Интервално хранене

• 47 667
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Малеее, лулумба  Shocked
Какво правиш ти? А аз се радвах на моите скромни 400гр. Божееее... Ами браво! Ох, вече почвам да се притеснявам дали пък аз нещо не правя както трябва. Или може би още се приспособявам към режима  Rolling Eyes

Е, надявам се скоро и аз да се похваля с постижение  Joy

# 586
 lulumba ,2,5КГ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА Е НЕВЕРОЯТНО . ПИШИ КАК СИ СЕ ХРАНИЛА , ПО КОЛКО  И ИЗОБЩО ВСИЧКО,ВСИЧКО. Може би имаш да сваляш повечко или не?
 Мамамиши , аз се шегувам със себе си , че дори аз да се свърша -гъзето ми ще си остане. Физиката ми е от бая женствените - над кръста съм слабичка , личицето ми е също слабичко , имам си бая цици, талията ми е доста добре оформена, никога не съм имала коремче , НО ХАНША ми е доста добре подчертан.  Добре ,че имам височина  , която да компенсира този недостатък .  И всичко трупам най напред в бричовете и ханша. Взела съм фигурата на майка .Сега слабея хубаво -точно където трябва .Погледната в профил фигурата ми изглежда дори слаба , ама гъза ми .....

# 587
lulumba, от колко време си на този режим ,да не се ровя назад ? Ти си сензацията ,май.

# 588
Е ся ... лулумба хвърли бомбата и изчезна ... Ще тръпнем/нете много дни да мине да обясни как
става тая работа ... От пет дни е, написала го е  Hug  Впечатляващо, да.

# 589
Ами много тея 2.5кг, бе.... Как стават тея работи? Дано и лесно да се запазват.  Thinking Искам и аааааааз

# 590
  • В светлината на слънцето
Тук съм, не съм зачезнала. Mr. Green Наистина съм съвсем отскоро на този режим. Ама не се радвайте толкова много - имам мнооого да свалям, затова и в началото падат бързо килцата. Ясно ми е, че ще дойде момент, когато работата ще се позатегне и всъщност ще влезе в релси. Поне половината от сваленото според мен е излишна вода.
А си ям, не е като да не ям. Почнах с идеята да спазвам принципите на 90-дневната, но така като гледам май ще ми е трудно. Thinking Получава се едно доста сериозно ограничение, пък и при 90-дневната трябва да се спазват определени часове между храненията, което още повече ограничава нещата. А идеята на този режим тук е не да се лишава човек от храна, а да си хапва. Та доста мислих по въпроса и мисля да се откажа засега от правилата на 90-дневната и да си спазвам само фаст-5. Ако по-натам много зацикля, тогава ще комбинирам.
Ето горе-долу (по неточни спомени) какво хапвах през 5-те дни.
1 ден - 2 банана за отваряне на прозореца, после салатка и зеленчуци в доста добро количество, сиренце, някакво месце - не го помня вече какво точно беше Embarassed
2 ден - не помня с какво отворих, но останалото беше салатка, печени картофи и...чипс Embarassed
3 ден - тук изневерих на принципите на 90-дневната, менюто ми беше зеленчуци, кисело мляко, ориз със зелентии и яйца на очи върху него, ядки, някакво филе и какво ли още не Rolling Eyes
4 ден - бисквитки, шоколадови бонбони, тортичка, домашен тиквеник, тоест само въглехидратни изкушения.
5 ден - днес - след вчерашните сладости днес мисля да го карам по-леко - засега съм на грозде, ама в доста добро количество, за вечеря мисля да хапна шопска салата.
От всичко изброено хапвам колкото ми се яде. Понякога количествата са си доста сериозни, друг път съвсем от малко се засищам. Вчера например, бяхме седнали с мъжа ми в любимата ми сладкарница и едва изядох половината от тортичката. То, вярно че и парчето си беше голямо, ама досега  винаги съм си "олизвала" чинийката.  Mr. GreenИмам усещането, че стомахът ми се е свил.
Въртят ми се в главата и разни идеи, успоредно с Фаст-5 да лунувам. Не всяка седмица, но да речем на новолуние и пълнолуние. И не тотално на вода, а на плодове. Но засега това е само идея. Grinning

# 591
Здравейте, фастички  Simple Smile Бих искала да се присъединя към вашата весела група . Днес ми е първи ден .Пожелавам успех на всички избрали този начин на живот .

# 592
  • Universe
Въртят ми се в главата и разни идеи, успоредно с Фаст-5 да лунувам. Не всяка седмица, но да речем на новолуние и пълнолуние. И не тотално на вода, а на плодове. Но засега това е само идея. Grinning

Поздравления, lulumba,  Hug
Точно това си мислех да напиша, защотото отворих прозореца с айрян Laughing И аз ще лунувам, но с 4 кофички айрян /това е по Зоната Peace/, защото се чувствах мното добре когато го правех.
Знам, че това не е фастово, обаче, така ми идва отвътре smile3521

welcome Бръмчалка, успех   Hands Thumbsup Тук е приятно Two Hearts

Асса, последната картинка ще е по нощите   newsm62

bgnikdi, живей за мига  newsm51

За сега  55

# 593
Лулумбаааааааааа..и от мен едно голямо БРАВОООООООООО  !!! Hug   Ей,това си е работа,супер резултат,желая то леко,здравословно и бурзо махане и на другите килца! А колко кг си в момвнта? От колко си почнала,виждам,че май и на 90 дневната си била,или бъркам?  АЗ отивам по задачки,до отварянето на джама има време...за сега само вода и кефе със сладолед....ами сега ще купя мляко,че свършило... Crazy  Скоро ще напиша книга за диетите и сладоледите.... Laughing   Хайде да изчезвам...

# 594
лулумба , най ми хареса  менюто ти от  4-тия ден.
 Е  тва е работа за мен  , искам скоро и аз така. Не мого да си спомня кога последно си позволих да ям торта.Най-обичам сметанови , обожавам ги. Дори на рождения ден на мами се въздържах. Очертава се  тортено хапване  за рождения ден на дъщеря ми , в края на септември. До тогава ще е топло и няма да ми е проблем да се въздържам.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 19:34 от bgnikdi

# 595
Оха,как се насвятках с манджа. Уха ,домързя ме. Докарах ги до 4 блока -хлябче Тонус -1 фил. ,пил.пържолка /топла,топла,мъжа ми предвидливо я купи готова/ , 1 нектаринка, 6 маслинки-мариновани с риган  ,12 фъстъчета ,1 чаша нарязани домати . Дано да няма бременни от снощи   или от по-рано , че си писах менюто , ама нали щяхме да споделяме ,уж ?! Сега почивам от храната  и след 1 - 2 часа ще има втори тур.  Толкова ядене има в хладилника , че не мога да се ориентирам в него .

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 17:52 от bgnikdi

# 596
Бих искала да се присъединя към вашата весела група .
Добре дошла, Бръмчалка , групата ни наистина е весела ,няма да скучаеш изобщо с нас. Откак открих момичетата, дните ми са по-различни от преди , късметлийка съм , че ги  намерих . Дано и на теб да ти е добре в нашата компания.

# 597
А сега напълно сериозно споделям, че обмислям, ако все така продължава,
какво да правя, за да намаля малко темпото. Изглежда ми нормално да е по
половин кило на седмица, пък аз за два-три дни го правя ... А после? А?
Единственото, което ми идва наум е ... да намаля храната  Joy
Такааа,да поразсъждаваме  сериозно в/у сериозния въпрос.  Доколкото имам спомен ти, Асса бая кг си свалила./Не те бъркам  с друго момиче,нали?/ Не е шега работата. Ако трябва да съм откровена , аз лично не познавам човек , стопил се така сериозно. Чувала съм разни истории, но са ми звучали  невероятно. Това  твойто си е направо подвиг  , много упоритост  и постоянство ти е трябвало. Шапка ти свалям ! Та,мисията ти е изпълнена , края дойде , ама после какво. Не е много правилно да намалиш храната, но ако държиш да продължиш с  този режим на хранене ,би трябвало да има вариант. Дали не би било подходящо да увеличиш времето в прозореца. Ще прочета от книгата ,може пък да е споменато нещо по въпроса.Дай боже и аз да я докарам до тук ,тва да ми е главоблъсканицата .

# 598
Благодаря за топлото посрещане  Hug .Искрено се надявам този път и то с ваша помощ и подкрепа да доведа борбата с килограмите до край .Имам пребогат опит в тези битки ,но винаги сама и резултата към днешна дата е трагичен ...40 излишни килограма, натрупани от последователни йо-йо ефекти .От няколко месеца влизам тук инцидентно,чета различни диети ,но нито една не ми "легна " на сърцето . Вчера обаче ви открих ,зачетох се и разбрах ,че вие сте моите хора   bouquet .Тялото ми винаги се е стремило към подобен вид хранене - преди обяд ми се гади дори от мисълта за храна -ужасяват ме сцените със закуска в леглото   Grinning и чак вечер съм истински гладна ,но си бях втълпила ,че трябва да се науча на прословутото "често и по малко" ядене. Как ли не издевателствах над себе си ,но така и не се научих .Сдобих се с лошо храносмилане,подут корем и чувство за вина при всяка хапка .А днешният първи ден мина добре -леко ми е ,няма я редовната ферментация от застъпващи се храни.Харесва ми идеята за прозорец .Била съм на еднократно хранене ,но като огладнея 2-3 часа след вечерята,особено като е била лека и съм се чувствала виновна да хапна още нещо ,а тук разбирам ,че е разрешено .Вече изядох 2 праскови -ще продължа по-късно с таратор,зеленчуци на пара и яйца.

# 599
мамамиши , що ми се върти в главата  блестящата  мисъл , че свалянето ти се ускори след като завъртя педалите  newsm39, или е съвпадение?! Дали да не пробвам някакъв вариант на спорт , утре бих могла да обикалям по магазините , докато се скапя. За мен ходенето  е по-приятно от спортуването ,пък пак си е разход на енергия.
Аз пак хапнах - още 2 блока. Вие сте виновни smile3534 , щото пропагандирате  , че трябва по-стабилно хапване за по-добри резултати. Ще ми се пръсне стомаха , не мърдам от дивана ,като балон съм подута , помооооооощ

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 19:10 от bgnikdi

Общи условия

Активация на акаунт