АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
tolinka,  къде ходи на очен?Прегледаха ли те на апарат на Голдман? Нали знаеш,че това е прегледа, с който се преценява дали има опасност или не?
Иначе и аз подкрепям мнението на stassimira  Peace

# 151
Отчитам се тук и отивам да се присъединя към групата във Facebbok    Hug
Днес бях на преглед и вече съм официално в 45 дневен болничен. С малкия мъж всичко е наред - около 2 кг. е и мноооого рита,целия корем ми играе  Grinning
Аз иначе имам някакво течение,което сега ще лекувам   Sick  ама няма начин.
Като ида пак след 2 седмици на преглед (живот и здраве се пада да влизам в 9-я) ще взема и списъка за болницата,че горе-долу това ми остана да стегна...
 Амиии...засега май това е от мен
 Hug на всички

П.С. Забравих килцата - 15 отгоре  Embarassed  после дупе да ми е яко  Wink

# 152
  Здравейте!
  Имам едно питане- боли ме зъб. Ходих днес на зъболекър и ми казаха, че май венецът е възпален. Текна ми кръв и за малко ме успокои, но сега пак се засили болката. Говорих със зъболекарката, но не е сигурна какво мога да пия за болката. Ако някоя от вас знае, моля нека ми каже, че едвам издържам вече!
  честито за новите придобивки на всички Party

Аз веднъж съм пила нимезил по този повод - ако искаш - опитай

# 153
момичета тази коли4ка как ви се струва,обаче коша за новородено май  не влиза в цената,или аз пак не съм рфазбрала..

http://www.mothercare.com/Mothercare-mychoice-4-wheeler-pushchai … =core#productInfo

иначе за кг съм + 13

Деси,пробвай с парацетамол ,май само това може,а щом е и за зъб лайка,жобури с лайка дано малко те облекчи

# 154
Не взимай парацетамол!!!
Hrisinda писа по-рано за парацетамола че след 32 седмица предизвиквал увреждания.
Няма ли шанс да звъннеш на АГ-то ти и да питаш?

# 155
Fighty,да ти кажа честно,нямам идея с какъв апарат ме гледа очната лекарка.На компютър първо,после на още някакъв,отделно ми показва цифрите на стената(класическия преглед),а след това ми мери налягането и гледа очните дъна.По повод раждането,бях се настроила за секцио,в интерес на истината,сега се колебая,но в крайна сметка,съм готова и за двата варианта,само да си гушна живо и здраво бебчето накрая....Лека вечер на всички!

# 156
Момичета,
някой наясно ли е как се взима Арника пред, след раждането?И там каква концентрация трябва да бъде?Аз днес се рових в нета, но така и нищо конкретно не намерих? newsm78

# 157
  Звънах на гинекологът ми и той ми каза, че мога да пия Парацетамол. Имам му доверие и изпих един.

# 158
  • Miami
Момичета,
някой наясно ли е как се взима Арника пред, след раждането?И там каква концентрация трябва да бъде?Аз днес се рових в нета, но така и нищо конкретно не намерих? newsm78
И аз днес си мислех за Арниката, но не знам как се взема. Ако някой има повече инфо и аз ще съм благодарна, ако сподели.

За тоновете - мен док ме вика веднъж на запис към края на юни беше и сега на 14 юли пак. Отделно утре съм на ЖК и там УЖ ми следят тоновете, но да им имам следенето аз - за една мин и айде чао. Отбий номер  просто. В АГ-то ми ги записват най-малко 30 мин, а ако не се чуват хубаво и повече. Отчитат се и контракции, ако има.

За кг  - аз съм качила 11 кг. Дано не кача повече от два кг до края, че пак как ще ги сваляяяям...

# 159
  • София
Момичета,
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=2034

# 160
  • София
tolinka за да те гледат на апарат на Голдман трябва първо да се разширят зениците. Само така може мапълно да се оцени състоянието на ретината. Мисля че Fighty може да сподели повече защото доколкото си спомням тя май имаше и кърпене на ретината и беше казала че няколко пъти са я гледали с апарат на Голдман.

# 161
Май днес всички сме ходили на преглед  Crazy жалко, че не е на едно и също място, че и среща щяхме да си спретнем  Laughing Laughing
Да се отчета и аз, бебка вече е 2093кг, още си е с главичката надолу и дано и така да си остане. Запис на тоновете не сме правили, но всеки път като ме гледа на ехографа, доки ми пуска да чуя и сърцето и прави там някакви измервания, предполагам, че е това.  newsm78
Аз също имам някакво течение, което ще лекуваме, че трябва да сме напълно здрави, ако ще раждаме нормално, да не лепнем нещо на бебчо.

Нещо напоследък съм се разчела за раждането и явно вече ме хваща шубето подсъзнателно - снощи такива сънища имах - цяла вечер съм "раждала"  Crazy . Че ще се запирам с просвещаването за сега де.

А аз цяла нощ кърмих  Crazy Blush даже нощес си "говорихме" с щерката и й казах че нямам опит и нищо не разбирам, разбрахме се да ми помага и да ми показва от какво има нужда    Blush Crazy Crazy   Laughing Laughing Laughing
Честито за новите придобивки, доки днес ми даде списъка за болницата и почвам да го изпълнявам, че да ми е готово сакчето за всеки случай.

# 162
Не знам, обвинете ме в пристрастност, но не са ли прекалео "агресивни" обявите за училището и магазина Вис Виталис във ФБ?  newsm78
Другите 2 училища ги споменахме, но веднага бяха "избутани" от множеството лекции на ВВ   ooooh!

Кори, и на мен на ЖК така ми записват тоновете, за по 20-30 секунди и казват, че са идеални  Joy
Иначе вече ходих веднъж на запис в болницата, в четвъртък съм пак, но там ме държат поне 20 минути

# 163
bibi76, ето линкове към одеалцето и хавлийката:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705285 … ame=STRK:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804968 … ame=STRK:MEWNX:IT

Някои и от другите неща също са от този продавач, трябва да разгледаш и за повече цветове  Peace

# 164
  • София
Не знам, обвинете ме в пристрастност, но не са ли прекалео "агресивни" обявите за училището и магазина Вис Виталис във ФБ?  newsm78
Другите 2 училища ги споменахме, но веднага бяха "избутани" от множеството лекции на ВВ   ooooh!

Кори, и на мен на ЖК така ми записват тоновете, за по 20-30 секунди и казват, че са идеални  Joy
Иначе вече ходих веднъж на запис в болницата, в четвъртък съм пак, но там ме държат поне 20 минути
Поради някаква причина са били добавени два пъти, затова изглеждат толкова много. Добавих и тези от бейби мола, които вече са повече от на ВВ, така че  Peace няма причина за сърдити мами. Тези от 9 месеца ме мързи да ги добавя, понеже са ужасно много. Но който иска може да добави някои от тях.

Общи условия

Активация на акаунт