FarmVille - 28 тема

• 35 331
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Засях детелини и ми се падна веднага...

# 631
  • Варна
Моят си беше съвсем наред (имам белия жребец от мистериозните кутии преди време)....нооо сега съвсем излезе от строя  Rolling Eyes

# 632
И аз да се оплача, но от друго. В последните две фалшиви ферми (направени още уикенда) не ми дава да адвам съседи. Т.е. в едната успях да си стана съсед с основния акаунт и до там. В другата съм самосиндикалист (с кодово име петнула фер  Laughing). Пращам покани, приемам ги от други акаунти и нищо. Пращам от други акаунти, приемам ги в съответните ферми и...нищо.
Друг с подобни наблюдения?
Ужасно ме е яд че нямам 20 кеш в основната ферма-искам всички новости  Cry Повечето кеш си ги дадох за разни езера  Mr. Green Които сега обитават складовете  ooooh!
Луда съм, ама като ви чета и се успокоявам някак  Joy  Heart Eyes   bouquet

# 633
Луда съм, ама като ви чета и се успокоявам някак  Joy  Heart Eyes   bouquet

И аз хахахахах  Laughing

# 634
днес голям килипир сега пак влизам и всичко пак наторено - голяма далавера така  Mr. Green

Марто това за балоните мислех, че е майтап , ама уви  Mr. Green

засях 3-4 видa цвета - утре ще търся Mother Queen  Joy

# 635
Зяповядайте един среднощен подарък 2ФВ. http://partners.socialvi.be/partners/config/6411626cd4898b0d37e1 … ;network_user_id=  На края на линка сложете цифрите от вашето Ай пи във Феъсбук, ще ви се отвори клипче. Сложете накакъв коментар и дайте некст  Peace

# 636
още си нямам пчела  Cry , но интересно че при всяко презареждане на играта над кошера имам капка все едно ще я обирам /демек като на животните/ и като застана на нея и тя се изгубва  Rolling Eyes newsm78 , а като презаредя отново играта и пак си е там капката и като застана на нея пак изчезва  newsm78

# 637
  • София
Зяповядайте един среднощен подарък 2ФВ. http://partners.socialvi.be/partners/config/6411626cd4898b0d37e1 … ;network_user_id=  На края на линка сложете цифрите от вашето Ай пи във Феъсбук, ще ви се отвори клипче. Сложете накакъв коментар и дайте некст  Peace
Благодаря ти!   bouquet

# 638
Слава, благодаря, ама при мен (естествено  Confused) не се получава-на основния акаунт пише, че вече съм го взела (ама не е вярно, пък  Crossing Arms), а на допълнителен няма ефект (освен, че от отворен мистери гифт ми се падна кешче). Хм. Къде бъркам?

# 639
Зяповядайте един среднощен подарък 2ФВ. http://partners.socialvi.be/partners/config/6411626cd4898b0d37e1 … ;network_user_id=  На края на линка сложете цифрите от вашето Ай пи във Феъсбук, ще ви се отвори клипче. Сложете накакъв коментар и дайте некст  Peace
при мен не иска да зареди.И мен от няколко дена някой ме тори цялата .Много благодаря.

# 640
Слава, благодаря, ама при мен (естествено  Confused) не се получава-на основния акаунт пише, че вече съм го взела (ама не е вярно, пък  Crossing Arms), а на допълнителен няма ефект (освен, че от отворен мистери гифт ми се падна кешче). Хм. Къде бъркам?

Ми незнам аз нямах проблем , нали си сложи твойто Ай пи  newsm78

# 641
  • София
И мен от няколко дена някой ме тори цялата .Много благодаря.

А аз не благодаря. Заради такива простотии нито аз мога да наторя повечето си съседи, нито те - мен.

# 642
  • МАРС
Ето това ми е бялото еленче или каквото е там Simple Smile

А това ми е бялата катеричка, строила съм я непосредствено до другата

# 643
И мен от няколко дена някой ме тори цялата .Много благодаря.

А аз не благодаря. Заради такива простотии нито аз мога да наторя повечето си съседи, нито те - мен.
и ти си права  newsm78 newsm78 newsm78

# 644
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт