Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 158
  • 709
  •   1
Отговори
# 240
  • в града на вечния купон
някой да е резервирал за Боряна?

видях едно негативно мнение и се чудя дали да не сменя за Мура или нона

# 241
  • София

Кло, забравих да те питам - има ли къде да паркираме колата при Оазис newsm78
Трудно се намират места. Гостите паркират на тротоарите пред хотела, стига да имат късмет. Ние намерихме място встрани, на паркинга на Кардам, задължително погледнете и там.
Преди колелото на "Фламиго" обикновено има места ...  за самия Фламингото има паркинг с бариера надолу по уличката.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 23:36 от Desem

# 242
  • В.Търново

http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/56
Вижте новите оферти на сайта на Албена .

# 243
  • русе
Копирам едно лично съобщение,изпратено до мен от едно майче,което в момента е в Лора-

Значи, хотела е гаден не си заслужава двете звезди, само реновираните стаи стават, ние сме в апартамент, де факто две стаи, но има друг проблем няма налягане 4 етаж и вода в по-голямата част на деня май няма. Иначе хотела е близо до ресторанта, даже по близо и от хотела ралица, храним се в ресторанта на Вита парк, но храната е страхотна, ползваме басейните на Ралица и баровете за междинни хранения. Излизаш от Лората и си на 20 метра от басейните и от ресторанта, то всичко е на парк, Ралица супериор е точно срещу нас. Персонала се старае определено но базата е стара, но въпреки това всичко друго е ок и плажа е близо, пък и за 112 лв. на ден.

Дано сме  полезни!

много даже Hug оф продължавам се чудя и да избирам

# 244
някой да е резервирал за Боряна?

видях едно негативно мнение и се чудя дали да не сменя за Мура или нона
Спрямо Мура и Нона ,по-добре си стой в Боряна. Peace

# 245
плажа е близо, пък и за 112 лв. на ден.

Дано сме  полезни!

Кой плаж е наблизо newsm78,не че се заяждам,но истинския плаж е адски далече .

# 246
"меню - виж няколко страници по-напред за "Добротица", всичко е 1:1, без междинните храни"

Tова ама хич не ми се вярва да е истина.В Добротица,стаите са доста по-малки от Орлов,но всико останало е на мнооого по-високо ниво.

Не ти се вярва от личен опит или просто така си коментираш?  newsm78 Щото моите познати бяха миналото лято в Добротица, а това лято в Орлов и сравнението им е от личен опит. Wink Разликата в храната е само в липсващите междинни хранения.

Върнах се преди няколко дни .Бях в Калиакра и Добротица,разгледах обстойно и Орлов,че мои близки ще са там.
Определено съм за Добротица.Не казвам,че е лош Орлов,но спрямо Добротица само стаите -интериора е по-добър. Peace

# 247
# 248
  • София
След 18 юли предвиждат страшни горещини, аз съм от 19  Mr. Green
Дано познаят - и ние сме от 19-ти  Praynig
Фоксче, къде ще сте, ние в Оазис.
Гледам, че твоето голямо дете и моят син са на една възраст, ще се радвам да се запознаем Peace
В Магнолия сме  Peace

# 249
  • В.Търново

Има ли вероятност,ако те настанят в такава стая с такъв изглед към някоя стена,да претендираш за различна стая?Видях,че има и бебешки столчета в ресторанта,нали?

# 250
Разбира се, че има. Но...ако има свободна(което, както гледам тази година е малко вероятно Confused) и ако на вас ви се опакова и съответно разопакова багаж.
детско столче в ресторанта

# 251
  • В.Търново
Разбира се, че има. Но...ако има свободна(което, както гледам тази година е малко вероятно Confused) и ако на вас ви се опакова и съответно разопакова багаж.
детско сто … 85;та

Аз например мога да попитам още на рецепция каква ни е стаята или без да отиваме цялото семейство да проверя сама.Предполагам,че стаите с добър изглед ще са за чужденците.  Sad
А за солчетата дали ще има достатъчно в ресторанта,защото така няма да се налага да мъкним количката в ресторанта.С шезлонгите как стои въпроса,има ли достатъчно за всички?Тая година плажа на Добротица ще се дели с още два хотела.

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 10:40 от rosinauzunova

# 252
Привет от дъждовна Албена Hug
Всичко е чудесно,само да спре да вали,че поне да се разхождаме Sad
Във Вита парк съм и всичко е супер,догодина пак сме тук Peace

# 253
.Предполагам,че стаите с добър изглед ще са за чужденците.  Sad
Не, почти съм сигурна, че няма връзка. А двете снимки ги сложих, за да не се разочаровате, както аз. Но дори и първата да е, както се вижда, всичко е зелено отпред, та и тя е супер. Просто се насладете на комбинацията от условия на Добротица, е хубаво да направите според мен! Sunglasses
За шезлонзите - миналата година Добротица нямаше. Тази - не знам как е.

# 254
  • В.Търново
.Предполагам,че стаите с добър изглед ще са за чужденците.  Sad
Не, почти съм сигурна, че няма връзка. А двете снимки ги сложих, за да не се разочаровате, както аз. Но дори и първата да е, както се вижда, всичко е зелено отпред, та и тя е супер. Просто се насладете на комбинацията от условия на Добротица, е хубаво да направите според мен! Sunglasses
За шезлонзите - миналата година Добротица нямаше. Тази - не знам как е.

Благодаря ти много!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт