АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз днес отивам да си взема болничния, няма да са 45 дни, но аз работих малко повече. И да видим сладураната колко е пораснала Simple Smile

# 106
  • Miami
Добро утро и хубава седмица и от мен  Grinning

Аз изследвания си правих точно два пъти с тази бременност и хич не знам какви са ми показателите Rolling Eyes Сега си чакам само изследването на аналния секрет и съм готова за родилното.

С пазаравунето и аз се отпускам да купувам розови неща и дано лекарите са видели хубаво, че ...  Mr. Green

Ето няколко снимки на моя тумбак  Laughing http://korfi.multiply.com/photos/album/9/9#photo=17

# 107
Добро утро.
Кори, много си готина, а моя корем беше такъв преди 2 месеца Embarassed.
Тази сутрин се  събудих с ужасно отекли крайници, чудя се какяо да направя, че е много неприятно. Вече толкова много ми тежи, само броя дните, ама като се оядох толкова много така ще е сега. Лек ден на всички ви.

# 108
Здравейте момичета  Grinning

Вчера ходих с една колежка на страхотно мероприятие, вярно празнуваше се американския ден на независимостта, но изкарахме супер.

В това време мъжът ми пък беше на авто шоуто в центъра на София. Зареден с апарат, 2 обектива и силни лакти, за да е най-отпред и да направи хубави снимки.
Снимал ли снимал, от началото до края и какво се оказало, че милата му жена е извадила картата от апарата и е забравила да я върне  Whistling
Как не ме уби, не знам  ooooh!  Crazy

# 109
  • София
Здравейте момичета  Grinning

Вчера ходих с една колежка на страхотно мероприятие, вярно празнуваше се американския ден на независимостта, но изкарахме супер.

В това време мъжът ми пък беше на авто шоуто в центъра на София. Зареден с апарат, 2 обектива и силни лакти, за да е най-отпред и да направи хубави снимки.
Снимал ли снимал, от началото до края и какво се оказало, че милата му жена е извадила картата от апарата и е забравила да я върне  Whistling
Как не ме уби, не знам  ooooh!  Crazy
Joy Joy Joy
Аз ако го спретна тоя номер,ше трябва временно да си търся подслон,че ще ме разнищи.

# 110
Добро утро мили майчета! Ако сте си вкъщи си пуснете БТВ предаването е за бременността!   bouquet

# 111
Здравейте и от мен! Hug И аз днес отивам да си взема 45 дневния болничен и да си избирам някой лекар за секциото че вече ще се побъркам от притеснение....

# 112
  • София
Добро утро и от мен. Днес ми е последният ден на работа а в сряда съм на ЖК за да си взема болничният. Откога я чакам тази почивка.
Аз да ви се оплача от няколко дена се чувствам леко отпаднала и миналата седмица 3 следобеда кръвното ми беше 130/80 а обикниовенно е 120/80 . Надявам се да е било от жегите и нервите в офиса. В сряда ще каза на лекаря  и дано всичко е наред.
Мен още не са ме пращали на тонове но аз си мисля утре да отида на един запис за мое успокоение а пък той ако иска в сряда пак да ме праща.

# 113
Привет и от мен!
И аз в сряда трябва да си взема болничния, днес и утре са ми последните работни дни и вече нямам търпение Simple Smile
Ние си купихме количка X-lander XV и много ми харесва - маневрена е, с големи гуми и не много тежка - 11 кг. Надявам се да не се налага да я вдигам много все пак  Wink

Хубав ден от мен!

# 114
  • София
Относно тоновете.Те започват да се следят в края на 8 месец,някой лекари решават по-рано,но повечето в средата края на 8 месец Peace

# 115
Ако позволите да се включа  Embarassed  
maichkaa , за  X- Lander XQ - ра да споделя,че и аз много си харесах тази количка и още една на тази фирма, но са много тежки. Хем аз няма кой знае къде да я вдигам - живея на първия етаж, пак се отказах онзи ден . А са толкова хубави , може би ако си в къща ,ако никъде няма да ти се налага да я катериш си струва. Но пак до определена възраст на детето,защото после става и тежка за бутане.

MaPuHa88, нали нямаш нищо против да постна тези клипчета и при септемврийки   bouquet
аз лекичко ги откраднах от Юлките,, тей че няма как да имам против Simple Smile  Crazy аз отивам на кафе докато е хладничко във Варна днес..
имам много голям проблем-  не мога да си харесам количка... около 300лв ще е ( не мога да дам много пари) и 5 работи трябва да има , а те всички коли прецакани нещо... все нещо им липсва..  #Cussing out вчера пак обикалях и нищо.... ще търим пак..   айде засега - целувки

# 116
http://baby.igra4kite.com/product_info.php?products_id=11093

Момичета аз си взех тази количка-много е маневрена и много лека и си има си всичко. Laughing
Исках да ви питам как сте с ритничетата?Аз съм 32 г.с. и имам чуство, че започнаха да намаляват - по скоро е нещо като разтягане, разпъване и преместване, отколкото ритничета. Освен това по - малко ги усещам. Бях се притеснила, но ми казаха че бебка расте и нямала толкова място вече. При вас как е?

# 117
Аз нещо съм се депресирала. Не мога да спя нощно време, а заспивам по 4-5 часа сутринта. Не ми се излиза никъде, краката пак започнаха да ми отичат, бебка много ми тежи и ми притиска всичко. При мен няма и помен от намаляване на ритничетата, доста е буйна на моменти. Ако излезна с Калоян на разходка където и да тръгнем след 20 мин. вече неистово ми се пишка и хайде обратно ....  Cry
И мен все още не са ме пращали на тонове. С миналата бременност бях на запис само два пъти и то в двете седмици преди термина. Явно всеки лекар преценява индивидуално.
В сряда ще ми взимат кръв и трябва да нося стерилна урина.
MaPuHa88 нали си беше харесала една на Маг инглънд?

# 118
  • софия
future74 и при мен е така от няколко дни-силните ритничета са единични, по-скоро ги усещам как се местят-предполагам, че на моите бебоци вече им е доста тесничко

# 119
  • Смолян
Здравейте и от мен мамчета! Аз вчера се върнах от моренце и си починах страхотно! Имах малко притеснения за пътуването, но го понесох много добре.
И аз вече усещам повече движенията на бебчо като разпъване, а не като ритничета, но мисля, че е нормално.
Относно пазаруването купих само едно комплектче и нищо друго, ще изчакам докато влезна в девети месец и тогава ще започвам голямото пазаруване, все си мисля че има още достатъчно време до раждането.
И аз в понеделник отивам да си взема болничния и ще се отдам на мързелуване и приготовления.
Лек и усмихнат ден от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт