ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 573
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • някъде
Какво работят Зари и мъжа и там? Детето лесно ли свикна? Имат ли намерение да се връщат или там ще си останат?Ходите ли им на гости?

# 541
Ехеее вие к'во направихте тук бе  Mr. Green
много конспирации много нещо  Laughing
Валя добре дошла сред нас  Hug
С Паола ходихме до Кауфланд да понапазарувам и май мернах  адаша,ама не съм сигурна,адаш да не си руса мацка вече  newsm78 Mr. Green
Ния успех на теб с търсенето на работа  Hug
давайте да си спретнем една среща вечееее  Crazy

# 542
  • Видин
  Рони,благодаря и на теб!
  А някой на предната страница се жалеше,че темата била в застой! Wink
  Друго си е да се появи нов член на бандата,пък бил той и бабичка! Mr. Green

# 543
Привет момичета и добре дошла Валя.  Hug
Хайде и аз в конспирацията  Joy
Валя, ако си спомняш преди около две или три или може би 4 седмици  newsm78 седмици нахлух заедно с дъщеря ми (годинка и половина) в офиса ви, да разглеждам вертикалните щори и разпитвам за дограмата, а малко по-късно и баща ми влезе. Особено се интересувах от начина на пране на щорите.  Blush  Ако се сещаш, ей това съм аз.  Joy

# 544
  • Видин
Е не, страхотни сте  hahaha Hug

# 545
  • Видин
Сещам се, разбира се! Аз съм много добър физиономист,още повече,като имам за клиенти две готини дами! Wink Особено малката! Grinning
  Айде,чЕкаме някой друг да ме разконспирира! Май е крайно време да си сменя nik name на Конспируша! Mr. Green

# 546
  • Видин
Валя, дай някоя снимка и ще те разконспирираме още повече hahaha

# 547
  • Видин
Ooo,няма начин! Първо- свръх моите компютърни възможности е качването на снимки и второ- нямам много снимки,защото не обичам да се снимам.
  Освен това, каква конспираторка съм- със снимка в най-популярния форум!  Rolling Eyes
 Ама,айде,от мен да мине, вижте ме У фейса- Валентина Пенева!

# 548
пу-пу как потръгна темата,ама Вале ти си "главния виновник"   Hug много се кефя на хора с чувство за хумор,а ти си такъв човек,така,че се разписвай редовно в темата ни и ще ни е много приятно,пък и виж как живна,а на някоя от срещите ще те чакаме и лично да се запознаем  Hug

# 549
изпратих покана за приятелство на Валентина Пенева дано съм уцелила теб  Mr. Green

# 550
  • Видин
 А,да бе,кусур и аз "барабар Петко с мъжете",пардон, с майките! Mr. GreenШегувам се,разбира се!
  Винаги ми е много приятно да общувам с млади хора като вас. Все пак съм на 5х10 години, а не на 6,7,8 и т.н.х10 и не ми се говори за болести,лоши снахи и зетьове и малки пенсии! #Cussing out

# 551
Зори,Диди айде излизайте от фейса и се местете тук,да си по лафим,че моето домочадие спи,а аз съм се захванала да готвя една пи. супа и подобие на капама  Laughing докато си варя месцето нямам какво да правя  smile3506

# 552
Аз пък днес се отчетох с ризото и кекс.   chef
Приемам идеи за бърза и лесна вечеря, която да не е пържени яйца.  Whistling
И ако има някой просветен в тайнството "Пейпал", моля да ме светне как мога да местя пари от картата в акаунта и обратно.  Praynig

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 18:06 от Ена

# 553
Приемам идеи за бърза и лесна вечеря, която да не е пържени яйца
вАрени яйцЪ Laughing

# 554
  • Видин
Ена, ако имаш картофи и сурова наденица или кърначета, ще ти предложа много бърза и вкусна манЖичка.
  Картофите ги нарязваш как да е и ги курдисваш в тавата.Посоляваш ги,слагаш черен,червен пипер и каквито подправки обичате,1 буркан консервирани домати.Отгоре навиваш наденицата и печеш.Става ммммм...

Общи условия

Активация на акаунт