АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен!

Завърнах се от почивка и напук на всички прогнози още не съм родила. От ЖК бяха силно изненадани когато се появих с цялото си коремище на преглед - взех си документите за хоспитализация, изтеглиха ме / дотук +14кг/. Гледахме бебетата - и двете са вече по около 2800 и пак ме пратиха да раждам тези дни  Laughing

Днес се видях с лекаря, който ще ми прави сециото - и решихме - 15 юли ще се раждаме. За всеки случай започнах ме и терапия за дробчетата на бебчовците, за да няма неприятни изненади. Та така, момичета, при мен вече му се вижда края newsm44. Досега чаках да ме хване оня инстинкт за чистене и подреждане / май гнездене му викат/, ама нещо ме пропуска този път. Така, че утре се моблизирам и започвам да излъсквам къщата.

Либи вярвай в себе си и в бебка, щом тя не се предава и се бори - всичко ще се оправи. Просто понякага нещата стават по трудния начин. Много  Hug Hug Hug.

Чао!

# 196
Някой знае ли какво стана с  Burbu6on ?

# 197
И аз затова се чудя ,какво стана с това мамче!
Gretta браво на теб!Наистина си мислех,че ще родиш някъде към нашия край,но важното е че сте си починали.Заредила си се с положителни мисли,ентусиазъм и бебчовците са добре и сега остава тръпката да чакаме всички щастливият ден.Късмет и то не останало... Hug
IR i Маринка рязсмяхте ме  Joy цяло приключение е това занимание в момента,а  Wink но е хубаво,че все пак го има.И аз съм по-скоро в графата "Вашите смешни домашни видеоклипове".Но....
transi1, аз всеки ден прекалявам с динята, но по-добре с нея отколкото  със сладолед  Simple Smile
Пфу,аз пък всеки ден си взимам дозата сладолед.Все си викам,че ще пропускам,но не ми се получава....Трябва да сменя с диня:)

# 198
  • София
Хайде да се отчета и аз, вече взех 45 дневния болничен. Депресивното ми мина, че ходих да го занеса до работата и дъра-дъра с тоя, с оня колега откарах много време и много ми се радваха,  та сега съм малко изморена обаче доволна, защото купих и комплект за изписване по пътя, та съвсем си начесах крастата. Това нещо ми се види бая излишно, ама бабите искаха, та взех от тези дето имат възможно по-малко неща, но все пак гащеризонче, буйки, шапчица и една памучна пеленка.

# 199
не мога да разбера 2 неща Simple Smile
1во- взех си ПИК от Нои за да мога да си проверявам в нета колко парички, кога, как и защо са ми преведени . Или аз не мога да намеря къде в сайта на Нои се прави тази справка- или пище че временно са преустановени справките заради преминаването на НОи към Нап.. ако някой има такъв код, плс да ми даде малко обяснения къде го въвеждам и дали в момента е валидна тази услуга ( може на лични да не занимаваме аудиторията )  Wink
2ро - тази помощ при бременност http://sgr.hit.bg/sp.html като чета за нея разбирам че се изплаща само на неосигурени майки, а ми бяха казали да подавам документи за такава след като си взема 45 дневния болничен... ( аз съм си осигурена) , въпроса е ясен- имам ли право на нея?  Wink ако някой знае моляяя за пояснения..  ooooh! вече ме боли главата от информация Simple Smile
П.С  моя хладилник освен че има и диня, и сладолед, има и течен шоколад на Финети.. тей че.. не се оплаквам от недостик на калорийки Simple Smile

# 200
Момичета, имам малък проблем  Blush харесах си страхотни неща от този сайт https://www.mothercare.com но доставката ми е £26.75, а нещата, дето съм си ги избрала са за £28.00 което сметнато общо ми е малко множко  Sad Blush
Някой да е поръчвал от там и да знае поне нещата дали са качествени.  newsm78 Ако някоя мама иска, може да се комбинираме, така ще излезе по-евтино. https://www.mothercare.com/Disney-Short-Sleeve-Bodysuits-7-Pk/dp … p;class=quickView това е едно от нещата, които съм си харесала, много са сладурски тези Дисни бодита, има и много други  Peace

Sex ли ??? Какво беше това  newsm78
Направо ми прочете мислите, тъкмо щях да го напиша и аз  hahaha
хихихихи и при нас е така, горките ни мъжлета  Crazy

# 201
  • София
Либи, все така да ни говориш и все хубави новини за малката Софи да носиш. Дано скоро си я гушкаш вкъщи.
Vchavdarova, аз ще ходя утре на лекцията в Бейби мола, но живея на Сточна гара и не съм ти по път. Ако искате наистина може да се чакаме отпред. Аз ще съм с тъмносиня рокля и с огромен корем Simple Smile И ходя като пингвин вече.
Desinca някой в тази или в предната тема беше дал линк как можеш да пазаруваш от mothercare - чрез посредник, тогава таксата се намалява. Има тема в подфорума  На пазар.
Аз вече съм 15кг. плюс  Blush Секс има от време на време, но доста рядко вече. Но на който не му е забранено не е лошо, че след раждането съвсем ще е мираж Wink
Аз днес ходих на запис на тонове, в четвъртък имам среща с лекаря, при който живот и здраве ще раждам, да видим какво ще каже и той.

# 202
  • София
Десинка аз наскоро писах че си получих поръчката от mothercare. Платих всичко с моята кредитна карта и ползвах посредник за доставката. Колета ми беше доста тежък - 7 кг и доставката от Лондон до София ми излезе 14,50лв.
Аз ползвах тази фирма(http://www.gabco.org/prices.html) и съм много доволна, доставката дойде за около 2 седмици, господина отсреща отговаряше на всеки мой въпрос. Дори хванах някаква промоция по 0,90 лири/кг вместо стандартните 1,20. Пробвай и няма да съжаляваш, така излиза много по евтино, иначе ако използваш доставката на Мадъкеър до БГ няма смисъл.

# 203
Момичета поствам ви новия химн на МВР, написана и изпълнена от Веселн Маринов. http://vbox7.com/play:9d42fece&r=emb
Само не се просълзявайте моля  Joy Joy Joy
adelina_bg моя мъж е полицай и направо се просълзихме Joy

# 204
Маринка, направо на сайта на nap.bg трябва да има линк за такива справки с ПИК кода.
А за помощта за раждане от 150 лева за първо и 600 май беше за второ дете няма значение нито дохода, нито осигуровките.
Дано да съм помогнала Simple Smile

# 205
Вай, вай, Кори, IR, не ща да преносвам, края на юли би било добре да раждам  Laughing

desinca, както аделина вече ти е писала, няма никакъв смисъл да плащаш такава огромна доставка. Хората са измислили посредниците за тая цел. Ще ти излезе значително по-евтино  Peace

Gretta, ако знаеш как се надявах и мен да ме хване това гнездене, като изляза в болничен, ама вече 2 седмици не идва и не идва  Joy

# 206
И аз днес си взех 45 дневния болничен
С бебчо всичко е наред- тежи 2 кг, не сме от едричките,но важното е да е здраво.
Иначе аз съм качила 11 кг
Някоя от мамите се притесняваше,че е качила малко.Мисля,че това не е повод за притеснение
сестра ми качи по 8 кг и двете бременности,а племенниците ми се родиха по 4 кг  Shocked
ЛИБИ   Hug Hug Hug за теб и СОФИЯ

desinca  бодитата наистина са много сладки

# 207
Благодаря за подкрепата, момичета Hug
И аз току-що цопнах във Фейсбук групичката - Лилия Георгиева съм Simple Smile

# 208
Маринка, направо на сайта на nap.bg трябва да има линк за такива справки с ПИК кода.
А за помощта за раждане от 150 лева за първо и 600 май беше за второ дете няма значение нито дохода, нито осигуровките.
Дано да съм помогнала Simple Smile
най-накрая момичето - инкогнито се показа Simple Smile страшни снимки имаш ж ФБ - най-ми харесва че си навсякъде усмихната до ушите Simple Smile и така по същество- аз не говоря за еднократната помощ при раждане на дете, а тази при бременност- различни са -1вата ти я дават като родиш живо и здраво детенце , а 2рата при бременност- като помощ някаква за болницата и т.н .. сега като продължавам да чета за тази за бременността - май всички трябва да вземем такава. Един от документите , които се изискват е от работодателя- следователно  това че съм работила не ми пречи да я взема... някой по запозната може да сподели..  Sunglasses

# 209
  • София
Момичета вие забелязвате ли нещо подобно на това - отвреме на време корема ми супер се втвърдява и става на топка, но само на определено място и се получава една бабунка на корема ми, само тя е твърда иначе ниско долу корема ми си е мек. Това дали е дупето на бебо, надявам се не са контракции.

Общи условия

Активация на акаунт