ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 570
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Мммм.. добре звучи ще трябва да я пробвам,по вкуса на мъжОто е  Wink
Мацки аз ставам да си правя манджичките,ще приша по-късно пак ,бай  Hug

# 556
  • Видин
Рони, душЪ, аз дося спах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green А мама се занимаваше с бебко.
Говорите за ядене, ама аз имам да свалям цял тон  Crossing Arms че сме на сватба септември и не искам там да присъства слон  Tired

# 557
Валюша добре дошла  bouquet
Аманита като те знам колко си слабичка, хич не ти вярвам че имаш да сваляш цял тон Wink
Рони, Ена хайде да видим манджите накрая като ги направите Party

# 558
Мерси за предложенията (Рони, моля ти сА, туй за мезе става само  Laughing).
Вече сманджих нещо бързо, аама няма да го споделям, да не се наложи да пращам бърза поща до Хамериканско.  Hug
Мими, честито! Браво на вас. Hug

# 559
Зориии ти ако имаш тон за сваляне  Shocked аз имам земното кълбо  Mr. Green

Миме,ако стане по представително на вид,ще ударя по едно фото  Wink

# 560
Мерси за предложенията (Рони, моля ти сА, туй за мезе става само  Laughing).
Вече сманджих нещо бързо, аама няма да го споделям, да не се наложи да пращам бърза поща до Хамериканско.  Hug
Мими, честито! Браво на вас. Hug
Хаха мерси че мислиш за бременния ми мозък Ена Hug Joy

# 561
  • Видин
Оо, имам за сваляне, имам, имам. В момента съм 55кг и адски много ми тежат. Свалила съм само 10кг в болницата  Crossing Arms Дано все пак поотслабна... пфу.
Аз правих едни сусамки, ама нещо не ми се получи първия опит. Утре пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И ще отслабна скоро...

# 562
  • някъде
Бяхме с детето навън, сега ще вечеряме, ще се къпем и така.....
Досега разглеждах снимките на една хубавица във фейса /Вале  Wink/ Hug и ми е мъчно че не е тук...
Момичета ако знаете как не ми се живее в този скапан Видин, но какво да се прави...засега сме тук, а след години може и да ни завее нанякъде Praynig
Зори айде не се оплаквай моля моля....ти ако имаш един тон аз какво да кажа с тези 10-15килца отгоре ooooh!
Мименце как се решихте на второ, кой ще помага, майка ти още ли е там Hug

# 563
Диди ние и двамата искахме второ и то да не са с голяма разлика Peace да мама е тук и татко също а след нова година ще очакваме и пенсионирана свеки та отбора с помагачи ще е пълен Mr. Green

# 564
иии пак аз  Mr. Green
да се похваля с манджите,станаха много вкусни,но не успях да снимам,че се изядоха веднага,даже допълнително слагах,нашите ни бяха на гости и останаха много доволни от вечерята,щом Паола си хапна една купичка от супата и порциика от капамата значи е било вкусно   chef

Хайде лека вечер мацки  Hug

# 565
  • Видин
Браво,Рони, ти си нашата кулинарна гордост! Grinning
Диди, радвам се,че се свързахте със Зари.
 Мими,доколкото разбрах,мъжът ти също е от Н.Загора.Дай малко подробности- къде живеят там,какви са родителите му.Аз съм излязла от там преди 32 години,но все пак си ходя поне 2 пъти в годината при родителите ми и брат ми.

Лека и от мен!Аз излизам на верандата /на Ново село сме/ да изпуша една цигарка и се трупясвам!

# 566
  • Видин
Който има време в излишък,може да гледа "малко" снимки на малката ми дъщеря Христина Евстатиева-Маврева  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1695259273419&set=t.1 … 590977&type=1
  На моите години човек се гордее не със своите,а с успехите на децата си!

# 567
  • Видин
Вале (надявам се, че нямаш против, че се обръщам към теб като към набор  Laughing), разгледах снимките още одеве, но изобщо не си спомням такова момиче от Л. Каравелов. Коя паралелка е била? Аз бях Б клас  Peace
Между другото, прекрасни цветенца имаш Simple Smile И аз съм любител цветар. Ама нещо напоследък ги зарязах моите и добре, че майка ми се зае с тази роля, че горките ми китки  ooooh!
Диди, ми че те и моите са 15 отгоре в момента  #Crazy Laughing

# 568
  • Видин
Зори,естествено,че няма да ме лельосваш,я! Twisted EvilТой,внука ми, казва на набори на дядо му по име, та ти ли!
  Нормално е да не я познаеш,защото тя след 13-14-тата си година, много се промени.
  А за цветята ...Моите "цветя" като се разбягаха ,аз си осиновявам други.На село в момента имам 8 сандъчета със сакъзи,китайски рози и т.н.,отделно тези в градинката.

# 569
Браво,Рони, ти си нашата кулинарна гордост! Grinning
Hug Hug Hug

На моите години човек се гордее не със своите,а с успехите на децата си!

Ееее ми нормално то си е за гордост с такава хубавица  Hug и аз много искам живот и здраве Паола да се занимава с танци,но ще видим дали ще я влече,абе здраве да е,пък ще видим  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт