ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Видин
 Joy Пак съм бляла някъде  Whistling

# 586
  • някъде
Vale imate li rolo 6tori- tezi koito se zakrepiat za dogramata s edni strani4ni ne6ta?

# 587
  • Видин
Ох на мен дограмата ми хлопа и искам да я сменявам. Дайте идея към коя фирма да се обърна  Rolling Eyes И ми обяснете голяма ли кочина се получава в крайна сметка? ТРябва ли да се изнасям някъде с децата  Tired

# 588
  • някъде
moiata e na rolplast i zasega sam dovolna

# 589
  • Видин
Ох на мен дограмата ми хлопа
Joy hahaha Joy Сори, но като го прочетох и не издържах Mr. Green Не мога да те посъветвам за фирма, защото има няколко във Видин. Може да огледате офертите Peace Не трябва да се изнасяте. Смяната на прозорец става за час - два. Примерно в спалнята махнах всичко около прозореца и метнах едно старо одеало на спалнята. Като свършиха, одеалото на терасата за тупане, прахисмукачка и готово. Малко повече може да се изцапа докато замазват, но и това не е болка за умиране. Peace
Не си блеяла, аз бях на новото заведение над Телеграфа, а ти мина с майка ти и трите деца, два пъти

# 590
  • Видин
ДА, аз го огледах това заведение, защото е ново и не подозирах за съществуването му  Laughing
Много ясно, че ще се смееш за хлопащата дограма, то това беше и целта  Mr. Green
А замазването и т.н фирмата ли го прави? Ще разпитам. Братовчед ми работи в Ролпаст  Rolling Eyes

# 591
  • Видин
Мисля, че не го прави фирмата, или поне не влиза в цената на дограмата Peace

# 592
  • някъде
ne go pravi firmata Confused

# 593
Ниа можеш ли да ми кажеш ти ли си избра светеца или сте правили някакъв ритуал (не знам как да го нарека)

Паола все има някакви премеждия и то все юни месец,а все пак това е нейния месец  Rolling Eyes

Днес ходих до църквата да питам попа и ми каза,че може да си избра светец,а друг поп ми каза,тъй като е Паола да е на Петров ден на Св. Петър и Св. Павел в италия на този ден 29.06. се чества Св. Паоло  и так и решихме да и правим светец на 29 юни - Петров ден  Simple Smile

Ако някой е по-запознат моля да ми каже,какво се носи в църквата в деня на светеца,има ли нещо по-специално което се прави,въобще ако се сещате нещо пишете  Peace

# 594
  • Видин
Рони, на мен ми хванаха светец като се прибих едно колело. Помня, че тогава майка ми меси питка. Обърнаха един трикрак стол и нарекоха всеки крак на светец. Аз се хванах за един от тях и те казаха, че са нарекли този крак на Спасовден. После ядохме и пихме, е само възрастните, аз бях малка Mr. Green Чувала съм че някой ходят на черква, но не знам точно как се прави това. Може да поровиш в нета или да потърсиш тема тук. Имам някакъв спомен че съм чела подобна newsm78

# 595
  • Видин
И аз знам, че се прави с трикрак стол  Mr. Green
Супер, че не го прави фирмата. Те само къртят  Twisted Evil а останалото  Close Close Close

# 596
  • Видин
  Диди разбира се ,че правим руло -щори.Ти ме питаш за тези с водачи. От снимките видях,че имате в една стая. Къде ги поръчахте и колко ви излязоха- професионално изкривяване! Embarassed Цената е по размер на прозорец,а не на кв.м. Има нови платове- мнооого готини.

Зори, наистина дограмаджиите не замазват след поставянето на дограмата.Ния е права.По-големия боклук е при свалянето на старата. Нашата я прави Илчо Картин,цеха му е по пътя за "Аско Деница" вдясно,с/у "злополучния пазар".Много сме доволни.Вече 6 години няма никакви проблеми като имаш предвид,че е алуминиева,при която поначало се получава конденз.

Аз май се поувлякох! Embarassed Ама пусто нали сега се занимавам с това. А иначе съм машинен инженер със стаж по специалността едва 6-7 години- просто дойде демокрацията!

# 597
  • някъде
Вале излезнаха ни 240лв за детскатал
Би ли казала колко са при вас за прозорец с три крила с размери от по 70/150см

# 598
  • Видин
Леле какво раздвижване настъпи като дойде Валето  Laughing
И аз мисля да заложа на алумин  Grinning На терасата е такава и не сме имали проблеми  Rolling Eyes
Аз пък що не хвана да си легна - да ме пита човек  Whistling ooooh!

# 599
  • Видин
  Зориии, виж ква готина седянка става! Ти - ша си лягам! Нали знаеш приказката за съня и спомените!

Диди утре мога да проверя,че таблиците ми са в компа в офиса.

А сега ,за да събудя заспиващите, да ви разкажа една случка с малката ми щерка-танцьорката.
  Миналата седмица ходили да на участие на една сватба. Танца й бил подарък за кума. Нищо неподозиращ, го курдисват на един стол насред дансинга. Излиза нашта с целия арсенал на кючекчиня и започва да играе. И така- 10 минути. Накрая му вързала кърпата с пендарите на врата и си тръгнала. През цялото време кума стои като препариран - ни ума, ни дума. Оказало се обаче, че е познат на мъжа й. И той го пита:"А ,бе, братче, ти си такъв купонджия и веселяк,що не стана да играеш и ти?Що си се удървил тъй?" А той отговаря:"Не ,бе братче, не се бях удървил ,бях се над...рвил!Как да стана да играя?" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт