Интервално хранене

• 47 610
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
А не , днес вече знам с какво ще отворя прозореца - баничка че може и боза (ще ме извинявате ама не мога да трая повече  Mr. Green). Остава да се сетя къде близо до нас има вкусни банички.

пп.Знам аз че не съм забравена , но все пак не мога да не го отбележа.

# 691
  • София
mamamishi, намислила съм това с 2х36 да го направя две седмици - тази и следващта. Че 10-ти август ми е много важна дата  Praynig. А после си продължавам с фаст-5.

# 692
МамаМиши, ама аз рано съм станала...дори смятам да ид а да си полегна за още час и нещо,че после ме чака много работа...обаче аз ще ви наглеждам и ще си бърборим...  Hug  Асето 3 седмици ли няма да я има? Дано от някъде намери комп, и да ни навести.. Hug Не я знам какво прави,ама каквото и да е, нека е леко и успешно,а и съм сигурна,че ако дойде ще вземе отношение за  баничките!  То и аз обичам баничка,мазна ,а и със спанак много обичам,обикновенно правя 2 тави...едната нормална,другата със спанак ...няма да имам време днес ,но беше идея да наптавя ..хай ще намина след 2 часа ...

# 693
А кой да ви подхване  темата за баничките а ?
Добро утро на всички !
Давам подробно менюто си от вчерашния прозорец: начало 17.00 с порция домашна баница , ....
и после
veti_d , уха ,обожавам банички  всякакви - домашни , купени , точени , с готови кори , без значение какви. ...
Виновния веднага да бъде наказан , ВЕДНАГА . Казва се veti_d .Не ми вкарвайте лоши идеи в главата , моля. Що се отнася до идеята да си похапнем здравата  топли ,мазни ,големи и най-вече разкошни банички -каня ви в Пловдив ,аз знам къде да ви заведа.

# 694
Хеехехеее...как хубаво си подпалихме чивиите с тея банички Crazy Crazy Crazy...дано не ни четат много хора от другите режими, че сме направо еретички тук, спрямо тяхните ограничения.
Та - баничките са напълно в реда на нещата! Пинки, точно така е, както си го написала! Peace И аз си ги ям най-спокойно....ако трябва да чакам да стана 60 кила ooooh!...Ъпсурд Laughing...дори, честно казано - най-оптимистичната ми прогноза за себе си е 62кг. Ще съм много доволна да ги стигна!
Диди, ще се награждава на 60кг., а и solima Hug...
Хубаво е човек да си намери начина, по който да се мотивира...ако  е достигане на определно телго и награда за това - така да бъде Peace. Мен пък ме мотивира липсата на ограничения Peace...е и тесните дрешки дето само ми надничат от гардероба, пък не ми стоят добре Embarassed.
В тоя смисъл, а и понеже лятото винаги ме депресира с жегата и липсата на нещо смислено за правене...та съм решила - буквално от утре включвам спорт и аз!!! Peace Ха, да видим дали ще стигна до момента да свикна и да не мога без спорт Praynig....
Предвижда се - ден фитнес, ден плуване Crazy...

Днес не съм гладна, за разлика от вчера Crazy. Направих гъбена супа и ще отварям джама с нея и варено яйце. После ще пека тиквички на фурна с много копр, магданоз и чесън... Crazy. Днес сме на постно явно Peace.

Hug...пак шЪ намина

# 695
Ели ,пък за обожавам  пролетта , лятото ,слънцето ,жегата . Това е моят период  , никога почти не се оплаквам от  голямата топлина . Виж ,зимата ,даже още есента ме обхваща  тъга ,лошо настроение ,които се увеличават с наближаване на по-големия студ. Не ми се смейте , малко ме е срам да споделя , но преди Коледа и Нова година вече се задушавам от нещо ,което не мога точно да опиша.Това за мен са най-омразните дни / за празници не мога  да говоря ,не ги усещам така/. Последните години се спуквам да рева през тези т.н. Новогодишни празници. Много ми олеква след тях ,не усещам душене и тежест в гърдите ,защото заживявам в очакване на пролетта. Луда жена ,в къщи са ми свикнали и си ме оставят да се нарева хубавичко , та да ми поолекне.  Обожавам Велик ден ,с красивите яйца ,зелените салати ,разкошния мирис на цветя и кипящия  живот.
Явно всички сме различни- шарен свят, това ни прави интересни ,нали? Май ще ме вземете за луда , ама мисля ,че не съм. Състоянието се дължи на недостиг на слънчеви лъчи ,и от там недостатъчно произведени в организма някви телца  ,забравих ги точно как се наричат.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 15:59 от bgnikdi

# 696
Да се поограничавам  мога , ама виж , това с гладуването за 36 ч. или подобни ,хич не го мога. Направо за мен си е издивателство , правила съм го два пъти , повече не се хващам. Не ме бройте ,изобщо .Чакам други предложения, може и по-шантави да са. Иначе зная , че сега е луната . Пожелавам успех на навитите , и после да не забравите да се похвалите с резултатите.

# 697
  • на майната си
Хмммм Crossing Arms, за човек, който ще лунува и ще му се съберат мин. 48 часа глад раздумката Ви за банички е много нечовешка. Замислям се обаче за малко пъпеш довечера Simple Smile.

# 698
Нали, Парси, нали? Кажи им  Joy Аз не лунувам ама съм солидарна  Laughing

# 699
Привет и от мен ,момичета   Simple Smile .Изчетох ви на един дъх ,така ме вдъхновявате .Толкова сте весели и позитивни .Приятно е тук -никой не се впряга за дреболии .Мисля, че това ще е най-полезната част от целия режим -да се научим да се отпускаме и приемаме .Ако цял живот не си позволяваш нищо и само издевателстваш на тялото си ,то какъв живот е това?
Аз да си призная тайничко стъпих на кантара ...... и няма промяна .Малко ми докривя ,но съвсем малко ,все пак за 3 дни не може чудеса да станат.Все ме се върти предателската мисъл ,че ако ям няколко пъти в прозореца -няма и да мръдна.Ще гледам да минавам с 1 вечеря.Доста ми е объркан организма от диети .И определено ми липсва млякото през деня .Но всичко е въпрос на навик. Видях,че има много почитателки на баниците.Аз съм ово-лакто вегетарианец от над 20 години и всичко що е с мляко ,сирене и яйца ми е любимо  Grinning Но си държа и на качествения шоколад.Обожавам какао .Такива ми ти работи .А цигари не пуша. Дори отказах ММ от тях  Wink и сега ми е благодарен .А вие забелязвате ли промяна в апетита си ? На мен ту ми се яде -ту не .Сякаш тялото се чуди- какво става пък сега?Вчера преди прозореца -вълчи глад -после ,когато вече трябваше да ям-пълна липса на апетит -чак не знам какво да взема от хладилника .Може би е така само първите дни ,а после ще се нормализира?И някаква запеченост ме споходи ,съвсем нетипично за мен...Надявам се скоро да имам и аз положителни новини .До тогава ще ви чета и ще се радвам за вас - особено Пинки направо ми пълни душата.Видях ,че има доста любители на животните тук .И аз съм от тях .И предпочитам хладното време .А, щях да забравя -също подкрепям по мазното хранене ,но разбира се с качествени мазнини.

# 700
parsy , прави си! Извинявам се  bouquet...обаче и вие ме озадачихте с тая луна newsm78 - за какво ви е да ги смесвате?! Честно казано, не виждам смисъл. А пъпеш си хапни непременно...много е екстремно Лунна + Фаст-5, да не ти стане лошо Rolling Eyes.
Лулумба и нея я мисля, а не се явява да каже как е newsm78.
Поне не се ограничавайте да пиете само вода - направете си фреш, или айрян...много време е това, наистина Thinking.

Дидка, същото, което описваш изпитвам в момента...и си рева порядъчно в интерес на истината. Знам, че АЗ не съм нормална, че повечето хора имат есенно-зимни депресии, точно заради по-малкото светлина, по-студеното време и т.н., а при мен е обратното - жестоко ме натоварва психически тая лудница през лятото Confused...ще ми мине - винаги е едно и също. Като захладнее, като се поразредят хората тук, като поспадне слънцето... Crazy... Първи октомври и любимата ми дата от календара Crazy Crazy Crazy
Хайде изчезвам, да не ви затормозявам повече.
Ще видим сега дали спорта ще ми подейства енергизиращо като на нормалните хора, или ще ме направи на "парцал", както и друг път ми се е случвало Rolling Eyes.

Хубава вечер на всички  bouquet...

# 701

Цитат
Хмммм Crossing Arms, за човек, който ще лунува и ще му се съберат мин. 48 часа глад раздумката Ви за банички е много нечовешка. Замислям се обаче за малко пъпеш довечера Simple Smile.

Цитат
Нали, Парси, нали? Кажи им  Joy Аз не лунувам ама съм солидарна  Laughing

На виновните-наказание. Аз измислих моето. Ще си хапна стабилно  след малко , та да ми е тежко.

# 702
Вети,хич не съм те забравила аз,без тебе накъде LaughingМомичета,понеже следобедната ни раздумка се върти все около тези банички,като се замисля такава баничка,купена някаква, не съм яла поне от...7-8 години,че и повече LaughingПросто сега се сетих, отвикнах и не ям от години никакви такива закуски,не обичам.Та за мен ще си е направо...невероятно да се изтърся в Пловдив да ям баница.Ще взема да съобщя на ЛМ,че заминавам в Пловдив да ям баница,представям си как ще се опули Shocked
Не знам  дали ще  се опуля , ама ще ти се зарадвам със сигурност , че ще те видя , пък и , че ще ми правиш компания в яденето. Да видиш тогава кво се казва ядене на банички .Ухааа....

# 703
Ели,  задължително плувай! Това как оправя нервичките...друго такова няма! Аз като тренирах и ходех и на плуване след това..и то не за друго,ами заради ММ,който много обича да плува,а и заради нервите. Водата някак ти отмива напрежението,не натоварваш ставите,после си като новичка...Дори само да се плацикаш,без да гониш дължини като бройка за деня,пак е супер...Отивам да оправям багажи...как я мразя тази част от мероприятието...

# 704
Вечерен привет,отворих с праскови,много хубави,зелени както ги обичам Mr. GreenВечерях кьопоолу,пълнени чушки с кайма и по-късно банани.След това идва Хаус и започва да се лее пот.Какво взехте да дезертирате ба хора,Асса изчезна,сега Пинкито се кани и тя...
Обичам есента,или по-точно циганското лято.

Общи условия

Активация на акаунт