Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 212
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
всъщност сега като се замисля аз взех общо три болнични след раждането - 1 за изравняване за пренасянето от АГ-то, един от болницата и 1 от педиатърката за остатъчните дни...

# 646
  • София
daci83, за всякакви счетоводни въпроси можете да намерите отговор в тема Майчинството счетоводно - 33

# 647
Цветич, не бързай с теста. Изчакай 7 дни преди да го направиш. Така поне ще е сигурно.

# 648
Всяка бременна има право на 180 календарни дни + 45 дни преди термина.Така е по закон! След термина болнични издава АГ, където е протекло раждането

# 649
  • софия
Момичета Благодаря ви, вчера пак направих тест/ отрицателен/ , явно ще ми дойде всеки момент. Радвам се че идват почивни дни малко да попътуваме и да не мисля, че се усещам че правя глупости всеки ден тест #Crazy
Желая ви успешно бебе правене и хубави новини за тези който чакат такива Hug Simple Smile

# 650
Добър ден Simple Smileсега звънях да питам за 4D в Плевен.в Св.Марина ми казаха 40лв.,а в Авис Медика-80лв.защо има такава разлика в цената?може ли 4D-тата да са различни,има ли такива на които се вижда черно-бяло,а тоя в Авис Медика да е цветен например?Някакви отзиви за д-р Богданова?

# 651
  • Морска приказка
mikilotka84 ами то 4Д е цветно, няма друго  Wink.В София също в единия център прегледа е 60лв, а в другия 100лв. при добра апаратура и в двата центъра. Всичко се дължи на това с какви специалисти разполага центъра може би  Peace

# 652
Здравейте,
Искам да ви попитам , колко време след полов акт мога да си направя тест за бременност и да е верен?
Мисля ,че овулацията ми беше на 22,23 август,а ние павихме бебче на 21.август.

# 653
Здравейте,
Искам да ви попитам , колко време след полов акт мога да си направя тест за бременност и да е верен?
Мисля ,че овулацията ми беше на 22,23 август,а ние павихме бебче на 21.август.

Ако си сигурна, че овулацията е била на 22-23 направи тест в неделя най - рано.

# 654
Благодаря !!! Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ще почакам още малко!

# 655
Здравейте. Може и някой да ми помогне имам два въпроса.Пропуснах ранният скриниг и сега дойде време за късния. По принцип ме следят във Вита. Лекарката ми каза да отида на фетална морфология при доц Томова, доц Димитрова или д-р Марков. Звъннах и та ми казаха че тя скрининг не включвала и той щом не е направен 13-15 седмица не се правел вече.?????? и че нямат часове до 20 октомври. Въпросът ми е вярно ли е първото и как и къде да отида по-рано - трябва да си правя фетална морфология до края на септемврии началото на октомври. Мерси предварително

# 656
Здравейте. Може и някой да ми помогне имам два въпроса.Пропуснах ранният скриниг и сега дойде време за късния. По принцип ме следят във Вита. Лекарката ми каза да отида на фетална морфология при доц Томова, доц Димитрова или д-р Марков. Звъннах и та ми казаха че тя скрининг не включвала и той щом не е направен 13-15 седмица не се правел вече.?????? и че нямат часове до 20 октомври. Въпросът ми е вярно ли е първото и как и къде да отида по-рано - трябва да си правя фетална морфология до края на септемврии началото на октомври. Мерси предварително

Така като ти гледам лентичката си пропуснала срока и за втория скрининг - той се прави до 20 седмица, а и за втората фетална морфология също е минал срока - тя е 18-23 седмица. Може да си запишеш час за трета фетална морфология - прави се 28-30 седмица. И на трите места ли няма часове до 20 октомври?

# 657
  • София
Във Фемина можеш да запишеш час за по-рано, аз лично препоръчвам Врагалева. В крайна сметка ако е имало нещо няма да се е "скрило" задето са минали още 1-2 седмици, нали? Може и да греша, не съм изпускала дати и не знам Rolling Eyes

# 658

Така като ти гледам лентичката си пропуснала срока и за втория скрининг - той се прави до 20 седмица, а и за втората фетална морфология също е минал срока - тя е 18-23 седмица. Може да си запишеш час за трета фетална морфология - прави се 28-30 седмица. И на трите места ли няма часове до 20 октомври?

В шестнайста седмица съм - така че няма как да съм изпуснала втората поне според лекарката ми. И да ннкой няма часове- Томова и Димитрова нямат до 20-ти , а аМарков има след 26

# 659
Във Фемина можеш да запишеш час за по-рано, аз лично препоръчвам Врагалева. В крайна сметка ако е имало нещо няма да се е "скрило" задето са минали още 1-2 седмици, нали? Може и да греша, не съм изпускала дати и не знам Rolling Eyes

Да за нея ми казаха че има часове, но тъй като ме наплашиха че само тези трима лекари разчитали добре изследванията и затова питам. Мерси ще се насоча към нея.

Общи условия

Активация на акаунт