ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 582
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Видин
Евита е една мацка от отчетната на Габи. Явно мен следи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе тука ще се окаже, че всички сме роднини и се познаваме  hahaha Joy

# 616
  • Видин
   BubaD, вероятно си разбрала,че съм Великия конспиратор! Виждала съм те много пъти с куклата Рая да минавате покрай офиса. Май и майка ти познавам.Докато живеехме в Панония бл.4 май бяхме комшии.

И следващия път като излизате, се обадете.Само да не е утре,щото моят мъж утре е в София и аз съм сама! Нали се сещаш каква опашка от мъже ще има! Joy Няма да ми разваляте срещите,я! Mr. Green

Разбира се че ще се обадим, майка ми все още си живее там, ти в кой вход си живяла.

# 617
  • Видин
   Благодарности и от разсконпирираната Hug

Айде, сега да разсконпирираме още няколко скрити-покрити и почваме нова темаааа! Grinning

BubaD, във вх.Е

Зори, ами то в това голямо село,макар и от градски тип- кво очакваш!

# 618
Зори ми ще те следи я като ти е прочела предния коментар за 18 + и е станало любопитно кво ли е писало  Joy Joy  Joy

# 619
  • Видин
Зори ми ще те следи я като ти е прочела предния коментар за 18 + и е станало любопитно кво ли е писало  Joy Joy  Joy
hahaha
Аманита, ми то Видин е малък, поне по кръчмите сме се засичали hahaha hahaha hahaha
Ей човек не може от вас да си гледа филма. Добре, че е на компа Mr. Green
Айде на бас, че Йо, Рени и другите които не са писали отдавна, няма да повярват колко много сме изписали за 2 дни bowuu

# 620
  • някъде
още 7-8 странициииииииииииииииииииииииииииииии Party
пишете, пишетеееееееее hahaha

# 621
мацки много ми е приятна вашата компания,но моя бонбон заспа днес по -рано и утре рано рано  (много рано,много нещо)  Mr. Green ще ме събуди да и правя закуска така,че лека нощ от мен  Hug

# 622
  • някъде
лека и на нацункаш тоя бонбон  Hug

# 623
  • Видин
   Момиченца и аз отивам да положа телеса! Laughing

Лека и...умната!!! Joy

# 624
  • Видин
Ако ли не - русата  Mr. Green
Хайде аз нахраних дребното и отивам и аз да положа телеса  hahaha

# 625
и азззз лягам вече се изкъпах,облякох пижамката и  в  smile3524хоризонтално положение

# 626
  • Видин
  Май всичко живо се е изпокрило в жегата или маа по задачите! Laughing

Аз умирам от скука! Sad Тия хора не им ли пече, че да дойдат да се "позащорят " малко! Cry

Диди , по тези размери,които ми даде, с най-евтиния плат, щорите излизат около 140 лв.

# 627
  • Видин
Вале, да те ползвам че така и така сме на тема ремонти и щори  hahaha
На алуминиева дограма не могат да се сложат обикновените метални щори, нали? Трябва от плат?

# 628
  • Видин
   Зори, напротив слагат се.Дори има модел, при който щората влиза плътно до стъклопакета. А иначе обикновените стават на всякакъв дограма. От миналата година има нов модел обикновени щори, при който ламелите на щората са застъпени по- нагъсто и не прозира почти никаква светлина.

# 629
  • Видин
А има ли възможност да си ползвам старите щори? Сега го сметнах. 500лв дограма, 400лв щори  Tired което е нечовешко  Confused

Общи условия

Активация на акаунт