ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 473
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • някъде
добре дошла на новата видин4анка
а защо се върна след 10 години във Варна?
Ние не знаем къде ще ходим- може до Враца за 2-3 дни ш един комплекс, но моя мъж иска да оставим детето на майка ми и да ходим сами Thinking

одеве изгорих с горещо олио крака на мойто мъжле ooooh!

# 691
  • Видин

Ние мислиме да заведеме Рая на море малко да заякне преди да почне детска и сме се ориентирали към Обзор,искахме на св. Константин и Елена но бяха свършили картите.Но и при нас зависи от това кога ще пуснат тати отпуска че при тях е малко сложно а и в момента сме в процес на смяна на жилището та ще видим как ще ги съчетаем двете неща.

# 692
Добро утро, мацки  Wink
Ена, аз жокерчето ти го дадох вече- Дунавци  Crazy
Диди, не мога да ти отговоря с едно изречение, но основен проблем бяха финансите, след 10 години на квартира, мизерстване и лишения. То студентския живот ок, но когато става въпрос за семейство и дом, нещата стоят по друг начин.
Благодаря на всички мацки за топлото посрещане  Hug
И се вясвайте по-често, къде скитосвате в тези жеги? Mr. Green

# 693
Дунавци, Дунавци, ама то една Лепотица ли има в Дунавци.  Joy
Хайде кажи име, години, училище, снимка, нещо да се ориентирам.  Crossing Arms

# 694
  • Видин
.... къде скитосвате в тези жеги? Mr. Green
След малко отпрашвам за Синаговци. Ти къде живееш във Видин newsm78

# 695
Ния, не живея във Видин. Искахме да си купим къща в Дунавци, но нали е  ''Oringe County'' и цените са високи, та си купихме къща в Динковица. Там се подвизавам... Имам голям двор и райграс, така че винаги сте добре дошли с децата на една форумска среща, само дето от моя страна няма още деца, но пък имам 2 кучета  Joy
Другите наистина ги е напекла жегата, никакви ги няма........ Sick

# 696
  • Видин
Лепотица, тъкмо се чудя на кого да оставя децата за няколко часа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Препоръчайте ми ортопед  newsm78

# 697
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Искахме да си купим къща в Дунавци, но нали е  ''Oringe County'' и цените са високи

хехе минало покрай ориндж каунти! ама и мъжо отсега мечтае как като одъртеят свекитата и почне да им надвива ще си направи там райграс, басейн, беседка, барбекю  Crazy

АМАНИТА, давай децата, отгледала съм едно, имам опит и съм фрий  Hug

ортопед има един в поликлиниката, бивш завеждащ отделението в болницата, забравих му името сега. мъжо като си троши пръсти, ребра, там ходеше  Peace

# 698
  • Видин
       Зори, за какъв проблем ти трябва ортопед? Цолов е добър,но след смъртта на жена му наскоро, не знам в каква кондиция е.Калчев- не, за завеждащия отделението/ не си спомням името му/ ,който дойде от Б-ик ,също съм чувала добри отзиви.

А що се отнася за отпуските - кво беше това "отпуска"? newsm78 От години не сме ходили на почивка в истинския смисъл на думата. За по една седмица в годината си ходим в Нова Загора и ...туй-то! Но определено ми липсва една релаксираща ваканцийка, без значение къде.

Лепотица, поздравявам ви за избора да си купите къща на село! Ние вече повече от година живеем на Ново село /пътуваме всеки ден до Вд/- е, няма по-готино нещо да живееш в къща!

# 699
Адаш /Валюша/, ако знаеш колко съм ти благодарна за думите  Hug
Когато изявихме желание за къща всички ни се смееха, но не знаят какво изпускат. Няма такава релаксация, а и сме на 10км. от града.  Аз във Варна пътувах до работното ми място по-дълго  Grinning
amanita давай ги, но имам опит само с кучета, за сега  Laughing
тъкмо да правя сухи тренировки.
Относно ортопедите-никаква идея нямам, даже нямаме още личен лекар,а месеца почти замина, ако знаете някой добър свиркайте силно  Mr. Green

# 700
  • Видин
Аз също съм много доволна от Цолов, не знаех за жена му че е починала. А също така съм водила малката при Томов на консултация когато беше на  1 годинка, чула съм че той е подобър лекар за деца.

# 701
офиса ни е зад паркинга на ТПК"Боян Чонос" до музея.

Crazy аз малко бавно загревам! имаше едно момче Димитър, взимаше щори от вас за водстрои...
ше се сетя аз  Blush

# 702
Жееегаааа,жееегааа в центъра на Виииидиииннн  Crazy
ей откачам от скука и горещина   Crazy

оххх и аз искам пак моренце,но мъжото се е хванал да санира сега нашата къща,а тия 3 етажа докато се саират,да направи други тераси,че старите не ми харесваха и ще стане септември месец,и тази година може и да го пропуснем  Rolling Eyes,а Паола много иска да идем пак миналата година си изкарахме супер,още тайничко се надявам да свършим с къщата поне до средата на август да успеем да скокнем поне за седмица  Mr. Green

Вале
(лепотицата имам предвид)  Mr. Green браво за избора и аз много обичам да си ходя на село,то моето е на 5км. от Видин де и си е доста оживено и пълно с млади хора,двора ми е голям и при нас всичко е с райграс,Паола има там пързалки,друсалки,басейни и т.н. и тя много се кефи като си ходим,а и си ми е по спокойничко там,пускам си я на улицата сама да си тича,скача,а тук както живеем на главната и минават покрай нас с 200км. държа виншната врата под ключ,че ме е страх на не излезне на улицата,че има камара малоумници дето избиват комплекси с колите си и високите скорости  ooooh!

Аре,че се олях спирам  Stop

Баййййй  Hug

# 703
абе хубаво си е къща с градинка...  Party

аз да се доизкажа за ортопеда: мъжо сега се събуди и каза, че тоя в поликлиниката, дето той ходИ при него, не е добър  Shocked Петко Каменов според него бил кадърен  Peace

# 704
Забравих да честитя рождения ден на Стелчето   bouquet
Бъди жива и здрава и много,много обичана майка и съпруга Hug

Общи условия

Активация на акаунт