Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 057
  • 709
  •   1
Отговори
# 165
Да се похваля - имам резервация за "Орлов" от 01.08 до 08.08 newsm44
Леееекичко се бях притеснила, тъй като от вчера звъня по агенциите и пращам запитвания и всички ми отговарят почти едно и също - места има след 13.08. Днес случайно и без да се надявам на нищо минах през офиса на поредната туристическа агенция и...се оказа, че някой се е отказал и аз се сдобих с резервация Mr. Green
И тъй, какво беше за Орлов? Нямаше междинни хранения и баните били мизерни... не за друго, ама да съм подготвена.

# 166
  • В светлината на слънцето
И тъй, какво беше за Орлов? Нямаше междинни хранения и баните били мизерни... не за друго, ама да съм подготвена.

Междинни хранения наистина няма, но наши близки, които вече се върнаха от там казаха, че храната е предостатъчно (меню - виж няколко страници по-напред за "Добротица", всичко е 1:1, без междинните храни) и няма проблем (стига да предупредиш) да изнесеш от обяда или закуската разни нещица, подходящи за междинно хапване на малки деца. Това естествено, ако имаш такава нужда.
Ето я и банята  http://www.holidaycheck.co.uk/hotel-Travel+pictures_Hotel+Orlov- … ediaId=1157283244
За мен лично си е напълно нормална баня. Въпрос на гледна точка и нагласа. Миналото лято бяхме в "Славуна", който е малко по-висока категория (готвят го за 4 звезди), и честно казано баните там не са кой знае колко по-добри. Били сме и в други хотели. Само тези в "Калиакра" и "Фламинго гранд" имат наистина по-луксозен вид. Останалото е еднотипно с тази разлика, че едните имат вана, а другите - не. Но пък вана в хотел (дори и Хилтън) човек трябва да е луд, за да ползва.
За чистенето нашите приятели казаха, че е на много добро ниво - всеки ден чистят и сменят кърпи, през 2 дни спално бельо. Стаите били реновирани доста приятно. Детската анимация в момента се славела като една от най-добрите в курорта. Стаите били доста просторни и със страхотен изглед.
Ние сме там от 7 август и аз лично съм много положително настроена. Особено след разказа на приятели, които знам, че са от претенциозните и гледат под лупа всичко. Peace

# 167
lulumba , благодаря ти Peace
Всъщност, ако иска човек винаги може да намери кусури, така че... Аз лично възнамерявам да тръгна с нагласата, че ние си починем добре, детето ще се забавлява ...изобщо такива хубави неща Wink Ако и времето е хубаво и сме здрави съвсем всичко ще е наред Party
Ама плажа на хотела защо е толкова далеч от самия хотел Thinking само това малко ме издразни, ама здраве да е...

# 168

Ама плажа на хотела защо е толкова далеч от самия хотел Thinking само това малко ме издразни, ама здраве да е...
Просто точно пред хотела се пада свободна зона. Късмет. Свободните зони и чадърите се редуват, почти еднакви са на големина. Това е част от чара на Албена, според мен - огромните свободни зони.
Минзи, чакам с нетърпение разказа ти.

# 169
  • София
..........- всеки ден чистят и сменят кърпи, през 2 дни спално бельо. Стаите били реновирани доста приятно.
Да вметна само,че при нас за 5 дни в Компас и вече 4-ти ден в Панорама абсолютно всеки ден чистеха стаята и тераса и всеки ден сменяха кърпите... Simple Smile

# 170
  • Mostly in my mind
Ева, в Панорама или Компас има ли фитнес?

# 171
  • София
Ева, в Панорама или Компас има ли фитнес?
Мисля,че не,но ще попитам след малко и довечера ще пиша.  Peace

# 172
Момичета, някакви идеи какво ще е времето от понеделник ?
Из целият нет инфото е различно newsm78
Кло, забравих да те питам - има ли къде да паркираме колата при Оазис newsm78

# 173
Момичета, уж нямаше места.Днес направих резервация за х-л Мура от 25.07 през Съни тур.Утре ще платя,но не попитах цялата сума ли трябва наведнъж.
Да ви попитам - да се обадя ли в хотела да проверят има ли резервация на моето име или да превеждам парите.
Гадовете ми казаха,че точно за този период няма места никъде, освен в Орхидея, въпреки,че им поръчах изрично за първа линия, поради факта, че сме с малко дете и съм бременна. Нямам думи просто.

# 174
Момичета, уж нямаше места.Днес направих резервация за х-л Мура от 25.07 през Съни тур.Утре ще платя,но не попитах цялата сума ли трябва наведнъж.
Да ви попитам - да се обадя ли в хотела да проверят има ли резервация на моето име или да превеждам парите.
Гадовете ми казаха,че точно за този период няма места никъде, освен в Орхидея, въпреки,че им поръчах изрично за първа линия, поради факта, че сме с малко дете и съм бременна. Нямам думи просто.

Защо не се обадиш, може да ти сменят хотела. Ако и ти си резервирала през "Съни турс" разбира се.

# 175
  • Sofia
Момичета, уж нямаше места.Днес направих резервация за х-л Мура от 25.07 през Съни тур.
Гадовете ми казаха,че точно за този период няма места никъде, освен в Орхидея..

Ха-ха, на мен пък за Орхидея и Магнолия ми казаха, че няма в този период и резервирах чак от 16 август в Матнолия от ваканция.бг

Явно трябва да звъниш на сто места. А най-много съжалявам, че не звъннах направо в хотелите.

# 176
Ами едва ли ще го направят-ако прочетеш постовете ми напред ще видиш каква перипетия изкарах за да ми сменят веднъж хотела. Но все пак не казаха,че има свободни по първа линия. А в хотелите не съжалявам,че не резервирах защото нямам възможност да платя 100% от сумата наведнъж. Не разбирам само защо въртят и лъжат така...Както и да е-платих си всичко вече и получих ваучер, ама егати гадовете.... Tired

# 177
Аз преди да резервирам, звънях в 2 от хотелите - дори нямаш телефонна линия, ако мога така да се изразя.

Стихия - не се ядосвай, трябва да има обяснение за случилото се, надали е било умишлено Thinking

# 178
Все пак опитай  Peace Друго си е в хотел първа линия, много по-удобно е вместо да се тъпчеш в бусчета. А и за "Мура" не се чуват лоши отзиви.

# 179
Не мисля да опитвам-аз се изпоядосвах до сега, да стартирам наново за един умрял хотел-като чета тук в темата все повече ми се иска да не бях резервирала в Албена-не видях никакви чак така суперлативи за хотелите-като влязох в темата за Гранд хотел Варна ми се стопли душата-хората там са напълно доволни и от Ол, и от обслужване... явно тази година с тоя късмет Константин и Елена бият Албена. До сега чета само за гадни румънци и ентеровируси и се стряскам къде отивам. Ще я видим Орхидеята-не съм от тези капризни хора,дето тормозят агенции или който и да е с постоянни претенции-сега нямам оправдание с платен и получен ваучер да искам местене отново, не мога така. Мислех си,че агенцията ще е коректна, като си кажеш изискванията,а ама както и да е. Обяснение си има,мен обаче няма да ме грее, като си мъкна корема по стълбите към Орхидея.  Mr. Green То обяснението си е за тях, как да се измъкват от разните клиенти, досадни като мен явно...понеже лесно се съгласявам на всичко...и вярвам лесно на всичко.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 23:00 от огнена стихия

Общи условия

Активация на акаунт