ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 574
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Видин
 Embarassed Embarassed Embarassed Що не каза, че е за 18+ та да не чета  Joy

# 601
  • някъде
 Joy :hahaha
Зори имаш предвид децата ли да не го четат Mr. Green

Вале Хрисито е страхотна Peace Ния казва, че не я познава.....то аз не я познах на снимките, кво остава за нея.....ама ние със Зари бяхме на по 12-14 години, а тя беше дребусче, малко по-голямо от моя син сладурче Laughing

# 602
  • някъде
Вале а горе-долу няква цена да ми кажеш или не можеш

# 603
  • Видин
Ооо,иСФинете!!!  Embarassed Само,че никъде няма написано нищо за 18+. Всичко оставям на вашето подсъзнание!!!

# 604
  • Видин
 Каквато цена сънуваш тая нощ- това ще е! Mr. Green ШегуФка!!!Утре ,ако искаш ми звънни в офиса.В къщи нямам таблиците за изчисление. Тел. е 600 257.

# 605
  • Видин
Здравейте и от мен. Скоро не съм писала, но ми се насъбраха доста неща. Вале може да се видиме някой ден по съседски, аз живея в блока срещу офиса ви. Аманита нашата дограма е на Мултистрой - офиса им е зад бившото бистро Валдо. ПВЦ и съм много доволна, нямам никакъв мухъл на терасата. Фирмата ни свали старата дограма, работят чисто а после си търсиш майстор за измазването.

# 606
  • някъде
Вале не е спешно, утре вечер ще ми кажеш Peace

# 607
  • Видин
Абе я да си спретнем една седянка при Валето, глей ква хубава компанийка се заформихме Whistling
Много интересна случка. А това че ние сме с мръсно подсъзнание си е наш проблем hahaha

# 608
Ииии аз като Зори се чудя що не си ударя един душ и да лягам,ами си висяяяя туккк  Crazy,ама нали знаете приказката "ВЕЧЕР НЕ МОГА ДА ЗАСПЯ , СУТРИН НЕ МОГА ДА СТАНА"  Crazy Mr. Green

# 609
ееееееее нееее това не може да не се отбележи:

.•º Р О Н И º•., Niya_Petrova, Валюша (+ 2 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.   

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

редакция :
.•º Р О Н И º•., Evita, Niya_Petrova, Валюша (+ 3 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 610
  • някъде
.•º Р О Н И º•., Evita, Niya_Petrova, Валюша (+ 3 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема
 Joy
4удно кои са тези скритите дето са се скрили hahaha

# 611
  • Видин
Рони, той моя син е така. Вечер не можем да го укротим до 12ч, а сутрин не мога да го събудя за градина. Оп поправка, става без проблем, само ако му кажа, че идва дядо му и го взима за Синаговци Mr. Green Еми така е. Айде сега ми благодарете, че разконспирирах Валя и написах първия пост преди 2 дни Crossing Arms
Опа а коя е ЕВИТА?????????

# 612
  • Видин
   BubaD, вероятно си разбрала,че съм Великия конспиратор! Виждала съм те много пъти с куклата Рая да минавате покрай офиса. Май и майка ти познавам.Докато живеехме в Панония бл.4 май бяхме комшии.

И следващия път като излизате, се обадете.Само да не е утре,щото моят мъж утре е в София и аз съм сама! Нали се сещаш каква опашка от мъже ще има! Joy Няма да ми разваляте срещите,я! Mr. Green

# 613
Айде сега ми благодарете, че разконспирирах Валя и написах първия пост преди 2 дни Crossing Arms

Тенк юююю  Mr. Green

# 614
опааа айде и аз в кюпа с конспирациите  Mr. Green Валя в кой вход сте живели,аз преди да се омъжа живеех там  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт