Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 881
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за включванията.
Ето линкове:
Изчисляване на индекса на телесната маса (ИТМ)
Изчисляване на индекса на телесната маса (ИТМ)

Имаше и на английски такива сайтове.

Бебзз, ох и аз съм така. Аз често предпочитам да ям късно вечер някакви ядки - сурови бадеми примерно. Peace

# 76
След като бебчето върви нормално защо ти е да си го причиняваш насила да си трупаш килограми? Мисля, че щом АГ, който те следи не ти е казал, че бебето е малко или нещо такова не е нужно да трупаш на себе си. Много качени килограми не значи голямо бебе

# 77
И мен при втората бременност ме избиваше на бадеми ,а освен тях си хапвах често и сладолед посред зима.

# 78
  • област Варна
Лурдес и всички останали научете се малко да го ползвате тоя Гугъл. Много е полезен.
Като гледам си в 26 седмица, бебето може би е около 800 грама. Е извинявай, ама до края на бременноста ти и 3 кг едвам да достигне ей ти ги поне 2 кг отгоре. Остава да ти намерим и другите 4 от къде да качиш и си се успокоила.

# 79
  • Пловдив

Запазила си е час за петък в специализирана частна клиника в Бургас. Близо била до тази, в която работи този доктор. Като мине прегледа, веднага ще ми звънне и ще пиша какво са казали. За по-рано просто не е имало час.
[/quote]
Стискам палци и съм убедена, че всичко ще е наред. Дано момичето не се притеснява много, че се отразява и на бебчето.

# 80
  • София
Лурдес, не знам за килограмите.
С дъщеря ми забременях лятото. Качих 25 кг. Със сина ми забременях есента. Килограмите пак бяха толкова, но може и съвсем малко повече.

# 81
  Това е много относително за килограмите. Както всяка една бременност протича по различен начин, така и качените килограми са различни. щом бебето върви добре и АГ- то ти не казва нещо не мисля, че трябва да се притесняваш за това.

# 82
momi4eta mnogo vi blagodarq,no govorih s ginekologa i si napravih klizma taka me oblek4i,znam,4e dosta rano q napravih bremenna sum v treta sedmica no ako vi kaja kolko zle mi be6e dano da se opravq,blagodarq vi.

# 83
  • област Варна
Hu6ka я си помисли пак. Бременна си в 3 седмица или са минали 3 седмици от зачеването? Или ти е тооолкооова ранна овулацията, че наистина си в 3-та седмица и си успяла да видиш положителен тест за бременост?

# 84
mila tri semici ot za4evaneto:)Za6to?

# 85
  • София
Hu6ka, за последно - пишете на кирилица.

# 86
Лурдес, аз качих 8 кг. Щом бебето е добре нчма смисъл да се притесняваш.

# 87
ako mojeh 6tqh da go napravq ne mi e nared komputara i nemoga da pi6a na kirilica,ne e naro4no razberete me i ne se surdete.

# 88
  • област Варна
Hu6ka защото не си в трета, а в пета седмица - за това попитах. А за кирилицата има един куп кирилизатори в тоя интернет. Гугъл е голямо нещо и на латиница да го питаш, пак ще ти каже къде да си намериш кирилизатор.
А извинете то и в сайта има, ама че съм глупава.
Hu6ka като си пишеш съобщенията горе, където е менюто до бутон ИЗХОД има едно такова квадратно с различни цветове EN, BP, BG. Ако се смятате за българи пишете на български.
Ако случайно не знаеш как се борави с горецитираното квадратче, натиска се върху него с левия клавиш на мишката и си пишеш на кирилица.
ВАЖНО! Като си напишеш съобщението си го цъкни пак на EN, че в някой форуми има бъг и като затвориш страницата продължаваш да си пишеш на кирилица.
Извинявам се за офф-а, обаче идвам от доста цивилизован форум, където БЪЛГАРСКИЯ и смислените въпроси са на първо място.

# 89
ти май не ме харесваш много,май знаеш по добре от мен на колко съм,ама на толкова много не съм;)Много си мила благодаря все пак.

Общи условия

Активация на акаунт