ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 585
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • някъде
Ния  Praynig стискам Hug
Зори  Hug надявам се всичко да се оправи Praynig
Ния маика ми беше- работи в денонощния Юпитер Laughing

# 526
  • Видин
Диди, значи от там ми е позната Mr. Green

# 527
  • някъде
Диди, значи от там ми е позната Mr. Green
Joy

# 528
Тук съм мацки,чета ви редовно,но от разходки нямам време за писане  Blush Crazy
при нас всичко е на 6  Wink в неделя празнувахме третия  рожден ден на Паола  Heart Eyes,партитата бяха 2 едно за деца и майки и друго вечерно та такава подготовка му дръпнах,че последния месец се занимавах само с това,толкова се бях вманиачила за една украса от хартиени цветя,та чак до София в JUMBO ходих за тази хартия,че тук я няма,абе луда работа  Crazy но нали е партито за моята кукла и трябваше всичко да се изпипа,ето снимчици на който му се гледат
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.219404418083483.63866.100000417781751

Ния стискам палци и аз  fingerscrossed успех  Hug

Зори и на теб успех и търпение,че с 3 дечица не знам как се оправяш  Hug

За срещичка през уикенда съм навита  Peace

Лека нощ и сладки сънищаааа   love001

# 529
тц,тц ...
тъкмо си викам,че темата потръгна и вие пак спряхте да пишете  Crossing Arms
Паола днес така се задави с парче пица,че ми изкара акъла,наложи се да и бръкна в устата да повърне за да може да си поеме дъх,ужас направо  Rolling Eyes тя много се лигави с водата и постоянно и правя забележка да си изяде всичко от устата и тогава да пие,но кой ли те слуша  Crazy
Дано се оправи топва време,че вкъщи не ни свърта,добре,че поне все още са и интересни новите играчки от РД да се занимава с тях,надула съм и един батут вкъщи,оп'нали сме и една палатка абе луда работа,но поне се занимава  Laughing

# 530
  • Видин
Рони, ужас  Shocked
Ния, какво стана? Стискахме палци...

# 531
  • Видин
Ходих да си търся работа, че след 2м ми изтича договора по заместване в пощата. Но търсям само сервитьорки, готвачи и т.н. Но ще видим. Дано се освободи в пощата нещо

# 532
  • Видин
    Ех,Ния, разсконпирира ме ти и това си е!Агент Колев от "Стъклен дом"-ряпа да яде! Laughing
   А  само надничам,защото вие сте готина компания от млади мами,а аз съм баба на 10-годишен внук! Embarassed
    И тъй като доброто възпитание "повелява" да се представя-ето:
   Казвам се Валя и ,както е видно от аватара ми, вече 30 години живея във Видин/ от Нова Загора съм/.Имам две дъщери.Голямата е 81-и набор и сега живее в Лондон с внука, а малката/род.1986г./ е омъжена във Варна и с мъжа си имат вариететен балет. Аз работя при мъжО/както е прието да се нарича половинката във форума/.Имаме малка фирма за щори и окачени тавани.
  Диди,аз съм майката на Зари от съседния вход!
   Ами това е ,мили дами! Цопнах се и аз при вас!
Ако приемате баби,ама млади- значи вече съм в отбора! Laughing

# 533
  • Видин
Валюша, страхотно чувство за хумор имаш  Laughing Добре си дошла, разбира се! Simple Smile
Аз съм колкото малката ти дъщеря  Mr. Green
Коя е вашата фирма, че може и да се възползваме от връзките в нея  Laughing

# 534
  • някъде
 Hug Валюша добре дошла при нас  bouquet
Как е Зари?

# 535
  • Видин
    Ех,Ния, разсконпирира ме ти и това си е!Агент Колев от "Стъклен дом"-ряпа да яде! Laughing

Еми то си е ген. Дядо ми е бил към разузнаването преди много години Mr. Green
Няма значение че си баба на 10 годишен внук. Винаги си добре дошла и ще ни е много приятно  bouquet Аз съм набор на малката ти дъщеря. Може и да я познавам. Как се казва и къде е учила newsm78

# 536
  • Видин
   Ния, благодаря за милите думи и топлото посрещане! Hug
Дъшеря ми се казва Христина и завърши 6-тото с хореография. А до 7-ми клас учеше в "Любен Каравелов".

# 537
  • Видин
Диди,amanita, чак сега видях постовете ви! Embarassed Благодаря и на вас ! Hug
     Диди, Зари е добре.Работи, а Доби/ внука ми/ ще завърши 2-и клас там след месец. В UK учебната година продължава до края на юли,защото на всеки месец,месец и половина имат ваканция.
    amanita, офиса ни е зад паркинга на ТПК"Боян Чонос" до музея.Заповядайте,когато решите!И за да се издам до край, аз те познавам още когато беше бременна с Габи.Идвахте в офиса в Ровно/ където работех/ с майка си и баща си да си търсите климатик.

# 538
  • Видин
Леле, каква конспирация цари тук  Mr. Green
Валюша, а откъде знаеш, че съм била аз? Може би съм пускала снимки тук?  Laughing
И аз съм учила в "Любен Каравелов". Имахме една Христина в класа - много високо момиче. Но едва ли е тя  Grinning

# 539
  • Видин
  Конспирация не,ами и отатък! Mr. Green
  Да,разпознах те от снимките. А дъщеря ми е "кинта и 1/2" Laughing,има- няма 1.60м.А докато учеше в "Любен Каравелов" тренираше състезателни танци при Наско Балъкчиев.

Общи условия

Активация на акаунт