Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 020
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Е, ако си на 135 - може  Joy Шегувам се  Hug

# 286
  • Талант на 2012,2013 г.
 smile3533 newsm62 newsm51Не. Ама гоня 50. И хич не ме е срам да го кажа... Joy

# 287
За съжаление, при мен няма резултат - получих кафяво течение и след работа ходих на лекар. Според нея е имало оплождане /прави ми тест и беше положителен все още, ала с изключително слаби стойности/, но не е успяло да се закрепи и сега с цикъла трябвало да се изчистя. Ще изчакам да ми свърши и ще ходя на лекар, за да видим дали наистина всичко е ОК и следващите месеци ще пробваме пак. Половинката е разочарован, а и на мен толкова ми се искаше. Важното е да сме живи и здрави. Имаме достатъчно време - на 32 г. сме, а и планирахме следващото бебе чак за около 40-те, пък по-рано се престрашихме.
Успех на всички!

# 288
Момичета, преди малко ходих на ФМ , всичко е наред, само , че малко ме притесни , че по размера на бедрената кост сме около 2сед назад, по размера на главичката си отговоряме точно на седмиците, и общо взето по осреднените размери на ехографа отново си отговаряме на седмиците!Само тази бедрена кост ме притеснява newsm78

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 21:25 от mari:)

# 289
А не трябва! Всичко си ви е наред.

# 290
  • София
Момичета, преди малко ходих на ФМ , всичко е наред, само , че малко ме притесни , че по размера на бедрената кост сме около 2сед назад, по размера на главичката си отговоряме точно на седмиците, и общо взето по осреднените размери на ехографа отново си отговаряме на седмиците!Само тази бедрена кост ме притеснява newsm78

Съвсем нормално, и при сина ми беше така, роди се съвсем пропорционален. Laughing

# 291
Благодаря ви за отговорите момичета  bouquet

# 292
  • в Кошера
mari:), и на мен ми вкараха такива мухи в главата, та се бях ошашкала здраво, НО в крайна сметка бебка си се роди съвсем съразмерна и пропорционална  Peace
Не се тревожи  Peace Всичко ще е наред  Peace

# 293
Здравейте,искам да попитам на някой има ли с такъв случай като моя.Още преди цикъла усещах нещо различно,така не ми дойде правих тестове все отрицателни.ходих на преглед и ми каза че имам плоден сак 8мм и 4 седнмица,накара ме да направим тест пак илзлезна отрицателен

# 294
Е, и? Нали доктора е видял плоден сак, с размери 8 мм, отговарящ на 4 г. с. Какво те тревожи, че теста е отрицателен ли? Не ми се е случвало, но пък нивото на ЧХГ може да не е достатъчно високо за да отчете, теста да е повреден или ти да не правиш нещо както трябва. На мен и не ми стана ясно защо лекар, който е видял сак на ехограф ще те кара да правиш нов тест. Може и да не е лоша идея да посетиш още един гинеколог. Успех!

# 295
Здравейте,искам да попитам на някой има ли с такъв случай като моя.Още преди цикъла усещах нещо различно,така не ми дойде правих тестове все отрицателни.ходих на преглед и ми каза че имам плоден сак 8мм и 4 седнмица,накара ме да направим тест пак илзлезна отрицателен
И аз бих те посъветвала да потърсиш още едно лекарско мнение. Недоумявам как с ехограф се констатира бременност и въпреки това лекарят настоява за тест.

# 296
здравейте, аз пък искам да попитам следното-  когато ехографията показва че бебто върви с 1 седмица по-голямо , това значи ли че раждането ще е по- рано , в смисъл коя дата е по-достоверна- тази или онази спрямо посл. менструация? newsm78 че да си правя сметките , аз си мисля че време има , а то да не се окаже изненада

# 297
  • област Варна
Нито едната от двете дати не е достоверна според мен. Бебето ще си излезе когато реши. Ехографията е мерене на сенки, я апарата е стар, я доктора не го е измерил както трябва, я е по-дълго от обикновените средни стойности.
Щом се притесняваш за време да разбираме ли, че си в края на бременността.
А има и нещо друго - доста малък процент, мисля около 5 % беше, от бебетата се раждат на термин, така че не се надявай от сега да знаеш точната дата, освен ако нямаш насрочено секцио. Въпреки, че и там не е гаранция... някой бебета тръгват да излизат нормално преди насрочената дата.

# 298
здравейте, аз пък искам да попитам следното-  когато ехографията показва че бебто върви с 1 седмица по-голямо , това значи ли че раждането ще е по- рано , в смисъл коя дата е по-достоверна- тази или онази спрямо посл. менструация? newsm78 че да си правя сметките , аз си мисля че време има , а то да не се окаже изненада
Не, не значи, че раждането ще е една седмица по - рано. Датата на термина е ориентировъчна и се смята при 28 дневен цикъл,ако овулацията ти е била по - рано или по - късно, съотвено и термина ще е така, но никой не го знае това. въобще не е задължително да родиш точно на термина, може да преносиш, може и по - рано да родиш, това бебето си го решава, не си прави сметки Simple Smile Леко раждане ти пожелавам.

# 299
нормално ще раждам, както и първото ми дете, е в 30 седмица съм, има време,  ама довършваме ремонти, още нищо не съм взимала за бебето- и да знам как да се организирам, иначе и на феталната др.марков ми каза че върви по-едро с  1 седмица, и следящата ми лекарка вчера същото каза

Общи условия

Активация на акаунт