Интервално хранене

• 47 617
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Диди,отварям и гледам един корем на бременна мама,викам тая жена се мръдна,да не ме кара сега да забременявам за смаляване на дупето hahahaАз по едно време почнах упражнения,3-4 пъти и това беше.Обаче ще трябва да подновя заниманията,явно друг начин няма Rolling Eyes

# 721
Ех , какво дупе има това девойче , де и нашите да бяха такива , а? То по-скоро няма никакво ,отколкото да има някакво .

# 722
Мдаааа,мечти....Абе чак такова не искам честно казано,то и много хубаво не е на хубаво дет се вика.Просто така тялото ми е някак несъразмерно,поне цици да имам,че да компенсират задника,а то...Понякога завиждам на жените дето отгоре са по-пълни,а имат малки дупета и слаби бедра,кой каквото си няма Laughing

# 723
..Лени,смятай се за орисана за 57кг.,то явно тука все около тях се въртим повечето.Ако кажеш сега колко си,ще мога да ти кажа и приблизително време за достигането им WinkБез майтап,приятелите ми всички знаят,че като кажа нещо и става точно така.Не знам защо,време е да се замисля да подхващам бизнес с гадателство...
Искам и аз орисване за 55 кг. (може и 57) , моля  Two Hearts . Или казвай колко ще стана че да си знам .

# 724
А,таман си викам и Вети като дойде и следобедната седянка заформена LaughingКазвам официално,да чуят всички,Вети ще стане 55кг. Peace и сме готови за баниците при Диди,нали така.

# 725
  • София
mamamishi, благодаря за милите думи Simple Smile
Не знам дали съм герой, но се чувствам прекрасно благодарение на режима и на вашата положителна енергия. Благодаря ви -  Hug
mamamishi, дали можеш да ме орисаш на 10 август да съм 62 кг Blush
60-те ще ги гоня след това Rolling Eyes

# 726
А,таман си викам и Вети като дойде и следобедната седянка заформена LaughingКазвам официално,да чуят всички,Вети ще стане 55кг. Peace и сме готови за баниците при Диди,нали така.
Само така, благодаря ти мамамиши   bouquet.

Да се отчета за вчера - не ядох банички , само дето им се каних , но и днес е ден. Закъснях от работа и към 18.00 часа хапнах малко Руло Стефани (по-точно половината от това което бях предвидила), 1 домат, картофено пюре и млечна салата. После към 20.00 си довърших с 4 -5 парчета купен сладкиш - руло с мармалад. Явно вчера съм била на рулонен режим  Mr. Green.

# 727
Разбира се че мога Солима,казвам че ти ще си 62кг. на 10 август Peace,ама ти с тия темпове да не станеш 52 до тогава,че не ми е за друго,ами няма да ми се сбъдне предсказанието LaughingХаресвам хора като теб,каза 36часа и го направи,човек с воля си или инат,каквото и да е,важното е че постигаш резултати,само така!
Сега само да не ме подхванете с по-сложни предсказания като,детето кога ще се ожени и колко внуци ще имам,че...все пак съм още в началото на гадателската си кариера.

# 728
  • София
mamamishi  Hug
да си ни жива и здрава, да ни орисваш, а към теб - 100-кратно умножени - да се връщат всички наши хубави емоции!

# 729
 newsm51
Привет на всички

Завърнах се от отпуската, не беше както очаквах, но пак е нещо.
Иначе не съм мръднала на килограми, даже има тенденция за някой друг грам минус, въпреки, че последните два дни ядох като за последно.

Утре ще ви чета, че бая сте изписали  Peace

Успех!

# 730
Еееее, мамомиши, накъде без мен бе. Айде орисай и мене едни 57 да стигна, а?  newsm03 Че хубава компанийка се заформила тука. Ако знаете само как не ми е до офис задължения в момента.... ама няма как.
Адашче, как си? Днес все се разминаваме с тебе. Мъчно ми е вече  Hug
Ели, кой като тебе... и аз искам личен инструктор, ама - няма! Хубаво нещо е спорта, ама пусти му мързел.... Успех в начинанието ти желая!  Hug

# 731
Здравейте , фастички  Hug Честити минуси на solima и  parsy и честит студент на рачето. Все така хубави новини да се чуват тук . Аз най -накрая помръднах кантара и бързам да се похваля -след 4 дни без грам разлика -на петия -минус цял килограм  Shocked при все че и снощи ядох и хляб и дори сладолед .

# 732
Бръмчалка,браво,ето че тръгнаха нещата и при теб,а те като тръгнат един път...нататък е лесно.Понеже Асса отсъства,та да кажа аз,най-общо казано положението тук е ядеш-отслабваш,не ядеш-не отслабваш.

# 733
Здравейте, момичета! От няколко дни ви чета и нямам търпение и аз да се присъединя към вас, режима е просто върха.
 Аз в момента съм на плодове и чай незнам колко дни ще изкарам но сам замислила да са около 10 - 15, след това захранвам и скачам при вас, само ме е страх да не започна да качвам  newsm78
  И аз искам 57-58кг, сега съм 67 Sad

mamamishi, моля те орисай и мен Hug

# 734
Мамамиши, поръчвай направо за цялата група тия килограми  Grinning И аз като студентка се движех 56-57 . Вярвам ,че ако повярвам -как звучи само - и ще мога пак да стана толкова. При предишното голямо отслабване като стигнах 63 и почнах да ям всичко и стой, та гледай как хвръкна кантара .... За това сега твърдо съм решила да не изключвам ни хляб ,ни сладко ,ако ми се ядат.Просто ще си спазвам часовете.

Общи условия

Активация на акаунт