АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 383
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Да, mozzi , мен именно диарията ме притеснява. Наистина съм чела, че когато стартовото тегло е над нормата, по време на бременност се качват много малко килограми. Имам и наблюдение върху мои познати и наистина е така. Но, аз стартирах с нормално тегло и не би следвало да кача по-малко от десет килограма. Бебето наддава според нормите, но ме е страх, че с тази диария може хранителните вещества да не се усвояват добре от моя и неговия организъм. Само като се замисля и започвам да изпадам в паника...
Задължително пий смекта поне 2 пъти на ден. И много течности за да не се обезводниш. Аз преди време бях така с много силна диария и само 2 смекти ме оправиха. Но водата е задължителна иначе се обезводнява организма и трябва да те сложат на системи.
Смектата не вреди на бременни, даже доктора в болницата каза че понякога я дават на новородени така че споко.

# 181
Коремчета, няма ли желаещи за лекцията утре в бейби мола? Аз ще съм с кола и ще пътувам от семинарията, така че мога да взема някой с мен  Simple Smile

# 182
Либи, много се радвам за положителните новини!  Hug

# 183
Либи, чудесни новини!  Hug Навестявай ни по-често и пиши как сте двечките със София.
Аз, като ви чета, май няма почти никоя от вас, която да е качила по-малко от десетина кг. и вече сериозно се притеснявам. До момента съм +7 и през ден имам диария, та на това го отдавам... Иначе се храня много пълноценно, но мъничко прекалявам с динята. Има ли някоя от вас с подобен проблем? Чудех се, дали при това положение бебето усвоява добре хранителните вещества?

Споко,аз съм +4кг.Аз по принцип съм малко повечко.И понеже и мен ме вкарваха познати във филми,че на не се храня достатъчно,специално си настоявах на доктора да мери грамчетата на бебка.И като му обясних за едното от притесненията ми той каза:"Не се тревожи,бебетата са егоисти,набавят си нужното за тях-за теб каквото остане"Simple Smile Та така...ако съм те успокоила.Но с разстройството -внимавай все пак,явно е от динята,но да не е толкова често колкото казваш.Ти си знаеш какво да похапваш полезно и пълноценно сигурно по-добре от мен;-)Колкото до спирането на разстройството-при теб мисля,че е по-скоро от храната,но няма да пречи да вземеш нещо затягащо.Ако продължава разстройството трябва да вземеш мерки наистина,то не е шега в нашия случай.Дано всичко е наред!
Либи,мила целувки и пиши,че постоянно ви мисля newsm51

# 184
Хайде и аз прясно завърнала се да се цопна тук. Първо да честитя принцесата на Либи. Бързичко да наддавате и да се гушкате скоро вкъщи.  Hug Аз също съм в майчинство, но веднга щом го взех и реших да си замина при мама за едно последно поглезване.  Embarassed Нашия мъж расте добре. Като си взимах болничния беше вече цели 2350. Лекарката каза, че си е съвсем в нормите. Всичко си му е наред. Само главичката му била по-голяма, но от батко знам, че за момченцата това е нормално. Аз утре ще ходя на лекцията в Бейби мола. Vchavdarova , благодаря за предложението, но ще се възползвам друг път.  Heart Eyes. Мамите, които ще ходят, можем да се разберем да се срещнем отпред. Пък после и едно кафенце може да направим. Хайде, аз се връщам да чета, че бая сте натворили докато ме е нямало.  Heart Eyes

# 185
Добро утро!
Либи, благодаря ти, че пишеш как е София и стискам палци за още и само хубави новини. Бебчетата са силни същества, нищо, че изглеждат толкова крехки.
transi1, килограмите сами по себе си не са проблем, просто си е до организъм, но за диарията наистина е най-добре да се консултираш с лекар.
И аз ей сегичка ще се присъединя към групата във фейсбук - Veselina Bakalova-Mihaylovska  Simple Smile

# 186
  • София
Либи, браво на малката София. Много се радвам за добрите новини. Съвсем скоро ще дойде денят, когато ще ни напишеш и така желаното съобщение, че вече двете сте си вкъщи заедно и се гледате.
Аз  като че ли също не усещам бебето толкова често, както преди. Малко ми стана и притеснено тази сутрин. newsm78 Предпочитам да ме рита и разпъва, както преди, за да съм сигурна, че всичко с него е наред. Мисля обаче да отида все пак на преглед днес или утре за всеки случай.
jenap и аз съм като теб, от два дни насам не усещам бебето толкова често колкото преди и направо изпадам в паника понякога. Вчера ходих на 3Д при д-р Чорбова във Вита и тя ме успокои че няма увита пъпна връв, минава около врътлето но не е увита, каза че кръвотока е много добър. Но каза да следя движенията на бебо и при най малкото съмнение да ходя на запис на тонове във Вита, дори можело и през нощта да ходя. А той бебко от вчера е един спокоен направо ми изкарва акъла понякога, особено вчера и особено сутрин. Да питам някой от вас пие ли Дузодрил? Преди 2 седмици доктора ми го беше изписал и каза че бил за подобряване на кръвотока на пъпната връв. В неделя обаче ми свърши опаковката и тръгнах по аптеките да го търся, почти навсякъде е с поръчка, но както и да е, аптекарките в няколко аптеки се опитваха да ме разубеждават да не го пия, макар че на листовката не пише нищо за прием по време на бременност и кърмене. Та се зачудих дали и някой друг не го пие?

# 187
много ме рита вечер моя малък мъж...не мога да спя- към 5ч.  се събужда и почва разходка из корема ми...
какво ми се случи снощи чак не можах да повярвам Simple Smile - SEXXxxx   хаххах бях забравила какво е.. въпреки че сме по бавни и тромави( даже много ПО) но  пак е нещо... Simple Smile хахах  newsm10
облачно и хладно е във Варна- страшна бременност изкарваме лятото да знаете Simple Smile стискайте палци да продължава така  Hug айде целувки

# 188
Маринка,сигурно и той се е развълнувал от среднощните ви страсти:) Такива работи да се чуват:))))) А за  тромавост и предпазливост не отваряй дума Laughing
Уф,мен пък също малката малко ме ритка днес и почнах и аз да се почудвам,не че е твърде активно мъничето,просто е на моменти.

# 189
Sex ли ??? Какво беше това  newsm78

# 190
  • София
Sex ли ??? Какво беше това  newsm78
Направо ми прочете мислите, тъкмо щях да го напиша и аз  hahaha

# 191
Ааааа,мацки подсещайте се,че 9ти месец го препоръчват за по-бързо и леко раждане  Laughing Абе шегуваме се ние,ама най-добре да нямаме проблемчета!

# 192
препоръчват  го защото не знаят колко е трудно0- аз докато си сваля гащичките, докато се обърна към него.. после с гръб към него.. имам чувството че е минала цяла вечностт в пуфтене.. хаха не се чувствам привлекателна за да го правя по често Simple Smile милите мъже как ги оставихме на сухо лятото  rotfImbo чак ми става жал за кратко  Grinning Sunglasses

# 193
  • Miami
Все пак се надявам да избутам поне до към края на август  Crazy
Ауу, red shoe, чак до края на август ли  Wink

Либи, браво мила, дано малката София ни радва само с хубави новини  Hug

transi1
, аз всеки ден прекалявам с динята, но по-добре с нея отколкото  със сладолед  Simple Smile

# 194

Все пак се надявам да избутам поне до към края на август  Crazy
мислиш да преносваш ли? Mr. Green Joy Mr. Green

препоръчват  го защото не знаят колко е трудно0- аз докато си сваля гащичките, докато се обърна към него.. после с гръб към него.. имам чувството че е минала цяла вечностт в пуфтене.. хаха не се чувствам привлекателна за да го правя по често Simple Smile милите мъже как ги оставихме на сухо лятото  rotfImbo чак ми става жал за кратко  Grinning Sunglasses
и ние сме така,как ме разсмя само Joy Joy Joy все едно аз го пиша hahaha Mr. Green

Аз като цяло се чувствам добре(пу-пу),не ми е депресарско,не съм качила много кг,на ремонта му се вижда края и ми е супер кеффф. Само където супер съм се сдухала от разсеяност,мозъка ми е спечен и тотално сварен ooooh!нищо не помня newsm78,постоянно си записвам и после пак забравям къде какво съм записала hahaha #Crazy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт