АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 374
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
и аз се присъединих към групата, да се отчета и с преглед днес: бебе е около 2400 гр,върви малко напред-с около 1 седмица,след 2 седмици съм пак на преглед за запис на тонове, днес и видях лицето,носленцето,устничките,много готино,дори се видяха зародишите на зъбите  Joy...аз понеже досега все дупе виждам...та сега съм супер щастлива..

и лекарката пак ми намекна че е на ниско ама аз вече не и се връзвам..тя ми намеква от 4-тия месец..каза да стискам краката до 20-ти поне,да не и давам да излиза  Joy

# 136
Здравейте и от мен!
Днес голяма обиколка му изкарах. Гледам, че всички напредвате с покупките. И аз така - днес взех комплект за изписване в бяло и бледо лилаво на Aziz Bebe, едно комплекте от суитчър и ританки и отделно един суитчър. Пелени 2 комплекта бархетни и тензухени за вкъщи и отделно една пеленка по-шаренка да има. Харесах ваничка, повивалник, хавлийка. Тъй като помпата ще ми е Avent по съвет на консултантката май ще е най-добре да си взема стерилизатор и шишета на същата марка, специално за да мога да използвам шишетата директно с помпата. Комплекта на ел. стерилизатор и 2 малки и 2 големи шишета е около 100 лева. Това дали е достатъчно за начало?
Направо ми се замая главата да ви кажа.
Бебка и аз я усещам по-скоро като наместване вече и даже имам чувството, че бая ми разпъва корема. В понеделник като отида за болничния ще питам за тонове, досега никой нищо не е казвал.
Заглавието просто е в адски унисон с нашето настроение. Честито на всички нови покупкиSimple Smile)) Със здраве... Simple Smile

Не помня много добре, но или към стерилизатора или към помпата на Авент има допълнително шишета с биберони. Като за начало ще са ти достатъчни, а ако се кърмите пълноценно дори излишни.  Peace

Аз пък още нищо не съм пазарила за бебето, иначе приготвих списъка,който не е толкова дълъг. На преден план имаме едно преместване докрая на седмицата и всичко е в пълен хаус и ремонти  Crazy Та след 15-ти юли предполагам ще се заема с покупките.

red shoe, наистина страхотни неща си взела за бебче, да са ви честити и със здраве  Hug И аз направих една поръчка от  e- bay , но в последствие я отказах, че излязоха други покупки на преден план и много ме хвана яд.  Crossing Arms

# 137
зравеите момичета и аз също се присъедихни към групата  Mr. Green

Днес ходих и аз на доктор и бебка е вече 2500кг. и доки каза че всичко е ок което е наи важно.
Момичета незнам кога мина това време но аз от днес влизам в 9-тия месец и ще очакваме всеки момент,но все пак може да  изчака още малко че да наедрее  Mr. Green
red shoe миналата седмица купих същото одеалце с мечетата от един магазин във Варна

# 138
СиСиТу, мерси, точно към стерилизатора  този комплект. Аз съм ги набелязала, но след раждането ще ги купят, че и аз не съм сигурна как ще потръгне въпроса с кърменето.
Единствено ebay още не съм го разучила откъм покупки, но има време, то майчинството е дълго Simple Smile
tuta55, кога мина времето...Верно, че вече някои са в девети, ама аз бая имам още от осми де:)))
Честито, но нека си постои още малко бебока Simple Smile

# 139
Здравейте и от нас  Party
ние в събота бяхме на преглед - вече сме около 2100 и по другите показатели сме си в нормата.
В четвъртък ще ходя да си взема 45 дневния болничен.
Кори като те гледам ме хваща срам аз такова коремче имах в 5тия месец. Моя е просто огромен и за ръстта ми де /1.50/  и от талия 60см вече съм на 96см и съм качила 11 кг. Като малка кегла съм  Joy . И едвам пърхам и се задъхвам и се уморявам за едни стълби... ама като всички вас предполагам де Wink .
Нещо напоследък съм се разчела за раждането и явно вече ме хваща шубето подсъзнателно - снощи такива сънища имах - цяла вечер съм "раждала"  Crazy . Че ще се запирам с просвещаването за сега де.
Прегръдки на всички - и големи и мънички  Hug

# 140
Привет на всички коремчета. Малко се поизгубих, но май не съм ви споменавала, че всеки петък се изнасяме на яз. Искър и се прибираме късно в неделя - там си имаме каравана и малко лодки, та си изкарах поредния прекрасен уикенд - спокойствие, силна храна...и много мързел! Иначе с покупките...още не сме сглобили легълцето...ама и това ще стане  Naughty
Деска, извинявай, ама с тази песничка просто ме смъкна под масата  hahaha Joy Чудя се да се смея ли, да плача ли?!
stassimira, много готина идея за фейсбука...и аз съм вече там Simple Smile
 Hug на всички  pregnant

# 141
  • София
Ох момичета като ви слушам с тези килограми ме хваща срам. Аз съм +17 и се търкалям като бъчвичка.

Ние сега сме в един усилен ремонт. Аз мисля че ви бях споменала че майчинството ще изкараме в Пазарджик и сега стягаме там апартамента. Абе с две думи всичко искъртихме. Стаите в момента са на шпакловка и трябва да започнат да боядисват. А в банята от днес са започнали да лепят плочки. Дано да успеем до края на месеца че ще освобождаваме квартирата в София.
Направо не ми се мисли какво местене ни чака и то тъкмо влязла в девети месец. Дано да няма изненади.

# 142
Ами да се присъединя и аз към групата над епресираните - от около две седмици съм така. Искрено се надявам да ми се размине следродилната, че...

Уважих линка към песничката-химн на МВР и това ми напомни, че във Фейсбук има група "Да помогнем на Весо Маринов да спре да пее". МАй ми е крайно време да ударя едно рамо...

# 143
Здравейте и от нас с бебо!Днес си взех 45-дневния болничен,дадоха ми направление за кръв и урина и гледахме малкия.Пак си върви с около седмица назад,тежи приблизително 2 кг,лекарката каза,че няма да е едро бебе,но според нея ще родя по-рано... #CrazyИначе вече е с главата надолу,пусна ми тоновете.След това ходих и на очен,заради диоптъра,нали съм с -5 и се оказа че мога да раждам нормално.-няма опасност от отлепяне на ретините,а и очните дъна са добре. Аз се бях настроила повече за секцио,ама всички ме увещават,че няма причина и вече незнам направо...Както и да е,има време,ще му мисля! Hugна всички!

# 144
Здравейте и от мен!
Честито на всички с новите покупки. Да си ги ползвате със здраве! Hug
Относно тоновете, и на мен досега не са ми правили запис. Доки всеки път ме гледа на ехограф, но и при предните бременности никога не ми е слушал тоновете. Правя си извод, че няма необходимата апаратура. Аз, обаче вече имам записан час за среща с докторката, която най-вероятно ще ме изражда, и доколкото знам тя държи всяка седмица да ми прави запис.

# 145
тази песен на Веско  Маринов е направо ...  #2gunfire  #2gunfire цял ден обикалям аз и чак ми стана малко лошо от топлото явно... трябва вече май по внимателно с обиколките- уж за кафе излязох и цял ден тръмбовам по улиците....  Rolling Eyes

# 146
  • София
Red shoe, чудесни покупки, откъде ги поръча? Особено хавлийките и одеалцето са много сладурски.
И аз сега си идвам от лекар. Бебка вече е 2900, върви около седмица напред. В четвъртък си уговорих среща с лекаря, който евентуално да води раждането. Иначе движенията на бебо не ми се виждат намалели. Да не говорим, че от време на време корема ми придобива странна форма  Grinning
Толинка, теб защо те притеснява нормалното раждане? На мен ми се струва, че е по-добре, разбира се ако няма медицински предписания за секцио.
Адашче, и аз от време на време съм депресарски настроена. Да не говорим, че реввам от най-малкото нещо. Явно си е от хормоните Crazy

# 147
  Здравейте!
  Имам едно питане- боли ме зъб. Ходих днес на зъболекър и ми казаха, че май венецът е възпален. Текна ми кръв и за малко ме успокои, но сега пак се засили болката. Говорих със зъболекарката, но не е сигурна какво мога да пия за болката. Ако някоя от вас знае, моля нека ми каже, че едвам издържам вече!
  честито за новите придобивки на всички Party

# 148
  • София
tolinka реши за себе си как искаш да раждаш и не оставяй хората да ти променят мнението. Прецени как би се чувствала по-уверена.
Аз за себе си например отдавна знам че искам секцио защото се притеснявам че няма да се мобилизирам и да се справя е едно нормално раждане. Но въпреки че отдавна го бях решила пак се оставих да ме разубедят за момент и се чувствах гузно че не искам да родя нормално. Е в крайна сметка не мога да вървя против себе си - искам си секциото.

# 149
Здравейте! И аз я чух преди няколко дни песничката - умрях от смях. В началото ми се стори, че е нещо майтап, но като се заслушах... Сега разбирам, че е новия химн на МВР.
Страхотни мекички покупки, red shoe.

Общи условия

Активация на акаунт