Интервално хранене

• 47 608
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • Universe
Ехоооооооооооооо,
Жива съм hahaha /ако някой го интересува, де Wink/, ама нямах нет - blizoo се изложи с дъждеца  #Cussing out
Иначе - аз лунувам - на кафе и вода и така се налях, че забравих, че ще го правя с айрян. Утре, ако не мога да издържа до 17 часа, ще пийна малко.

И аз съм баничколюбива майна Laughing, живееща на Центъра, та ако заформяте нещо, свиркайте  Wink /леле каква нова баничарница има в поддлеза на "Тримонциум" - Мечо2 doh/. Преставам, че получих повишено слюнкоотделяне.
Мамамиши да ме ориса и мен, че целта ми е 57 кг Praynig

БЕгам да драсна и по-другите теми нещо, защото днес ще лягам рано txtloves txtloves txtloves

# 706
  byeИдвам и аз на отчет-втори ден -успешен Simple Smile Интересното е,че не ми се ядеее,следобяда правих компот,и имах толкова работа,че не усетих как ми мина деня.Докато се обърна то станало 17.30,метнах едно кюфте на скара с една филийка пълнозърнест хляб и все едно бях изяла слон.Преди малко отворих хладилника и си викам нещо да сложа в устата,да ама не ми се яде.Малко диня изядох и това си беше.Не мога да повярвам,всичко май си е на психична основа,доскоро докато си казвах,че трябва да не ям хляб и сладко и се ограничавах точно това ми се ядеше,а сега като може от всичко не ми се яде newsm78
Аз също съм от любителите на мазни банички и всякакви такива тестени закуски,но рядко си ги позволявам.
Много сте позитивни всички и искрено се забавлявам като ви чета,Pinkiпрекалява със сладоледа,а аз тази година се олях с дините -какви количества ям направо се плаша,кой каквото прави аз все съм си в smile3550

# 707
  • Universe
Нали надничам и в "чужди" теми, та Ви поствам нещо много мотивиращо Peace
А потребителките даже не знаят, че ние фастим  hahaha hahaha hahaha

Никога не съм спазвала диети,просто се храня веднъж дневно. Предимно вечер,това е навик Simple Smile
Не ям хляб и тестени изделия. Движението,оказва влияние все пак Simple Smile В момента по цял ден тичам,работата ми е свързана с постоянно движение и съм 47 кг. Искам да напълнея малко,но с това тичане мисията е невъзможна Laughing

Това с храненето веднъж на ден върши наистина чудесна работа. По този начин вече близо 2г. поддържам едни и същи кг. , но и честно казано повече от това не ми се и яде. Хапвам нещо сладичко към следобеда и после вечерта. Движение нямам кой знае колко, все с кола съм. Иначе при диета е нормално в началото по трудничко да вървят нещата...но според мен не гледай кантара, а как са ти обиколките.

# 708
Лени, мило...току-що четох същото Laughing Crazy...Мотивиращо е наистина! Много хора се хранят веднж дневно и изобщо нямат представа, че има такв режим за понижаване на теглото и поддръжката му. Peace

Миленка и аз съм така - не мога да спазвам забрани, особено пък като става въпрос за храна. Затова харесвам тези режими - интервалните хранения! Peace И наистина - всичко е в главата...като няма забрани, няма и компенсаторно тъпчене с т.нар. "забранени храни" или още по-смущаващите ме "прегрешения" (като че ли сме в някаква секта) Naughty.
Радвам се, че си добре и се адаптираш бързо. След няколко дни ще имаш и първите резултати! Peace

Hug на всички!

# 709
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Да намина да се обознача , че при желание за детокс най- чинно си изпивах англ. сол сутрин , след това обаче нищо не ми се ядеше и бях на чайове ... до 17 часа . И трите дни карах интервален детокс   с англ.сол  Mr. Green Та явно за сега това ще ми е начинът на хранене. ( без английската сол  hahaha )
Лени , липсваше  Hug
Чета ви момичета - добре дошли на присъеднинилите се фастички , браво на смаляващите се
И да вметна Wink , че банички не обичам , но за сметка на това ще пробвам сладоледената диета на Пинкито  Heart Eyes
И тук да се похваля , че си имам вече студент  Heart Eyes

# 710
Здраейте момичетарднес съм в прекрасно настроениерна корема ми е едно лекоооо newsm68
Аз да ви кажа от край време имам проблем с 00,ходя два-три пъти в седмицата,а сега си ходя всяка сутрин.
Чувствам се страхотно!
Виждам,че никой не е сервирал кафе тази сутрин и мисля тази чест та е на мен тази сутрин,въпреки,че е малко късно Надявам се да предам и на вас добро настроение и да имате един прекрасен и успешен ден ден с много минуси Hug Hug Hug Hug

# 711
Здравейте, момичета! Еййййй голям зор днес да вляза във форума бе. Не се зарежда и туй то!

Лени, липсваше ни, мила  Hug
Пинки, успех в начинанието   bouquet
Адашчето ми се губи нещо  Thinking

Ели, с какъв фитнес се захващаш - в зала ли или нещо домашно?

Абе момичета, как беше при вас снощната буря? Нас във Варна направо ни отнесе... ужасно беше!

За снощи - отворих със студена доматена супа (много обичам), хапнах останалите от предния ден зеленчуци на скара и изядох 2 препечени филийки с масълце. По-късно хапнах динка и затворих отново с доматена супичка  Mr. Green

Миленче, радвам се, че си добре  Hug

# 712
  • София
Ей, най-накрая проработи форума Laughing
Здравейте момичета,
Аз бързам да се похваля - направих вторите 36 часа. Получава ми се без усилия.
От четвъртък до тази сутрин съм -1,800 кг. newsm44

Лени, майна, така като гледам като се съберем на банички ще трабва предварително да обявим на пловдивчани, че в този ден ще настъпи внезапен баничков дефицит - де си знаят, да няма после хър-мър  Wink

# 713
  • на майната си
Беше се сбъгнал сайт от снощи, то добре, че с тези банички...
Раче, честит ти студент Simple Smile леко да му върви следващите 5 год.
Аз снощи се отклоних от луната - хапнах малко пъпеш, а той дори не беше вкусен Sad, но днес кантара  е -1 - ще видя като се прибера - дано устискам, мисля една лека крем супичка да ударя.
А как ми хлопат панталонките ей Simple Smile.

# 714
Ха, добър ден и от мен Hug...
Мислех, че проблема с форума е само при мен, но явно всички сме имали затруднения newsm78. Както и да е, важното е, че пак се събираме. Hug

Раче и тук, поздравления за студента, мила   bouquet! Дано има много късмет момчето и да са му вълнуващи и интересни студентските години! Peace
Не го разбрах много този твой детокс newsm78...през деня на чай - ОК, ама вечер какво хапваш? Да не си изтощиш организма Thinking...
solima , браво! smile3501 Така работи 2х36 - безотказно! Няма забавен метаболизъм, няма нищо - минеш ли на такова циклене - сваляш!
Аз нещо от няколко дни не мърдам килограмово, а и буквално и съм решила, ако не се раздвижат нещата в правилната посока като включа малко спорт, да си мина и аз за известно време на 2х36, че да рестратирам процеса на отслабване.
eldi , в зала, мило. ММ ми е инструктора Wink. Тежки тежести, малко повторения, три пъти седмично. И през другото време - плуване в морето. Да видим докога ще изкарам...дано да свикна! Wink
Миленка, благодаря за кафето   bouquet! Радвам се, че си в такова прекрасно настроение - наистина е заразително! Hug
parsy , браво за луната и не го мисли пъпеша. Той е все едно си изпила един фреш. Но днес вече  newsm78...много часове стават. Помисли дали да не издърпаш прозореца малко напред Thinking. Притеснявам се да не се изтощиш и да стане обратния ефект - вместо да си изпълнена с енергия, да ти е замаяно и лошо Thinking. Hug

Приятен ден, сладурки   bouquet...по-късно предполагам, ще се появят и Миши, и Диди, и всички липсващи Hug.

# 715
  • Провинция
Интересна тема,но не я изчетох цялата...Тука на последната страница ме впечетлиха постиженията ви...Та да попитам може ли на кратко да ми кажете коя с колко кг и  за какво време се е вталила с този режим ?

# 716
Ехо , тук съм за бързо , имам проблем със служебния компютър , нещо системата се срина преди 2-3ч. , пък снощи изобщо не можах да влезна в сайта. Довечера повече.

# 717
  • на майната си
Иииекстра съм  Wink, щях да отворя по-рано ако си бях приготвила нещо, но не ми се ще да се хвърлям на какво да е. Още 2-3 чая и ще дойде време Hug за супичка и пъпеш.

# 718
Ей най-накрая се оправи,от снощи стана нещо и няма влизане тука.Добре че сварих преди това да прочета Ели,че така съм свикнала,не знам как щях да заспя LaughingЛени,смятай се за орисана за 57кг.,то явно тука все около тях се въртим повечето.Ако кажеш сега колко си,ще мога да ти кажа и приблизително време за достигането им WinkБез майтап,приятелите ми всички знаят,че като кажа нещо и става точно така.Не знам защо,време е да се замисля да подхващам бизнес с гадателство.Честито на Рачето за студента,това са най-хубавите години от живота според мен.Солима е с впечатляващ резултат,браво на теб,герой си!Миленче,аз вече казах това,ама аз откакто съм интервалка ходя и сутрин и вечер в 00,явно режима действа добре и в тази насока.Ели,щом мъжа ти е инструктор ти си си супер направо,блазе ти,ще си тренираш безпроблемно,все пак си с връзки.Моя е пуснал едно бирено шкембе ooooh!,ама не ще и да чува за фитнес,не му пречело.Аз вече направих седмица на велото,всеки ден въртя и ми харесва.
Хора,дайте някаква идея за смаляване на дупе.Проблема е,че горе станах много слаба,кокалаци само,а дупето ми макар и доста смалено си е доста дебеличко.Тука знам кой ще ми обясни,ама го няма за 3 седмици LaughingПриемам съвети всякакви.

# 719
Мамамиши ,прабвай тези http://mamita-bg.com/2009/08/19/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D … 1%83%D0%BF%D0%B5/

Ето това е много добро , стига да не ти изтръпват мускулите при изпълнението му :
Застанете на колене и опънете пръстите на краката.
Протегнете ръце и бавно започнете да прикляквате към петите, докато седнете на пода вляво или вдясно от тях.
Върнете се в изходното положение и седнете на другата страна.
Повторете упражнението по 10 пъти на двете страни.

Много ефикасно е и ходене по пода с изпънати напред крака , в седнало положение. Местиш дупето напред и на ляво , после напред и на дясно и така редуваш. Тук проблема е , че ти трябва по-голямо  пространство иначе е супер.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 14:52 от bgnikdi

Общи условия

Активация на акаунт