Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 091
  • 709
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да дам отчет за Компас,нашите приятели си дойдоха и аз веднага да се залепя да питам кое как е.Каза,че е било пълноо,но това не им е попречило.Чистели са им стаите,сменяли са им кърпите,хранат е била в изобилие,но е имало опашки на моменти.Имало много комари,каза ми задължително с апаратче в стаята и с лосион за детето.Е може за вгуст да няма толкова,но каза да си взема.Стаите са малки,но чисти,банята също.Тя не е супер претенциознна и каза за 45 лв толкова,даже предоволно.  Mr. Green Каза,че би се върнала отново,само да не е било толкова пълно.

# 196
Чакам с нетърпение поста на Минзухар , миналата година беше Магнолия критикуван, тази година е Арабела. Ще ми се да чуя кой хотел и е харесал?
А, не е само това - в Гръцката (или Кипърската, не помня) тема също има критики от нея за хотел  Peace
Което не означава, че не са били основателни.  Wink Просто Минзухар е човек, който се вглежда в недостатъците и не ги приема, за разлика от други хора. Понякога е добре човек да е взискателен. Във всеки случай по-добре, отколкото да се примирява с неуредиците и да ги приема за даденост.
Аз например можех да обрисувам много по-цветисто Оазис и сигурно щях да го направя, ако въпреки всичко не си бяхме изкарали добре. Пък и съм човек, който обича да извлича доброто от ситуацията, на това и акцентирах.

# 197
Кло, някой да е казал, че са неоснователни критиките? Затова писах, че ще ми е любопитно да препоръча хотел, който и е харесал. Това ще значи 100 % гаранция, че всичко му е наред. Е, кой не мечтае да попадне в такъв? Не е културно така да говорим така "зад гърба и", като се върне ще видим за какво става дума.

# 198
По въпроса за резервациите, аз също звънях на всички хотели на първа линия и всички ми казаха, че имат след 13-ти или след 16-ти.
Пусках запитвания към Съни и Албена Холидейз и двете фирми ми отговориха едно и също - има места в хотел Малибу, но честно казано цената ми се видя висока. Май и от още една агенция ми казаха за свободни места в Малибу.
Когато звъннах в Добротица ми казаха да се обаждам пак, защото имало вероятност да се освободи нещо. Между другото във всички хотели бяха много любезни.
Аз почти се бях отчаяла, че няма да си намерим места. Даже вече бях започнала да се оглеждам за почивка на друго място. Просто не очаквах да има такъв огромен наплив към Албена.
Миналата година резервирах 10 дни преди да тръгнем и даже избирах между няколко хотела.

# 199
Чакам с нетърпение поста на Минзухар , миналата година беше Магнолия критикуван, тази година е Арабела. Ще ми се да чуя кой хотел и е харесал?

В темата за Златни пясъци дава оценка 6 на "Болеро". Сигурна съм, че хотелът няма забележки, така, че можеш да ни се довериш  ако решиш да почиваш там  Peace

# 200
И аз предимно обръщам внимание на положителните неща, недостатъците в повечето случаи ги преглъщам и спестявам в отзивите- сега че мокетите някъде били захабени или какви били плочките в банята.... не коментирам.
Само веднъж съм коментирала предимно недостатъците на даден хотел (Долфин в К&Е), защото не беше по-евтин от алтернативите в комплекса, а имаше недопустими неща за 4* хотел.

# 201
Изабелка, и аз го видях този пост, ама Златните въобще не са ми любим курорт, а и посочения хотел ми е над лимита. Може би има значение цената в крайна сметка. А и хотелите на Златните са нови /всъщност вече има доста нови/, а на Албена са си...соц.

# 202
  • Mostly in my mind
Да дам отчет за Компас,нашите приятели си дойдоха и аз веднага да се залепя да питам кое как е.Каза,че е било пълноо,но това не им е попречило.Чистели са им стаите,сменяли са им кърпите,хранат е била в изобилие,но е имало опашки на моменти.Имало много комари,каза ми задължително с апаратче в стаята и с лосион за детето.Е може за вгуст да няма толкова,но каза да си взема.Стаите са малки,но чисти,банята също.Тя не е супер претенциознна и каза за 45 лв толкова,даже предоволно.  Mr. Green Каза,че би се върнала отново,само да не е било толкова пълно.

защо 45 лв?  newsm78

# 203
  • София
Защото бяха до от 30 до 6 юли и беше платила на 45 лв,имаше си я тая оферта  Wink

# 204
  • Mostly in my mind
аха, ясно. мерси  Grinning

# 205
  • София
Привет, момичета!
Ще сме от неделя в Албена, търсих сайта за времето в района, но нещо не го намирам, малко помощ?  Praynig

# 206
Привет, момичета!
Ще сме от неделя в Албена, търсих сайта за времето в района, но нещо не го намирам, малко помощ?  Praynig

http://sinoptik.bg/?lid=1

# 207
  • София
Привет, момичета!

http://sinoptik.bg/?lid=1

Благодаря, този го знам..В една от предишните теми имаше за Добрич и региона, ако не греша...
Пак ще търся  Peace

# 208
# 209
  • София
колко целзия е 90 градуса по Фаренхайт?

Намерих го - 32 градуса целзий

Общи условия

Активация на акаунт