бавничко.Ако искаш за плодуването ще ти кажа как беше при мен,то и тема има,момичетата там са страхотни,много ми помогнаха и без тях едва ли щях да се справя.Но това са 20-25 дни на плодове и поне 15 на плодове с нещо малко различно на ден,зеленчук обикновено.Това си е доста ограничение,при мен подейства,плодуването определено ми се отрази идеално,но тогава не бях чувала за интервалното.Ако бях,аз лично щях да избера фаст-5 на 100%.Мога до утре да развивам теории защо,ти ще си решиш обаче кое е най-добро за теб.Насреща съм да помогна с каквото мога Peace

# 746
Дидиии spoko...недей, мило да ми се възхищаваш на характера Blush...честно, не мисля, че е кой знае колко за завиждане - склонна съм към депресии, отказвам се сравнително лесно от някои неща, които не ми носят удовлетворение...не съм за пример. Ако го казваш по отношение на режима обаче - ами просто вярвам в него. И друго - ако интервалното хранене + спорт не ми помогнат да сваля тия 15-20 излишни килограма, значи нищо друго няма да може...пробвала съм вече ooooh!
Аз също нямам намаление последните няколко дни, даже напротив - леко покачване Thinking...не съм преяждала, не съм излизала от 5-часовия прозорец newsm78....но, може би, ям малко и съм се докарала до задържане.
А за теб - що не пробваш 2х36? newsm78 4кг. наистина не са много - за няма и две седмици ще ги махнеш и после само ще си поддържаш с Фаст-5, защото имам чувството, че ти допада по принцип Wink.

Сипи си едно винце и се успокой...насила и с нерви няма да се махнат 4-те кила по-бързо Peace Hug...

А сега, момичета - отивам да направя ТЕМА №2 Crazy Hug

# 747
 Ели,точно по отношение на режима го казвам , а и като цяло имам такова усещане за теб. Все си мисля , че умея да надушвам  хората ,  имам вроден усет , такава си , не бъди излишно скромна .
ДА Е ЯСНО , ЧЕ НЕ СЕ ОТКАЗВАМ ОТ РЕЖИМА .Меко е да кажа , че ми допада , дори мисля  , че няма да се върна към  няколкократно хранене  .Чуствам се перфектно , глад не ме гони , и физически  и психически  ми се отразява  добре. Обмислям възможни  варианти , които да съчетая с интервалното хранене. Та се сетих за плодове  в прозореца , но само за два-три дни. Може пък да проработи  .Трябва да се пробва . После може 2-3 дни на проетини - пак в прозореца и така , нещо като ударно.
Мамамиши , ти и без това ми помагаш ,без да си даваи сметка  , че го правиш .Това е предостатъчно.Не знам как го правиш ,но  винаги успяваш да ме развеселиш .

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:58 от bgnikdi

# 748
Адашче, недей така! Ще има резултати, но просто тук нещата стават бавно. А и не забравяй, че колкото по-малко кг имаш за сваляне, толкова по-трудно става. Само имай търпение и вяра. Аз утре ще се тегля с теб контролно и също обмислям варианта да мина на 2х36, защото аз имам доста кг за сваляне. Не съм се решила все още, а и не съм много наясно с тая система. Ще видим - ще го измисля!

Стискам палци и се надявам утре контролното теглене мноооого приятно да те изненада  Hug

# 749
Хайде, момичета - заповядайте в Новата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513525.new#new

Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт