True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Джесче,аз искам книгите ма как ше стане... Rolling Eyes

Е как бе Зиси...разбираме се някъде да се срещнем и идвам меткам ти книжките, четеш си ги спокойно и като ги прочетеш пак среща и връщаш колко му е. То предполагам ти е близка някоя метростанция ?
 Аз чакам още 3-тата книга не са ми я доставили Sad ама до 2-3 дена ще е тука

# 181
Какво е това затишие в хола, бре? Да не спите?

# 182
  • София
Промо за S3x05

и малко снимки

Ми спим всички май...аз се чудя кво да правя...ходи ми се на кино ама няма с кой и такааа

# 183
Хубава работа, само ние с Цеца ли се правим, че бачкаме?

Отказвам да гледам и това промо, да им се не видят и промотата!  Crossing Arms Twisted Evil

Бе Ката нещо ми се губи днеска  newsm78

# 184
  • София
Пуци и аз се правя, че бачкам ....тя тука една колежка напуска и ся е мазало

# 185
  • Срещу планината:)
На мен нета ми прави врътки, и има затруднения при влизането във форума  Rolling Eyes

На първата снимка кои са тези,Тара и Франк  newsm78 и само глей колко народ има покрай тях,как въобще се съсредоточават.

# 186
На мен нета ми прави врътки, и има затруднения при влизането във форума  Rolling Eyes

На първата снимка кои са тези,Тара и Франк  newsm78 и само глей колко народ има покрай тях,как въобще се съсредоточават.

Тара и Франки не са ли на втората снимка, бря?  newsm78

# 187
и аз си помислих първоначално, че са тара и франк на първата снимка и все още ми се струва, че това е тара, ама франк с тоя сатенен халат  Joy

# 188
  • Срещу планината:)

Тара и Франки не са ли на втората снимка, бря?  newsm78

На 2та от километри личи,че са те.Помислих,че са те щото леганлият е чернокож/жа -но може да е Лафайет  Thinking Но пък много облече ми се вижда  Mr. Green

# 189
Загадката явно остава  Mr. Green

# 190
  • гр.София-Красна поляна
Джесче,аз искам книгите ма как ше стане... Rolling Eyes

Е как бе Зиси...разбираме се някъде да се срещнем и идвам меткам ти книжките, четеш си ги спокойно и като ги прочетеш пак среща и връщаш колко му е. То предполагам ти е близка някоя метростанция ?
 Аз чакам още 3-тата книга не са ми я доставили Sad ама до 2-3 дена ще е тука
Ууу,Джесче,добре,че си ти та да се сетиш,че аз ...нали. Wink
На мен ми е най-близо тази до Арената,Вардар май беше,ще се раберем. Hug
Верно,че Ката я няма днес,де ли е забегнала? newsm78
Аз хващам ся по площадките и ще се скив утре. Wink

# 191
  • София
Ууу,Джесче,добре,че си ти та да се сетиш,че аз ...нали. Wink
На мен ми е най-близо тази до Арената, Вардар май беше, ще се раберем. Hug

[/quote]

Ама перфектно Зис аз редовно ходя при кино Арена на вардар, че имам вуйчо там и ходя да го виждам чат пат. Така, че може да се видим там и да ти метна книжките когато кажеш Stuck Out Tongue само казваш и готово Simple Smile

# 192
  • гр.София-Красна поляна
Ти ще кажеш щот си работна па аз съм ... шматка. Mr. Green

# 193
Ти ще кажеш щот си работна па аз съм ... шматка. Mr. Green

И кат надуши, че в "градината" се пие, вднага долетя  hahaha hahaha hahaha

# 194
Де сте, бре?
Дремуцате, а?  Mr. Green
Яя ставайте и вижте тва, особено се отнася за г-жа Манганиело. Поради особеностите на снимката (дуваркириз в най-висша форма  Mr. Green), както и размерите й, отворете линка / и клик пак за още по-голяма/, ама дефибрилаторите да са до вас! ДЖО МАНГАНИЕЛО

Общи условия

Активация на акаунт