АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 473
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Билянка, не си сама и на мен ми е депресивно от два-три дни, ама си мисля, че е от състоянието ни и ще отмине от само себе си. Гледам да се развличам с дребни работи из къщи и се разхождам по малко-мисля, че е временно явление и жегите допринасят за него.

# 121
  • София
Относно движенията на бебето - аз не усещам силни ритничета от доста време. И при нас по-скоро са разтягания или леко преместване и разбира се хълцането. Аз питах доктора при който ще раждам и той каза че трябвало да го усещам около 2 пъти на час. Но не мисля че може да я достигнем тази норма. Явно бебчо е мързелив.
Ох как ми се спи днес. Малко остана.

# 122
  • София

Честито.  newsm10 Количката е супер. И на мен ми беше един от фаворитите ама нашият татко изобщо не хареса цената на модулната система та затова се отказахме. Опита се да ме залъже - много му била грозна. Да бе да. Знам аз кое не му хареса.
Една приятелка сега си взе такава и от първоначалните ми наблюдения мога да кажа че е добър избор.

# 123
  • София
Момичета направих набързо една група в Фейсбук

http://www.facebook.com/group.php?gid=130124000356073

Който иска да се присъедини. Тук може да публикуваме кога какви лекции ще има.

# 124
И аз се присъединявам към facebook групата.
stassimira , страхотно си се справила!  bouquet

# 125
И аз се присъединих към групата  smile3501 smile3525

# 126
  • Смолян
И аз също! Брава на stassimira  bouquet

# 127
И аз се присъединих към групата  smile3501 smile3525

И аз, и аз  Wink Браво, stassimira, и от мен   bouquet

# 128
И аз се присъединих към групата, страхотна идея Simple Smile

# 129
  • София
Браво за групата, само някой да ми каже защо не мога д апоствам нищо на стената?
Исках да публикувам новата програма за безплатното училище на Вис Виталис за месец Юли ама не ми дава. Дава ми грешка "Не е възможно да се побликува на стената"

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 15:05 от adelina_bg

# 130
И аз се присъединих  Peace

Днес си получих разни покупки и съм много доволна  Crazy

Невероятно одеалце - 100% памук, адски мекичко.

Хавлийка+ малки кърпи - също много меки.

Сладурски лигавници - 7 бр.

Памучно плетено одеало

И един сутиен за къчрмачки, но не мога да намеря снимка.

# 131
  • София
Момичета поствам ви новия химн на МВР, написана и изпълнена от Веселн Маринов. http://vbox7.com/play:9d42fece&r=emb
Само не се просълзявайте моля  Joy Joy Joy

# 132
Здравейте и от мен!
Днес голяма обиколка му изкарах. Гледам, че всички напредвате с покупките. И аз така - днес взех комплект за изписване в бяло и бледо лилаво на Aziz Bebe, едно комплекте от суитчър и ританки и отделно един суитчър. Пелени 2 комплекта бархетни и тензухени за вкъщи и отделно една пеленка по-шаренка да има. Харесах ваничка, повивалник, хавлийка. Тъй като помпата ще ми е Avent по съвет на консултантката май ще е най-добре да си взема стерилизатор и шишета на същата марка, специално за да мога да използвам шишетата директно с помпата. Комплекта на ел. стерилизатор и 2 малки и 2 големи шишета е около 100 лева. Това дали е достатъчно за начало?
Направо ми се замая главата да ви кажа.
Бебка и аз я усещам по-скоро като наместване вече и даже имам чувството, че бая ми разпъва корема. В понеделник като отида за болничния ще питам за тонове, досега никой нищо не е казвал.
Заглавието просто е в адски унисон с нашето настроение. Честито на всички нови покупки:))) Със здраве... Simple Smile

# 133
  • София
Браво за групата, само някой да ми каже защо не мога д апоствам нищо на стената?
Исках да публикувам новата програма за безплатното училище на Вис Виталис за месец Юли ама не ми дава. Дава ми грешка "Не е възможно да се побликува на стената"

Сигурно нещо съм оплескала с правата. Сега ще погледна. Момичета направих всички ви администратори на групата за да имате пълни права.
Аз досега не съм разцъквала групите в Фейсбук така че може в началото не всичко да работи както трябва.

# 134
Привет!
Взех си болничния и аз днес, но ще остана на работа още 1 седмица и после съм решила 2 седмици твърдо релакс на вилата.

Общи условия

Активация на акаунт